Şimdi Ara

erteleme, curuk raporu, erken gitmek, gelecek... lutfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben gecen hipertansyon nedeni ile 1 sene erteleme aldim lakin 6-7 ay sonra ya askerlige gitmek veya durumum kotu ise çürük almak istiyorum. çunku calisan ve evli bir insan olarak önümü görmek istiyorum.

acaba 1 yildan once basvurma sansim var mi?

simdiden cevaplarınız icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• curuk alma itmimalin olsa gta sevk ederlerdi 3 seneye kadar hastaliginda degisme olmaz ise tecil ederlerse curuk alirsin

• Bildiğim kadarı ile hipertansiyon rahatsızlığından çürük vermezler. Hatta bu şekilde rahatsızlığı olan bir asker arkadaşımı adam eksikliğinden bizimle birlikte operasyona getirmişlerdi. Tabi ne derece rahatsızdı onu bilemiyorum yanlış bilgi vermeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Bildiğim kadarı ile hipertansiyon rahatsızlığından çürük vermezler. Hatta bu şekilde rahatsızlığı olan bir asker arkadaşımı adam eksikliğinden bizimle birlikte operasyona getirmişlerdi. Tabi ne derece rahatsızdı onu bilemiyorum yanlış bilgi vermeyim.

Cevap icin tesekkurler

Zaten derdim curuk almak degil, su an askeri hastaneden verilen 1 yil hipertansyon ertelemesi verildi ,onu bir yildan once ama askere giderek veya muaf alarak cozume ulastirabilir miyim. Zaten kisa donem veya maasli uzun astek yapacagim. Derdim daha cok maddi bir an once bir islen ne olacaksa olsa da maddi olarak planlarimi yapmam lazim dedigim gibi evliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prot -- 18 Ocak 2014; 12:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prot

quote:

Bildiğim kadarı ile hipertansiyon rahatsızlığından çürük vermezler. Hatta bu şekilde rahatsızlığı olan bir asker arkadaşımı adam eksikliğinden bizimle birlikte operasyona getirmişlerdi. Tabi ne derece rahatsızdı onu bilemiyorum yanlış bilgi vermeyim.

Cevap icin tesekkurler

Zaten derdim curuk almak degil, su an askeri hastaneden verilen 1 yil hipertansyon ertelemesi verildi ya onu bir yildan once ama askere giderek veya muaf alarak cozume ulastirabilir miyim. Zaten kisa donem veya maasli uzun astek yapacagim. Derdim daha cok maddi bir an once bir islen ne olacaksa olsa da maddi olarak planlarimi yapmam lazim dedigim gibi evliyim.

Bağlı olduğunuz şb ile bir görüşün. Bu tip durumlarda seni askeri hastaneye sevk edip oradan alacağın asker olur veya olamaz raporu ile karara bağlarlar. Neden erteleme vermişler onuda anlamış değilim ya sanki hipertansiyon beklemekle düzelecek birşey. Bence işlemlerinizi tekrar başlatın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prot

quote:

Cevap icin tesekkurler

Zaten derdim curuk almak degil, su an askeri hastaneden verilen 1 yil hipertansyon ertelemesi verildi ya onu bir yildan once ama askere giderek veya muaf alarak cozume ulastirabilir miyim. Zaten kisa donem veya maasli uzun astek yapacagim. Derdim daha cok maddi bir an once bir islen ne olacaksa olsa da maddi olarak planlarimi yapmam lazim dedigim gibi evliyim.

Bağlı olduğunuz şb ile bir görüşün. Bu tip durumlarda seni askeri hastaneye sevk edip oradan alacağın asker olur veya olamaz raporu ile karara bağlarlar. Neden erteleme vermişler onuda anlamış değilim ya sanki hipertansiyon beklemekle düzelecek birşey. Bence işlemlerinizi tekrar başlatın.

Aynisini saglikkci akrabalarimda soyledi "sanki bir senede iyilesecek" diye... Bakalim hayirlisi tesekkurler cevaplarin icin

• Sol kulagim duymuyordu çürük aldim bende

• Arkadaşlar Merhaba

Kısa dönem olarak KAstamonu eğitim birliğine teslim olmam gerek fakat şu an gataya sevkim var ve yatışı reddedip askerliğe elverişlidir alacam.

Askere 10 gün geç teslim olursam eğitimden 10 gün geç mi dağıtıma giderim yoksa dağıtım normal zamanda olur 10 gün fazladan mı usta birliğinde kalırım?

bilen biri acil cevap yazabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.