Şimdi Ara

Yemin töre sonrası Evci izni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok ikilemde kaldım izmir eski foçada asteğmen adayı olarak askerim. haftaya yemin törenimiz var 28 Ağustos Perşembe. sonrasında pazar günü dahil ailesi gelenlere evci izni verilecek. benim annem babam gelecek inşallah ve evci iznine de çıkacağım. istanbula gitmek istiyorum buna izin var mı il dışına? bilgisi olan varsa ona göre plan yapıcam lütfen yardım kafam çok karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• il sınırları dışına çıkman yasak , ama çıkamazsın diye bişey yok...
  • bu yemın torenınden sonra kac gun ızın oluyor? acemiden ustaya geciste falan?
  • Evci izni için garnizon dışına çıkmak normalde yasaktır.Ama çıkabilirsin eğerki başına birşey gelirse kaza,kavga vs gibi allah korusun o zaman sıkıntıya düşersiniz.

Evci izni 2 gündür cuma günü yemin töreninden sonra aileniz gelip alır pazar akşamı saat 5 e kadar usta birliğinize teslim olmanız gerekir.Eğerki yemin töreninden sonra acemik eğitiminiz devam etmesse.Ben yemin töreninden sonra 12 gün daha acemelik yapıp öyle geçmiştim usta birliğine..Dağıtım izinide kullanabilirsiniz 1 hafta fakat askerlikten sayılmaz askerliğiniz 1 hafta uzar..
  • Cuma günü ailemle çıkacam.O gün ailem tekrar dönecek istanbula,haftasonu çıkabilirmiyim peki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thespell

Cuma günü ailemle çıkacam.O gün ailem tekrar dönecek istanbula,haftasonu çıkabilirmiyim peki...

evci çıkarsanız pazar saat 17.00'a kadar özgürsünüz.
  • bizim asteğmen temel eğitim kursu. 25 ekime kadar devam ediyor kurs. Yalnız bölük komutanı bize uyuzluk yaptı gençler cmt akşam gelip imza atacaksınız dedi. O kadar üsteledik evcinin ne anlamı kaldı falan diye ama adam gıcık işte yapacak birşey yok. bu yüzden gidemedim ben. adam demek ki gitmeyelim bir yere diye öyle yaptı. zaten normal şartlarda çıkılmıyordu. öyle işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.