Şimdi Ara

Kykda disiplin süreci nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kykda kalıyorum odaya 1 ay önce iki yeni kız geldi saçma sapan bölümler okuyorlar derslerle alakaları yok sabah akşam odada sevgilileriyle konuşuyorlar odada sesli bir şekilde ders çalışırken çok rahatsız oldum uyardım bunlar takmış bana, camı da açmıyorlar oda zaten küçük geçen gün oda kokuyor camı açar mısınız dedim diye saldırdılar bana bugünde final haftam durmadan telefonla konuşuyorlar yada kahve yapıp birbirleriyle bağıra çağıra konuşuyorlar uyardım lütfen saygı gösterin çalışamıyorum dedim diye baya kavga ettiler benimle içlerinden biri üstüme yürüdü küfürler etti tehdit etti beni idareye şikayet etsem disiplin kuruluna gider mi? giderse odasını değiştirirler mi ? şahidim var ama onunda arkadaşı yalan beyan verebilir. odamdan çok memnunum değiştirmek istemiyorum düzen kurdum 1 aydır zehir ettiler.

• Yönetici anlayışlı ise değişir geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun eğer şahidin varsa yönetime gidip şahidinle birlikte hakaret ve tehdite uğradığına dair dilekçe yazıp yürürlüğe koyulmasını ciddiyetle belirt. Tartışma durumu oluştuğu an direkt video kaydı al polise şikayett bulun. Mobbinge uğradığını yönetime bildir kanıtlayabilirsen mutlaka kanıtlamak için elinden geleni yap. CİMER'e odadakilerin yurt kurallarına uymadıklarını, ses yaptıklarını sana saldırdıklarını anlatan dilekçe yaz yolla.

Tüm bunları yaptın ama sorumsuz umursamaz bir tavırla karşılaşırsan odadakilerle kavga etmekten çekinme sen saldır. Arkadaşların varsa sık sık odana çağır yalnız olduğunu düşünmesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahidimle birlikte dilekçe yazıp idareye versem kız uyarı mı alır sadece yoksa odasını mı değiştirirler? teşekkür ederim cevabınız için

• daughterofwesty D kullanıcısına yanıt

Odası değiştirilir ayrıca uyarı vermeleri için de diretirsin. Eğer umursamaz davranırlarsa polise şikayette bulunacağını belirt, yurt müdürlerinden falan korkma çoğu vasıfsız laubali tipler oluyor senin onların üzerine gitmen lazım. Disiplin işlemi başlatırsam senin de sicilin bozulur falan derlerse hiç umursama üzerlerine git dilekçeni yürürlüğe koymalarını iste odadaki sana saldıran kişilerin odalarının değiştirilmesini talep ettiğini belirt hem dilekçede hem de sözlü olarak.

• tamamdır teşekkür ederim pazartesi şikayette bulunacağm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.