Şimdi Ara

Ertugrul geldi bu adamlarin hepsi kacti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belluschi, volkan, ozan, sener ... oncesinde muhammet demir, eren albayrak ...

ertugrul geldi hepsi kacar gibi gitti

corbacilar hala arka cikiyo birde bu futboldan engelli adama ...

• O futboldan engelli dediğin adam sizi tarihinizde ilk defa şampiyon yapmadı mı? Ozan'ın kalmasını istiyorum demedi mi? Ama paragöz başkanınız oldukça, daha çok protesto edersiniz.
  • Çoğu şenol güneş zamanında gitti. Ayrıca yuh diyorum bu kadar nankör bir taraftar olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

O futboldan engelli dediğin adam sizi tarihinizde ilk defa şampiyon yapmadı mı? Ozan'ın kalmasını istiyorum demedi mi? Ama paragöz başkanınız oldukça, daha çok protesto edersiniz.

O sene samet ay baba arka arkaya 6 mac aldi, 3 mac kaybetti iki beraberlik aldi , istifa diyince tribunler ...

istifa etti. istifa ederken `bursaspor bu alt yapisi ile 3 seneye sampiyon olur` demisti ve Serdar Aziz, Sercan , Volkan Sen, Bekir Ozan gibi o zamanin kilit adamlarini bu takima monte etmisti.

Sonra ibrahim yazici gitti Batalla diye adam getirdi ! ertugrul oynatmiyordu o adami . Ibrahim baskan sonra ergic`i getirdi. Ertugrul komunist diye sevmedi adami. Ivankovu getirdi sonra ibrahim baskan...

zaten o zaman sampiyon takimin kilit kadrosu kurulmustu. ertugrul geldi hazir kadronun basina gecti.

Ibrahim baskan Kenny Miller gibi golcu getirdi, o bile barinamadi ertugrul futbolunda. simdi dzudzak ve cuenca gibi adamlar yedek bekliyor.

bursaya besiktastan hayir gelmez.

• Belluschi dışında bir kaybınız olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın zamanınıza yazık.

• nankörlük sadece 4 büyüklerde yokmuş demek. O engelli dediğin adam olmasa küme düşmemeye oynuyordunuz.
  • Adam sizi şampiyon yaptığına yapacağına pişman oldu, zaten sizin Türk futboluna zarardan başka birşey sağlamıyorsunuz her sene Avrupa'ya gidip pokemon bir 2. lig takımına elenip geliyorsunuz. Umarım Ertuğrul hoca yakında yakasını sizde kurtarır da hak ettiği saygıyı göreceği düzgün bir kulübe gider.
  • Sen para için tüm iyi oyuncularını sat sonra toplama takımla başarı bekle gelmeyince teknik direktörü suçla.
  • Fernandao ve Şener lig bitmeden FB ile anlaştı ama Volkan ve Ozan ın kanına FB girdi. Israrla satmak istemediğini söylediği halde. Günahını almayın Ertuğrul hocanın.
  • Nankör kelimesinin sözlükteki anlamısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Fernandao ve Şener lig bitmeden FB ile anlaştı ama Volkan ve Ozan ın kanına FB girdi. Israrla satmak istemediğini söylediği halde. Günahını almayın Ertuğrul hocanın.

Bilmeden atip tutmayin ...

Sener daha temmuzda `milli takim hayalimdi, bursaspordan baska bir kulupte oynamayi dusunmuyorum` demisti.

volkan superdi, ozan`a bile abilik yapiyordu.

ulan yazdim yukarida. futboldan anlamayan adamlar atip tutuyor hala. yok sampiyon yapmis bilmem. bizi 8. birakti kacti adam. eskisehire gitti onlari da ligden dusuruyordu.

kimse bosa hikaye yazmasin.

ertugrulla zaten volkan, belluschi, ozan daha 4 sene onceden kavgaliydi. ertugrul geldi once volkan kavga cikardi, ozan sonradan huysuzlanmaya basladi vs.

gecen sene neden gitmek istemedilerde zirvedeydi bu adamlar ?

fernanadao bile dedi ben bu takimda kalmak istiyorum ama baskan istemiyor...

recepte getirdi youncular ile kavgali teknik adami.

bursaya laf eden tip. sen once kazak takimini yen sonra konus, tromso gibi takimlara kaybettin. hala bik bik bik.

• cinobilly C kullanıcısına yanıt
    Bursanın kimlere kaybettigini de yaz istersen

• liverpuldan 8-0 yedikten sonra hocaya sövenler simdi destekleyo neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Bursanın kimlere kaybettigini de yaz istersen

sigma olimuc ... lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

liverpuldan 8-0 yedikten sonra hocaya sövenler simdi destekleyo neden acaba

bos bogazlik. oturup ertugrulun 1 macini izlememis adam ahkam ediyor.

terim i kovan gs degildi

ulan alaydin ertugrulu bu sene, senol hocanin aklini bulandiracagina demezler mi?
  • Ulan o adam anadoludan şampiyon çıkardı.
    Ertuğrul bursaspor için fazla iyi bi hoca

• Bursaspor taraftarı. Ender Alkanlı Radyoyla İstanbul Altay maçını takip ettikleri günleri özlüyor. Hukumet duse enflasyon düşer Bursaspor babayı düşer dıye haykırmak ıstıyor..

Bursaspora çıta atlatan ERTUGRUL SAĞLAMDIRR. Bütün dünyayı gezsem dolaşsamm, Bursaspor taraftarı kadar nankör vefasız bir topluluk goremıcegıme eminim
  • Ertuğrul sağlam gitse de küme dusseniz. Sizin başkan para geleceğini bilse takımın logosunu renklerini de satar

• Fener yalakası başkanınız da arayın suçu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.