alakam yok sadece araştırdığım bilgileri paylaştım o zaman sen de her iyi ürünü kötüleyen rakip firmalardansın :))
Yok ben almayayım.İlk mesajının o olması bu konudaki düşüncelerimi desteklemekte.
quote:
Orijinalden alıntı: 'Sefa
quote:
Orijinalden alıntı: sportmeen
quote:
Orijinalden alıntı: sefau571
Bu ürünün pazarlamacısıda geldi
alakam yok sadece araştırdığım bilgileri paylaştım o zaman sen de her iyi ürünü kötüleyen rakip firmalardansın :))
Yok ben almayayım.İlk mesajının o olması bu konudaki düşüncelerimi desteklemekte.
valla isteyen inansın istemeyen inanmasın ben ford fiesta aracıma taktırdım 1.4 tdci 68 bg taktırmadan önceki yakıt tüketimi ortalamam şehir içi 5.5 - 5.6 lt / 100km yazın klima vs açıkken 5.8 i bulduğunu bilirim şehirlerarası çok uzun yol değil yani 70 km lik yolda 4.6 lt/100 km ben cihazı 2012 ocak ayında taktırdım o zamandan bu yana yazın en fazla yakıt tüketimi klima vs. açıkkenki 5.3 lt /100 km bu şehiriçi tabiki şehirler arası da 4.2 lt / 100 km yakıt tüketim değerlerim (max hız 100km gidilen yok ortalama 60-70 km )bu benim kendi ölçümlerim sizlerle paylaşıyorum yani anlayacağınız ertürbülatör ile ortalama %10 luk bir tasarrufunuz var ayağınız artık alışıyor gaza daha az basıyorsunuz başka bir arabaya bindiğinizde biraz zorlanıyorsunuz çünkü onda daha fazla gaza basmanız gerekiyor. ben bu cihazı 3 arkadaşıma daha önerdim bir arkadaşıma araba hediyesi olarak ben aldım onlar da taktılar ve gayet memnunlar artık daha düşük devirle daha performanslı gidebiliyorlar tasarruf kısmı size kalmış birşey [size=4]bu da cihazı kullanmadan kötüleyenlere kapak olsun
ertürbülatörü yeni keşf ettim işinde mahir olan ustalarımla görüştüm .özelikle bir ustam çok iddialı bir şey söyledi ;sadece ürünü tarif ettiğimde önce ismini söyledi sonrada 2000 yılında birkaç kez montaj yaptıklarını 2 arabanın motorunu zor kurtardıklarını söyledi ...............
Bende arabamı ilk aldığım zaman gidip taktırdım o salak şeyden hiçbir verim alamadım. Bir kere mantıklı düşünün o icat silindirlere giren havayı çeviriyor ve silindir içerisinde dönerek tüm yakıtı yakmayı sağlıyor diyor iyi de boaz kelebeği o havayı kıramayacak subaplar kıramayacak da içeri döne döne girecekte yakıt püskürüp ateşlenince o hava halen dönüyor olacak bir güzel evirip çevirip o yakıtı imanına kadar yakacak bunu da bir kaç milisaniye de yapacak bir kere hava dönmez o kadar kısa zamanda böyle saçmalık var mı yaw. Neyse elimde duruyor sanırsam 60mm lik borulara uyar düşünen ve ölçüsü tutan olursa 100 liraya aldım yıllar önce ama yarı fiyatına bırakırım özelden yazsın. bu arada tavsiyem gidin bir açık hava filtresi taktırın en fazla 90 liraya babalar gibi hem ses alırsınız hem yakıtınız düşer hem performansınız en azından 5hp artar.
beyler böyle üç kağıtçılık yapıp milleti incitmeyin, para lazımsa ben vereyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme