Erzincan sen başkasın Kalbimizin aşkısın Şampiyon olmasan da Sen başımın tacısın Geçse de 15 sene Bitmese çekilen çile Bir ömür boyu sürse de Seveceğiz seni Erzincan
tam 24ayar
Erzincanspor yeniden yapılanacak
Teknik direktörümüz Mustafa Bankoğlu transfer konusunda transfer komitesinin faaliyette olduğunu vurguladı. Transfer konusunda doğru hareket edip doğru yerlere transfer yapılması taktirinde takım içindeki uyum sorunun da çabuk aşılacağını ifade etti. "Dış transferde çok hareketli gibi durumdayız ama çok hareketli değiliz. Yeniden yapılanıyoruz. Takımın iskeletini yeniden kuruyoruz.
Geçtiğimiz haftalar içerisinde belirlenen yeni yönetimle beraber Erzincanspor transfer çalışmaları da hız kazanmış ve ilk olarak takımı yeni sezonda
yönetecek teknik kadronun belirlenmesiyle beraber takımın başına Akçaabat Sebatspor'da profesyonel olan Konyasporda, Karabüksporda, Eskişehirsporda, Erdemir Ereğli ve Bayburtsporda profesyonel futbol oynayan bunun yanı sıra Futbolcu olarak 3 kez şampiyonluk yaşayan 2005-2006 sezonunda antrenörlük yaptığı Trabzon İdmanocağı spor kulübünü A genç takımlarda Türkiye şampiyonluğuna ulaştıran Mustafa Bankoğluy’la anlaşmıştı.
Erzincanspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Bankoğlu Erzincanspor’un yeniden yapılanma içerisine girdiğini belirterek kısa bir değerlendirme yaptı. "Yeniden yapılanıyoruz" diyen Baknoğlu Erzincanspor tesislerini beğendiğini ve bu tesislerin bir çok spor kulübünde olmadığını belirtti.
Futbol konusunda tesisin öneminde değinen Bankoğlu alt yapı içinde tesislerin büyük önem arz ettiğini belirtti.
"TRANSFERDE HAREKETLİ DEĞİLİZ"
Bankoğlu transfer konusunda transfer komitesinin faaliyette olduğunu vurguladı. Transfer konusunda doğru hareket edip doğru yerlere transfer yapılması taktirinde takım içindeki uyum sorunun da çabuk aşılacağını ifade etti. "Dış transferde çok hareketli gibi durumdayız ama çok hareketli değiliz. Yeniden yapılanıyoruz. Takımın iskeletini yeniden kuruyoruz. Takımı net kurmadan da taraftara ve kamuoyuna yönelik değerlendirme yapmak istemiyorum.
Benim için futbolcuda karakter çok önemlidir. Aldığımız oyuncuları başta eski hocaları olmak üzere araştırmak gerekir. Listede isim çok ama menajerlerin tuzağına düşüp boşa para vererek laf olsun diye oyuncu almamak Erzincanspor’un yararına olacaktır. Ben futbolcuyu zor beğenirim.Öyle bir huyum var.” dedi.
"KULÜP ÖN PLANDA OLMALI"
Erzincanspor teknik direktörü Mustafa Bankoğlu "Özellikle iç transferde hem gitmek isteyip hem de kalmak isteyen ve olumsuz konuşan futbolcular olmamalı. Bazı şartlar kuküp dahilinde olmalı ve oyuncu değil kulüp ön planda olmalı" diye konuştu.
Kaynak: erzincan24.com
Kalecimiz Güner ilk tercihim Erzincanspor
GEÇTİĞİMİZ sezon Erzincanspor un Lig B de kalmasında büyük rol oynayan genç kaleci Güner takımında kalmak istiyor.
Eşiyle birlikte Antalya da sezonun yorgunluğunu atmaya çalışan Güner, “Çor zorlu bir sezon geçirdik. Arkadaşlarımla birlikte büyük bir özveriyle çalışarak zor şartlara karşın ligde kalmayı başardık. Başarımda arkadaşlarımın da büyük payı var. Erzincanspor da kalmak istiyorum. Birkaç kulüpten transfer teklifi var. Önümüzdeki hafta içinde yöneticilerimle görüşeceğim. Tekliflere açığım. Ancak bir kez daha tekrarlamak istiyorum; ilk tercihim her zaman Erzincanspor dur” dedi.
Kaynak:Fotospor
Yeni başkan Sülayman Tan
Erzincanspor´da yapılan olağanüstü genel kurulda kulübün başkanlığına iş adamı Süleyman Tan seçildi.
Belediye Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda divan başkanlığına Ayhan Coşkun seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden genel kurulda bir konuşma yapan Kulübün Başkanı Osman Terzioğlu, özellikle geçen sezon büyük zorluk yaşamalarına rağmen takımı ligde tutmayı başardıklarını söyledi.
Kulübün başkanlığına aday olmayacağını dile getiren Terzioğlu, seçilecek yeni yönetime başarı dileğinde bulundu. Daha sonra yönetim kurulu faaliyet raporları ile denetim kurulu ve gelir gider raporları okundu. Raporların okunmasının ardından bir üye, yönetim kurulu ve Erzincan Belediyesi ile ilgili eleştirilerde bulundu.
Bunun üzerine söz alan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Erzincan Belediyesi'nin gücü nisbetinde Erzincanspor'a destek verdiğini belirterek, "Şimdiye kadar bizden önceki belediye başkanları da ilin takımına destek verdiler biz de verdik. Şimdi de kulüp yönetiminde kim olursa olsun aynı desteği imkanlarımız ölçüsünde sürdüreceğiz" dedi.
Her yerdeyiz
4ever erzincanspor
ES = EzikSpor
ÇANKIRI GOOL ÇANKIRI GOOL ÇANKIRI ÇANKIRI GOOL
ÇANKIRI GOOOL ÇANKIRI GOOL ERZİNCANA ..
Dipnot:Aliş feyklerin çıkmış bizim forumlarda fink atıyo
Yagmur çamur demeden düştük senin peşine erzincan
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
Yagmur çamur demeden düştük senin peşine erzincan
baktın göztepe olmucak hemen 3 lig tepeden takım tutmak olmaaaz