quote:Orjinalden alıntı: burjuvam baroşşşşşş yine banlandım nan ben 4 gün sonra gelicem kanky birader ne araya giriyon?yoksa ERZİNCAN'a karşı mısın?
quote:Orjinalden alıntı: yavkar@fb quote:Orjinalden alıntı: burjuvam baroşşşşşş yine banlandım nan ben 4 gün sonra gelicem kanky birader ne araya giriyon?yoksa ERZİNCAN'a karşı mısın? evt birader biz Fener,ÇANKIRI ve KSK'liyiz. Erzincan kümeye ÇANKIRI
quote:Orjinalden alıntı: BaRoS_35 Sınırsız yedinmi aklın başına gelir fake efendi .. feyk deil bro 1.5 aylık acc ve en az 300 tane konu dışı ve geereksizlerde postu var dh da er olup takılınmıyo mu ŞAMPİYON ÇANKIRI
quote:Orjinalden alıntı: burjuvam quote:Orjinalden alıntı: BaRoS_35 Sınırsız yedinmi aklın başına gelir fake efendi .. feyk deil bro 1.5 aylık acc ve en az 300 tane konu dışı ve geereksizlerde postu var dh da er olup takılınmıyo mu ŞAMPİYON ÇANKIRI sen kendin yazmışın geçmiş olsun.
quote:Orjinalden alıntı: burjuvam quote:Orjinalden alıntı: yavkar@fb quote:Orjinalden alıntı: burjuvam baroşşşşşş yine banlandım nan ben 4 gün sonra gelicem kanky birader ne araya giriyon?yoksa ERZİNCAN'a karşı mısın? evt birader biz Fener,ÇANKIRI ve KSK'liyiz. Erzincan kümeye ÇANKIRI avrupada kaç takım tutuyorsun 5?