Şimdi Ara

[Erzurum] Atatürk mü, [İskenderun] Mustafa Kemal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yorum yapan, kapışan, öğüt veren herkese çok teşekkür ediyorum. tabi hatay hakkında yorum yapan bir kişi olsaydı ona da teşekkür ederdim ama yok kafamda ki erzurum daha bir netleşmeye başladı sayenizde.puanım mf4 357 başarı sıram 119xxx. umarım herkes dilediği yere girer, seviyorum hepinizi
  • checksum hatay deyip geçme öyle orayı düşün taşın araştır...Hatay' ticari hacim olarak sanayi olarak Erzurum'dan daha gelişmiştir heralde...Ama benim geleceğim eğitiimim dersen iyi bir kampüs hayatım olsun dersen eğer Erzurum yaz çünkü akademik kadro iyi.şunu kesinlikle tekrardan sylüyorum git yerinde gör bak incele sana göre mi değil mi ????

burada ki yorumlara göre hareket etme belki her şeyin en farklısı çıkacak karşına nerden bilecen?benim atauni endüstri'yi bırakan arkadaşım oldu geçen sene yapamayacam dedi geri döndü bir daha hazırlandı ama puanı gitti.o yüzden iyi düşün iyi araştır buradaki yorumlar da hayatına mal olacak sebepler ollmasın sonra.İnsanlar menfi düşünürler
  • Erzurum üniversitesini tercih ederdim ben olsam yobazlığa magandalığa gelince istanbuldada var ankarada var şimdi burda varda şurda yok diyemezsin efendi gibi duran adama kimse birşey yapmaz.
  • arkadaşlar ben erzurumluyum şuan erzurumda yaşıyorum erzurumlular hakkında çok kötü önyargılarınız var arkadaşlar erzurumun soğuğu en kötü yönüdür yoksa bi bakın arkadaşlar haberlerde hiç erzurumda olay olmuşmu yılda belki bir kere olay çıkar oda küçük olaydır erzurumda kimse kimseye dayak atamaz çok sakin şehir zaten fazla büyük değil küçük bir hafta gezi yapsan her tarafını öğrenirsin lütfen arkadaşlar erzurumda en az 1 sene yaşadıktan sonra yorum yapın ayrıca şu küpe olayı erkekte küpeye bende karşıyım ama kimseye birşey yapmıyoruz herkes özgür yani neyise arkadaşlar hatayda daha geçenlerde kötü olaylar çıktı onun hakkında bir tane yorum yok!!!! herkese saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.