Şimdi Ara

erzurum'da öğrenci olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yıldır alanyada yaşayan biri olarak bu yıl erzuruma gidiyorum.oradaki ortam nasıldır? halk öğrencileri nasıl karşılar_? duyduğa göre üni çok büyükmüş. 40 bin öğrenci warmış. öğrencinin gezebileceği yerler olanaklar neler? benim gibi erzuruma gidicek olan warsa burda konuşalım fikir alış verişi yapalım...

• Erzurum oldukça büyük ve gelişmiş bir yerdir,bazıları doğunun parisi der bazıları ise kötüler.Ben ise Türkiye'nin en güzel güzel şehirlerinden birisidir demek istiyorum.Halkı genellikle canayakın ve ılımlıdır ama bu istisnaları değiştirmez.Üniversite oldukça büyüktür ve bir çok üniversitesitede olduğu gibi bu üniversitede siyasi olaylar yaşanmaktadır.Gezebileceğiniz bir çok yer mekan var.Burada saymakla bitmez özellikle bir de gezmeyi seviyorsanız mutlaka ama mutlaka Erzurum ilçelerini gezmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 22 Ağustos 2010; 18:26:47 >
  • 2011 kış olimpiyatları olacak...bir sürü slav kız gelecek...moldovu , rusu , ukraynalısı , fini , norveçlisi..yaşadın
  • abi dedim ya alanyada yaşadığım için gözüm gönlüm tok o turist kızlar konusunda :D yurtları falan bilen warmı acaba palandöken turdu warmıs sanırsam orda ? halkı cok tutucu diye duydum doğgurmudur ?
  • Ben erzurumluyum, Knisath arkadaşımın dediği gibi Türkiye' nin en güzel şehirlerinden bir tanesi, üniversitesi pek çok üniversiteden daha büyük olanaklarıda o derece fazla. Gelelim aklındaki diğer bir soruya, halkı tutucumu? Sen o insanlara baştan farklı gözle bakıp (tutucu gibi mesela) o şekilde davranmazsan ne kadar canayakın insanlar olduğunu görüceksin. Mesela aklıma ilk gelen şey, oruç tutmayabilirsin oruç tutmuyorsun diye kimse sana orda bişey demez, ama sen suyu kafana dikersen caddenin ortasında seni bir güzel döverler gözünü hastanede açarsın:)

DN: cadde-sokak sonradan farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer198906 -- 23 Ağustos 2010; 5:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer198906

Ben erzurumluyum, Knisath arkadaşımın dediği gibi Türkiye' nin en güzel şehirlerinden bir tanesi, üniversitesi pek çok üniversiteden daha büyük olanaklarıda o derece fazla. Gelelim aklındaki diğer bir soruya, halkı tutucumu? Sen o insanlara baştan farklı gözle bakıp (tutucu gibi mesela) o şekilde davranmazsan ne kadar canayakın insanlar olduğunu görüceksin. Mesela aklıma ilk gelen şey, oruç tutmayabilirsin oruç tutmuyorsun diye kimse sana orda bişey demez, ama sen sokağın ortasında suyu kafana dikersen caddenin ortasında seni bir güzel döverler gözünü hastanede açarsın:)

Güzel bir örnek...

• iyiymiş o zaman bu arada dip not Allah kabul ederse tutuyoruz orucumuzu :D abi şey diye duydum ben de ondan dedim öyle... mesela kız arkadaşınla el ele yürüyemezmişsin falan dediler açıkçası benim de gözüm kokrtu ondan sordum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazgel_md

iyiymiş o zaman bu arada dip not Allah kabul ederse tutuyoruz orucumuzu :D abi şey diye duydum ben de ondan dedim öyle... mesela kız arkadaşınla el ele yürüyemezmişsin falan dediler açıkçası benim de gözüm kokrtu ondan sordum...

Her yer için mi aynı şey söylenir arkadaş.
  • üniye gidenlerin gözünü korkutmak için söylüyorlar herhalde
  • şirokkodan inip eşşeğe binmek demek yeterli olur sanırsam
  • sen naptın _?
  • quote:

Ben erzurumluyum, Knisath arkadaşımın dediği gibi Türkiye' nin en güzel şehirlerinden bir tanesi, üniversitesi pek çok üniversiteden daha büyük olanaklarıda o derece fazla. Gelelim aklındaki diğer bir soruya, halkı tutucumu? Sen o insanlara baştan farklı gözle bakıp (tutucu gibi mesela) o şekilde davranmazsan ne kadar canayakın insanlar olduğunu görüceksin. Mesela aklıma ilk gelen şey, oruç tutmayabilirsin oruç tutmuyorsun diye kimse sana orda bişey demez, ama sen sokağın ortasında suyu kafana dikersen caddenin ortasında seni bir güzel döverler gözünü hastanede açarsın:)

• Ben de İzmir'den Erzurum'a yolcuyum. İnsanları iyidir hoştur, ama tabi ki Akdeniz/Ege/Marmara bölgelerindeki kadar rahat olamazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl@ckh@wk

Ben de İzmir'den Erzurum'a yolcuyum. İnsanları iyidir hoştur, ama tabi ki Akdeniz/Ege/Marmara bölgelerindeki kadar rahat olamazsın..

Rahat olmak derken hangi anlamda rahat olmak örnek verebilirmisin? Kız arkadaşınla normal bir şekilde el ele gezersen kimse birşey demez ama o kızla sokağın ortasında öpüşürsen "az çekil hele bizda öpak gızi" diyip seni uzaklaştırırlar kızıda unut yani:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

iyiymiş o zaman bu arada dip not Allah kabul ederse tutuyoruz orucumuzu :D abi şey diye duydum ben de ondan dedim öyle... mesela kız arkadaşınla el ele yürüyemezmişsin falan dediler açıkçası benim de gözüm kokrtu ondan sordum...

Her yer için mi aynı şey söylenir arkadaş.

Dostum yanlış anlama lafım sana değil de, niye herkes üniversiteye kız arkadaşıyla elele yürümek için gidiyor anlamadım.

• ai kaç sene orda yaşayacağız. elbette olacak böyle şeyler olmasa ters bi durum söz konusu olabilir yani herhalde verilen örneklerde de en uç örnek o olsa gerek . o örneğe bişey denmiyorsa sorun yoktur demektir. tutupda kızı sokak ortasında striptiz yaptırtcak halimiz yok ya

• up
  • yok mu ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 'ne giden ?
  • quote:

Rahat olmak derken hangi anlamda rahat olmak örnek verebilirmisin? Kız arkadaşınla normal bir şekilde el ele gezersen kimse birşey demez ama o kızla sokağın ortasında öpüşürsen "az çekil hele bizda öpak gızi" diyip seni uzaklaştırırlar kızıda unut yani:)

Yazdığın şeyi yapmayacak kadar adamdır Erzurumlular, tabi her şehirde mevcut olan gereksiz-apaçi tipler de yok değil. El ele tutuşup gezmeye bi şey demezler, ama kızla öpüşmeye filan kalktın mı % 51 yersin dayağı Yüzde daha fazla da, yine de böyle yazalım

• quote:

ai kaç sene orda yaşayacağız. elbette olacak böyle şeyler olmasa ters bi durum söz konusu olabilir yani herhalde verilen örneklerde de en uç örnek o olsa gerek . o örneğe bişey denmiyorsa sorun yoktur demektir. tutupda kızı sokak ortasında striptiz yaptırtcak halimiz yok ya

Verdiğim oruç ve sokakta öpüşme örnekleri en uç örnekler değil, yaparsan başına her an gelebilecek şeyler, doğru düzgün yaşadığın sürece paşalar gibi okursun orada Ayrıca içini rahatlatmak için şunuda söyleyeyim diğer doğu illerine göre terör olaylarının en az hatta hiç yaşanmadığı şehirlerden birisidir. Sebebi ise en ufak bir olayda halk toplanıp kürt mahallelerini basar.
    Örn:http://www.haberler.com/erzurum-da-kurtlerin-yogun-olarak-yasadigi-semte-haberi/

quote:

Orijinalden alıntı: bl@ckh@wk

quote:

Yazdığın şeyi yapmayacak kadar adamdır Erzurumlular, tabi her şehirde mevcut olan gereksiz-apaçi tipler de yok değil. El ele tutuşup gezmeye bi şey demezler, ama kızla öpüşmeye filan kalktın mı % 51 yersin dayağı Yüzde daha fazla da, yine de böyle yazalım

Kız sokağın ortasında kendini öptürüyorsa öyle demeleri normal değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer198906 -- 23 Ağustos 2010; 15:35:56 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.