Şimdi Ara

erzurum'da öğrenci olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erzurumda gizemli bi yol warmıs arabayı stop ediomussun araba yokuş yukarı kendi gidiomş doğrumudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazgel_md

erzurumda gizemli bi yol warmıs arabayı stop ediomussun araba yokuş yukarı kendi gidiomş doğrumudur ?

O yol yokuş aşağıdır sadece kamerayla oynadıkları için yokuş yukarı gibi görünüyor
  • babam askerliğni erzurumda yağmıştı. ama 20 sene geçti üzerinden. anlattıklarına göre çok güzel bi yermiş ama muhakkakki değişmiştir. güzel diyen war kötü diyen war inş adam gibi okur bitirirz okulu erzurumda
  • quote:

babam askerliğni erzurumda yağmıştı. ama 20 sene geçti üzerinden. anlattıklarına göre çok güzel bi yermiş ama muhakkakki değişmiştir. güzel diyen war kötü diyen war inş adam gibi okur bitirirz okulu erzurumda

kötü diyenlere bakma sen, baban doğru demiş ve hala geçerliliğini koruyor
  • soğuğu nasıl peki erzurumun ? bi rivayete göre bi gece biri işerken bahçede donmuş
  • quote:

soğuğu nasıl peki erzurumun ? bi rivayete göre bi gece biri işerken bahçede donmuş

Evliya Çelebi' nin Seyahatnamesinden alıntıdır;

Halkın ağzında şöyle bir fıkra vardır: Bir dervişe “Nere­den geliyorsun?” demişler. O da “Kar rahmetinden geliyo­rum.” demiş. Bunun üzerine “O ne diyardır?” demişler. Der­viş “Soğuktan insana zulüm olan Erzurum’dur.” demiş. “Ora­da yaz olduğuna rast geldin mi?” demişler. Derviş “Vallahi 11 ay, 29 gün sakin oldum. Halk hep yaz gelecek dedi. Ben göremedim.” demiş. Bir diğer fıkra da şudur: Kedinin biri kara kışta bir dam­dan diğer dama sıçrarken havada donup kalmış. Sekiz ay sonra don çözülünce miyavlayarak yere düşmüş. Gerçekten de bir adamın eli yaş iken bir demir parçasına yapışsa derhâl donar. Elini demirden koparmak ihtimali ol­maz. Ancak bir miktar derisi yüzülerek demirden kurtulabilir.

Umarım anlamışsındır

• abi bu ne ya korkudan dondum şimdi de
  • donanımhaber forum
    Atatürk Üniversitesi | Ana Başlık - - - 2011-2012 Sezonu İçin Günceldir. » Sayfa 1 - 14
    http://forum.donanimhaber.com/m_42085660/tm.htm

Bir araştırıp konu açın yahu !! Hep böyle arama yapmayıp kafasına gore konu acanlar yuzunden damadağın her taraf bıktım artık forumu alt üst ettiniz !!!

• o konu güncel değilki arkadaş. 5 kişi mesaj yazmış konuya 4 ünü banlamış zaten admin konuda adam kalmamış
  • up
  • quote:

o konu güncel değilki arkadaş. 5 kişi mesaj yazmış konuya 4 ünü banlamış zaten admin konuda adam kalmamış

O konuyu up'lasaydın o güncel olurdu aynı konudan 50 tane açmayın forum çöplük oldu şikayet edicem yahu.
  • edersen et be. o konu atatürk üniversitesiyle ilgili. bu konu erzurumda öğrenci hayatı. anlayışında bi sorun war herhalde. ben kafkas üniversitesini kazandım ama erzurumda okuycm yanı ataturk unıversıtesı deıl understand me ?
  • yok mu erzurumlu forumda ?
  • ne yazalım olm başka napıcan erzurumluları
  • quote:

yok mu erzurumlu forumda ?

Selam, ben Erzurum'luyum, 17 yıldır Erzurum'da, Ata. Üni.'nin çok yakınında oturuyorum. Aşağıdaki yazımda Erzurum ve Ata. Üni. hakkında her şeyi açıklamaya çalıştım. Yazıda yazdıklarım dışında sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım;

Atatürk Üniversitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garintsi -- 26 Ağustos 2010; 13:56:28 >

• yazı için çok teşekkürler epey bi aydınlattı gerçekten Erzurum hakkında...biraz ilginç bi soru olacak ama merak ediyorum go kart imkanı warmı acaba
  • yıldızkent kuğulupark ta var ama küçük o kadar büyük değil yani...
  • quote:

yazı için çok teşekkürler epey bi aydınlattı gerçekten Erzurum hakkında...biraz ilginç bi soru olacak ama merak ediyorum go kart imkanı warmı acaba

Üniversiteye yakın bir yerde küçük bir yer var, isterseniz oraya gidebilirsiniz. Ayrıca, şehre otobüsle yaklaşık 40 dakika uzaklıkta bir piknik alanında daha büyük bir saha var, orada da oynayabilirsiniz.
  • bi de bu sene 2011 üniversiteler arası kış olimpiyatları varmış Erzurum'da . üniversite 1.5 ay tatil olcakmış . bu bilgi doğrumudur üniversitede okuyan arkadaşlar var mı yada bu bilginin doğruluğunu bilen ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.