Şimdi Ara

Erzurum oltuda bildiğiniz iyi bir Oltu taşı satan bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan Erzurum Oltudayim, buradan güzel bir Oltu taşı tespih almak istiyorum şöyle bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? Her yerde Oltu taşı satan mağaza var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir tane bana hediye alın tesbih olmazmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Redese

Hocam bir tane bana hediye alın tesbih olmazmı ?

Çok pahalı be dostum sana nasl hediye alayim ayrıca çok çakması var taşın orijinalini bulmaya çalışıyorum.

• hocam erzurumda en ünlü oltu çarşısı erzurum merkez de taşhan diye bir yer var 50-60 tane tesbihçi vadır hepsine tek tek girip sor ben sormadım 70 liralık tesbihe 100 lira verdim bazısı cidden çok kazıkçı olabiliyo ama girişte alt katta sağdan ikinci tarafta falan bi dükkan vardı oraya bak has bi adam duruyo orda ama dikkat et bakmaya çalış hepsine kazık yemek çok kolay adamlar piyasa oluşturmuş
  • bu arada erzurum oltusu almak istiyosan 500 liradan açılıyo kapılar onun yerine gürcü oltusu var zaten genelde onlardan satıyolar adamlar sana söyler zaten erzurum oltusu gürcü oltusu diye boşuna erzurum oltusuna para verme kalitesi çok farkediyo deseler de o kadar etmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Orijinalden alıntı: Redese

Hocam bir tane bana hediye alın tesbih olmazmı ?

Çok pahalı be dostum sana nasl hediye alayim ayrıca çok çakması var taşın orijinalini bulmaya çalışıyorum.

Canının sağolsun hocam. Tesbih değilde ucuz bişey olurdu :). 20 30 liralık bir hediye kargo benden.

• WATFro W kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam burada bir akrabamizla konuştuk orijinal yapan birine yönlendirdi yıllardır burada yaşıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    3 yıl önce açıldı
    Tuzla nasıl bir yer?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.