Şimdi Ara

ES Dosya Yöneticisi, reklam sahtekarlığı nedeniyle Play Store'dan kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten kimse de es kullanmıyormuş baksanıza. es kullanan bi ben varım heralde, nerde bu 100 milyon o da mı hileydi
  • Seneler Evvel Yapılmalıydı. Bir Uygulama Kuruyorsun 5o Tane Reklam Çıkarıyordu. Yok Onu Yok Bunu Tavsiye Ediyor. Xplore Süper...

• Es Dosyanın yerini tutacak bir dosya yöneticisi arıyorum fakat bulamıyorum. Hiç iyi olmadı yıllardır kullanıyorum. Diğer dosya yöneticilerini denedim hiç kullanışlı değil. Nerede bizim Türk bilişimciler.

• 3 ile başlayan sürümleri tavsiye ederim , hazır marketten kaldırılmışken güncelleme de gelmez. Ne iğrenç hale gelmişti güzelim uygulama. kendi ayaklarına sıktılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root explorer üzerine tanımam sade arayüz artı verimlilik

• Daha önce de benzer bir vukuatı vardı bu uygulamanın. Redditte açık kaynak kodlu bir proje olduğu için Amaze file manager öneriyorlardı.
    Amaze kullanıyorum yıllardır.
    play.google.com
    Amaze File Manager - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amaze.filemanager&hl=tr

Kaynak:
    GitHub
    TeamAmaze/AmazeFileManager
    https://github.com/TeamAmaze/AmazeFileManager

• ES Dosya Yöneticisini birkaç yıl önce kullanmıştım. 5-6 ay kadar. Gerçekten çok iyi fonksiyonları vardı, ancak "gereksiz dosyaları silme" fonksiyonunun abartılı olduğu çok belliydi. Her temizlememde rahat 300+MB temizledim diyordu. Bir de, zaman geçtikçe reklam görüntülenme sayısı arttı. Artık uygulama içini geçti, Bildirim çubuğunda reklam olmaya başladı, bir ara main screende reklam gelmeye başladı. O noktada ürünün ben olduğunu farkettim, bu uygulamayı kullanmanın yarardan çok zararı olduğunu anladım. Reklamları kapatmaktan gına gelmişti çünkü. Tabi sonra sildim. GM File Explorer yükledim, onunda özellikleri yetiyor ve artıyor. Bakalım bu nereye kadar gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 24 Mayıs 2019; 2:3:19 >
  • Tanıştırırız gardaş.
    Asus'un Dosya Yöneticisi de güzeldir.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:47:0 >
  • Sanırım senin de beni onlarla tanıştırman gerek, bilmiyorum ne olduğınu.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:47:5 >
  • Teşekkür ederim.

• Solid explorer öven arkadaşlar. Uygulama bir kere Türkçeye uyumlu değil. Türkçe karakterle başlayan dosyala en alta atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: allien72

Solid explorer öven arkadaşlar. Uygulama bir kere Türkçeye uyumlu değil. Türkçe karakterle başlayan dosyala en alta atıyor.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:23:23 >
  • mixplorer tek geçerim.

• custom roma adaway çakılı olduğundan mıdır bilmem ama yıllardır ne arayüzde ne de bildirim çubuğunda herhangi bir reklam görmedim. dosya tarama işleminde kendi uygulamasıni tanıtıyor o hariç tabii. arkada kendisi reklam falan tıklıyorsa tıklasın, ben bundaki kolaylığı hic bir uygulamada yaşamadım. menüler arası kolay geçişler.. saymaya başlıyordum vazgeçtim çünkü çok fazla güzel işime yarar özelliği var. arada cpu ve ram kullanımlarıma bakarım ve es dosyayı ben arkada çalışır halde bırakmadığım sürece en aşağılarda oluyor. yani arkada reklam tıklatma işi nasıl oluyor pek anlamadım.<br /><br />varsa bu tarz menüye sahip(aynısı) bir uygulama önerilere açığım. burdaki yorumların çoğunu okudum fakat hepsi bana basit arayüzlü geldi.

• Cx dosya gezgini güvenilir mi acaba ben de onu kurdum ama hiç güvende hissetmiyorum. Netten android uygulamalarının güvenilirliğini test eden yerlerden taratınca diğerlerine nazaran daha güvenli duruyor ama endişeleniyor yine de insan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chamillitary kullanıcısına yanıt
    Symbian telefon formatlandığında telefona ilk X-plore kurulurdu. Diğer uygulamalar daha sonra. Symbian kullananlar bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de diyorum, memnun olduğum bazı uygulamalar Google Playden kaldırılıyor, çok iyi uygulama niye kalktı diye düşünüyorum. Bu sefer arama yapayım diyerek buraya ulaştım.

Ben Es dosya yöneticisini kullanıp, çok memnun kalan bir kullanıcıyım. Apk olarak yedeklediğim için yeni telefonuma da kuruyorum.

Bu uygulamanın verimli olarak çalışması için internete ihtiyacı yok. İnternet kullanmasını, kendiliğinden çalışmasını ve arka planda çalışmasını da engellediğimizde arka planda reklam tıklaması da engellenir diye düşünüyorum.

Ama tabi üç kağıtçılık yapmaları hoş değil. Böyle denetlemeler umarım her uygulama için sık sık yapılıyordur.

Asıl, Çin üretimi telefonlarında telefonla birlikte gelen, google playde olmayan ve kaldırılamayan, engellenemeyen en az 1 uygulama oluyor. Onlar arka planda neler yapıyor acaba...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.