Şimdi Ara

ES Dosya Yöneticisi, reklam sahtekarlığı nedeniyle Play Store'dan kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer herhangi bir Android cihaz kullanıyorsanız, ES Dosya Yöneticisi (ES File Manager) uygulamasını bir kez de olsa kullanmışsınızdır. Ancak bu günden sonra uygulamayı cihazınızdan kaldırmanızı öneriyoruz, zira bu uygulama reklam sahtekarlığından dolayı Google Play Store'dan kaldırıldı bile.

Arka planda reklam tıklamaları yapıyor

Her şey birkaç gün önce BuzzFeed News sitesinde yayınlanan bir haberle başladı. DO Global adı altında geliştirilen uygulamaların, arka planda reklamlara tıkladığı ve bazı süreçler yürüttüğü iddia edildi. Çinli geliştiricinin kullanıcıların bilgisi olmadan reklam gelirini arttırmak için giriştiği bu yöntem, Google tarafından da farkedildi ve bu skandalın ardından DO Global'in Total Cleaner, Smart Cooler ve RAM Master gibi uygulamaları Play Store'dan kaldırıldı.
    ES Dosya Yöneticisi ise aynı şirketin bağlı olduğu ES Global adı altında geliştirildiği için, bu durumdan birkaç günlüğüne de olsa muaf tutuldu. Ancak Google birkaç günün ardından ES Dosya Yöneticisi'ni de aynı sebepten dolayı Play Store'dan kaldırdı. ES Dosya Yöneticisi ortalama 4.6 puanla 100 milyondan fazla kez indirilmişti. Eğer akıllı telefonunuzda bu uygulamayı kullanıyorsanız hemen kaldırmanız öneriliyor.

• İyi de yıllardır biliniyor zaten bu. O nedenle kullananlar da modlu temizlenmiş versiyonunu kullanıyor. Telefonda yıllardır Solid Explorer kullanmama rağmen android tv uyumluluğu dolayısıyla ES'nin modlu versiyonunu kullanıyorum.

Ancak Google bu konularda çok geç aksiyon alıyor. Mesela QuickPic'i CM satın aldıktan uzun bir süre sonra yeni geliştirmelerin kullanıcı verilerinin çalındığı ortaya çıkmıştı. Ön kontrol vs yok sanki.
  • total commander varken es nedir ki zaten?

• her zaman
    bu kadar çok kişi indirmişse iyidir
    düşüncesiyle hareket ediyoruz
    her zaman

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:47:44 >
  • Hiç kullanışlı değildi zaten saçma bir uygulamaydı.

• İyi de yıllardır biliniyor zaten bu. O nedenle kullananlar da modlu temizlenmiş versiyonunu kullanıyor. Telefonda yıllardır Solid Explorer kullanmama rağmen android tv uyumluluğu dolayısıyla ES'nin modlu versiyonunu kullanıyorum.

Ancak Google bu konularda çok geç aksiyon alıyor. Mesela QuickPic'i CM satın aldıktan uzun bir süre sonra yeni geliştirmelerin kullanıcı verilerinin çalındığı ortaya çıkmıştı. Ön kontrol vs yok sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 30 Nisan 2019; 12:41:4 >
  • Android televizyonumda ES Dosya yçöeticisi mecburen kurulu çünkü play store da başka dosya yöneticisi çıkmıyor. APK kurmama da izin vermiyor. ES yi kaldırsam büyük dert kaldırmasam başka dert :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ücretli aldığım pro versiyonunu kullanılanıyorum. Yani reklamsız. Şimdi baktım o da kaldırılmış. Bari onu bıraksalarmış. Şimdi güncellemeleri de alamayacağım

• x-plore kraldır

• santhora kullanıcısına yanıt
    Arka planda diyor hocam. Sen para vermiş olsan bile o arka planda reklamlara tıklıyor olabilir ve ruhumuz bile duymaz :/

• YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Side loadla başka apk yükleyebilirsin

• bende kullanızordum kaldırdım,zaten günlük bildirim atıp duruyor ayar ediyordu bahaneyle iyi oldu

• X-plore
    www.lonelycatgames.com
    X-plore - File manager for mobile devices
    http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore

play.google.com
    X-plore File Manager - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lonelycatgames.Xplore

Symbian versiyonu da gayet iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000 li yıllardan beri diyeceğim artık HTC'nin ilk modellerinden beri, video müzik oynatma, sıkıştırılmış dosya, resim vs herşeyi açma becerisine sahip kompakt ve yetenekli bir uygulama idi, zaten saçmasapan reklamlar abuk subuk yerlerden fışkırmaya başlamıştı, yazık ettiler.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Solid candır

• Katılıyorum. indirime girmişti yıllar önce anında kaptım :)

• X-Plore

• ES kullanıyordum ben de. Dün kaldırdım. Açılış hızı yavaştı ve reklamlıydı. Arka planda sürekli olarak uykuda kalacak şekilde ayarlıydı her türlü kilit ekranı zımbırtısı da kapalıydı zaten.

Normal gündelik kopyalama taşıma işlemleri için samsung'un kendi dosya yöneticisi biçilmiş kaftan. Hem seri çalışıyor hem de pratik özellikleri var ama çok işlevi yok.

İşlevsellik yönünden girdiğim arayışta Mixplorer'ı buldum. Google Play Store'da ücretli. Çeşitli eklentilerle istediğiniz yönde uygulamayı şekillendirebiliyorsunuz. Reklam vs yok. Baya da işlevi var. Benim için önemli olan toplu yeniden adlandırma ve seçili iki dosya arasındaki dosyaları seçme özelliği de var.

Ücretsiz edinmek isteyenler, geliştiricisi uygulamasını Xda üzerinden ücretsiz olarak veriyor ayrıca eklentileri de tabi. Archiver eklentisi işe yarar baya 7zip sıkıştırabiliyor hoşuma gitti.

Kurduktan sonra ayarlardan güncelleştirme bildirimlerini açmayı unutmayın böylece güncelleme işini de halletmiş olursunuz.

Ana konu :
    XDA Developers
    [APP][2.0+] MiXplorer v6.x Released (fully-featured file manager)
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523691

İndirme linki ana konuda da var ama eklentilerini de edinebileceğiniz ek sayfa. Üyelik istiyor indirmek için.
    labs.xda-developers.com
    XDA Labs | MiXplorer
    https://labs.xda-developers.com/store/app/com.mixplorer

Açıkçası ben beğendim güzel seri çalışıyor animasyonları da hoş. İşlevsellik açısından da gayet iyi durumda. İleride google play store'dan satın almayı düşünüyorum. Google opinion rewards sağolsun :)

• Ayni sekilde. Yaklasik 6 yildir falan telefonumda araliksiz kuruludur. Rahatlikla Android platformundaki en sevdigim uygulama diyebilirim.

• File commender yada Mİxplorer öneririm birçoğunu kullandım özelikle root kullananlar için tavsiyemdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.