|
Bildirim
3utools der geçerim itunes windows'da kabir azabının yeryüzündeki yansımasıdır
|
Yazılımı Windows’a yükledikten sonra Apple’dan ya da Store üzerinden yüklediğinin ne anlamı var. Sorunsuz çalışması yeterli. Ayrıca Apple sitesinden indirdiğimiz iTunes ile birlikte bonjour ve yazılım güncelleme ve birkaç hizmet yükleniyor ama Windows store üzerinden yüklenen itunesde ne bonjour ne apple güncelleme yazılımı ne gereksiz ekstra servis yüklenmiyor. Stabilite olarak bakarsak apple üzerinden yüklenen iTunes daha sorunsuz orası ayrı bir konu. Ayrıca yeni yazılım çıkması gerekiyordu itunesin o çağ dışı kalmış tasarımı yetersizdi. Karanlık mod bile yok. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Microsoft store kullanmak için microsoft hesabınızın olması gerekmiyor. |
Yok onu demiyorum apple ürününü senkronize etmek için neden başka bir firmanın ürününü kullanayım diyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben anlamadım ne demek istediğinizi. Bu uygulama zaten Windows kullananlar için. Sadece Mac kullanıyorsanız ekstra bir şey yüklemenize gerek yok. |
Windows kullansam da Apple ın tedarik edip download sunucularından indirebildipim Apple ın kendi uygulamasını kullanmak isterim. Windows a ait , Microsoft a ait bir uygulama kullanmak istemem demek istedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılımı Windows’a yükledikten sonra Apple’dan ya da Store üzerinden yüklediğinin ne anlamı var. Sorunsuz çalışması yeterli. Ayrıca Apple sitesinden indirdiğimiz iTunes ile birlikte bonjour ve yazılım güncelleme ve birkaç hizmet yükleniyor ama Windows store üzerinden yüklenen itunesde ne bonjour ne apple güncelleme yazılımı ne gereksiz ekstra servis yüklenmiyor. Stabilite olarak bakarsak apple üzerinden yüklenen iTunes daha sorunsuz orası ayrı bir konu. Ayrıca yeni yazılım çıkması gerekiyordu itunesin o çağ dışı kalmış tasarımı yetersizdi. Karanlık mod bile yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sonunda... Preview sürümünde kayıpsız ses desteğiyle gelmesi ayrıca güzel olmuş. |