Şimdi Ara

iTunes, Windows'tan kalkıyor: Yeni uygulamalar, Microsoft Store'da yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iTunes, Windows'tan kalkıyor: Yeni uygulamalar, Microsoft Store'da yayınlandı
    Microsoft’un Ekim ayında Apple TV ve Apple Müzik uygulamalarının 2023’te Microsoft Mağazası’na ekleneceğini duyurmuştu. Apple uygulamalarının önizleme sürümü Windows mağazasında indirimeye açıldı. Kullanıcılar artık iPhone’larını eş zamanlamak, güncellemek geri ve yüklemek, bilgisayara veya iCloud yedeklemek, müzik-fotoğraf atmak gibi işler için iTunes’u kullanmayacak.

Ayrıca Bkz.Apple toplam 900 milyon abone barındırıyor, geliştiricilere 320 milyar dolar ödendi

Microsoft Store’da Apple Devices adıyla yayınlanan uygulama, iTunes’un yerini alacak. Kullanıcılar, bu uygulamayı yüklediklerinde iTunes programına artık erişemeyecek ve iTunes’un uyumlu bir versiyonu yayınlanana dek cihazdaki sesli kitaplar, podcastler de erişilemez olacak. Kullanıcıların iTunes’a geri dönmek için uygulamanın bu sürümünü kaldırmaları gerecek.

Kullanıcıların Windows PC’lerinden iPhone, iPad ve iPod cihazlarını yönetmelerini sağlayan yeni Apple Devices uygulamasının yanında Apple Müzik ve Apple TV uygulaması yayınlandı. Müzik dinlemek ve tv izlemek için için de iTunes’a ihtiyaç ortadan kalktı.

Apple, bazı özelliklerin kullanılamayacağını belirtiyor ve Apple Music, Apple TV, Apple Devices uygulamalarını yüklemek için Windows 11 işletimi gerekiyor. Öte yandan kullanıcılar, uygulamaların şu anda yüklenmediğini bildiriyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/01/11/apple-music-tv-previews-microsoft-store/

• Yazılımı Windows’a yükledikten sonra Apple’dan ya da Store üzerinden yüklediğinin ne anlamı var. Sorunsuz çalışması yeterli. Ayrıca Apple sitesinden indirdiğimiz iTunes ile birlikte bonjour ve yazılım güncelleme ve birkaç hizmet yükleniyor ama Windows store üzerinden yüklenen itunesde ne bonjour ne apple güncelleme yazılımı ne gereksiz ekstra servis yüklenmiyor. Stabilite olarak bakarsak apple üzerinden yüklenen iTunes daha sorunsuz orası ayrı bir konu. Ayrıca yeni yazılım çıkması gerekiyordu itunesin o çağ dışı kalmış tasarımı yetersizdi. Karanlık mod bile yok.

• Ne kadar saçma bir şey Apple acil olarak yeni bir iTunes sürümü yayınlamayı.

Ben neden bilgilerimi Microsoft a vereyim ki.

iTunes üzerinden erişim isterim.

Not: Macbook kullanıyorum bu sebeple.

• Windows 10 kullanıcıları ne yapacak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3utools der geçerim itunes windows'da kabir azabının yeryüzündeki yansımasıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Windows 7 10 ve 11 için 3utools vb programlar var ve yeterli hatta çok daha fazla yeteneklere sahip

• Cihan kullanıcısına yanıt

Microsoft store kullanmak için microsoft hesabınızın olması gerekmiyor.

• keremec kullanıcısına yanıt

Yok onu demiyorum

apple ürününü senkronize etmek için neden başka bir firmanın ürününü kullanayım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Ben anlamadım ne demek istediğinizi. Bu uygulama zaten Windows kullananlar için. Sadece Mac kullanıyorsanız ekstra bir şey yüklemenize gerek yok.

• keremec kullanıcısına yanıt

Windows kullansam da Apple ın tedarik edip download sunucularından indirebildipim Apple ın kendi uygulamasını kullanmak isterim. Windows a ait , Microsoft a ait bir uygulama kullanmak istemem demek istedim

Yazılımı Windows’a yükledikten sonra Apple’dan ya da Store üzerinden yüklediğinin ne anlamı var. Sorunsuz çalışması yeterli. Ayrıca Apple sitesinden indirdiğimiz iTunes ile birlikte bonjour ve yazılım güncelleme ve birkaç hizmet yükleniyor ama Windows store üzerinden yüklenen itunesde ne bonjour ne apple güncelleme yazılımı ne gereksiz ekstra servis yüklenmiyor. Stabilite olarak bakarsak apple üzerinden yüklenen iTunes daha sorunsuz orası ayrı bir konu. Ayrıca yeni yazılım çıkması gerekiyordu itunesin o çağ dışı kalmış tasarımı yetersizdi. Karanlık mod bile yok.

Bunun sebebi Microsoft'un da Apple ve Google gibi uygulamaları üzerinde kontrol sahibi olmaya çalışması. Ki bunun eninde sonunda gerçekleşmesi gerekiyordu.

Linux'ta bile mağaza anlayışı gelişiyor Ubuntu paketleri ile.
    MS'nin bu kadar geç kalması daha tuhaf asıl. Microsoft ile Apple iTunes'i mağazaya getirmek için çok uğraşmıştı. Uyumluluk sorunları baş gösteriyordu. Pek uyumlu olduğu söylenemez iTunes'in. Bundan dolayı revize iyi olmuş fakat o da ne?

Stabiliteyi bilemem ama arayüz konusunda facia yaşanmış yine.

Anlayamıyorum bir Microsoft Telefonunuz ile Spotify kalitesinde iki adet uygulama geliştiremiyor mu Apple yoksa geliştirmek mi istemiyor.

Antivirus'un cihazlarım sekmesi bu Apple cihazlarımdan daha iyi gözüküyordur kesinlikle.

• Sonunda... Preview sürümünde kayıpsız ses desteğiyle gelmesi ayrıca güzel olmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.