|
Bildirim
benim 4 tane bilgisayarım var. hiç birinde win11 reklamları yok. çünkü win11 yok. gerek var mı o da yok.
|
aga ben kaç yıldır win11 kullanıyom reklam falan yok ?
|
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yahu olurmu öyle şey ne çoğu bu sıra yeni pc sipariş edecem. parayı ne yapacam mezaramı götüreyim. belki yeğenlere hediye ederim. ben hemen hemen her konfigrasyonu denemek isterim. alırım kullanırım beğendiklerimi kutusunda kaldırırım. fazlalıkları satarım. |
4 tane cok bir tanesini arkadasa bir tanesini de bana ver 2 yeterli sana < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Mayıs 2024; 9:14:29 > |
|
Bana şuana kadar hiç çıkmadı ama çıksa da bu tür programlar kullanmam, varsın 3 5 reklam çıksın önemli değil. Tüm PC yi bilmediğimiz bir yazılıma teslim etmem. Zaten PC yönetimi tamamen bizde değil, birde kendi elimizle doldurmayalım. Son 3 yıldır pc ye hiç malum yöntemlerle oyun program kurmadım, tamamı lisanslı yazılımlar var, hatta İDM ye bile 700 kağıt verdim. Eski zaman değil, bazı şeylerde uyanıklığın bedeli alır ödenir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 6 Mayıs 2024; 11:52:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu mesajı göndermek icin 7 saat mi düsündün? |