Şimdi Ara

eş durumu (sağlık - gthb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ben de eş durumu hakkında bilgi almak istiyorum ama okuduğum yönetmelikler çok açık değil, sorduğum kişiler de yarım cevaplar veriyor. bilgisi olan varsa yazsın lütfen;

şimdi eşim sözleşmeli olarak (çakılı kadro) gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığına atanacak. şehir henüz belli değil. ben sağlık bakanlığı bünyesinde diş hekimiyim. 6-D bölgesinde görev yapıyorum. yönetmelik diyor ki; C veya D bölgesine eş durumu istenebilir. Diğer bir yönetmelikte de aile birliği sağlanır diyor. bir de bölgeler 2 ayda 1 değişiyor.

bizim atama nisan ayı içerisinde olup bitecek. biz şimdi C ve D bölgelerini düşünmeye başladık, fakat mayısta bu gölgeler A veya B'ye kayarsa eş durumu iptal mi olacak? C veya D ye gelene kadar aile birliği bozulmuş mu olacak?

bu konu hakkında net bilgisi olan varsa özelden irtibata geçebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: koybasi

merhaba arkadaşlar, ben de eş durumu hakkında bilgi almak istiyorum ama okuduğum yönetmelikler çok açık değil, sorduğum kişiler de yarım cevaplar veriyor. bilgisi olan varsa yazsın lütfen;

şimdi eşim sözleşmeli olarak (çakılı kadro) gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığına atanacak. şehir henüz belli değil. ben sağlık bakanlığı bünyesinde diş hekimiyim. 6-D bölgesinde görev yapıyorum. yönetmelik diyor ki; C veya D bölgesine eş durumu istenebilir. Diğer bir yönetmelikte de aile birliği sağlanır diyor. bir de bölgeler 2 ayda 1 değişiyor.

bizim atama nisan ayı içerisinde olup bitecek. biz şimdi C ve D bölgelerini düşünmeye başladık, fakat mayısta bu gölgeler A veya B'ye kayarsa eş durumu iptal mi olacak? C veya D ye gelene kadar aile birliği bozulmuş mu olacak?

Sözleşmeli personelin yanına atanacaksınız,rahat olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

quote:

Orijinalden alıntı: koybasi

merhaba arkadaşlar, ben de eş durumu hakkında bilgi almak istiyorum ama okuduğum yönetmelikler çok açık değil, sorduğum kişiler de yarım cevaplar veriyor. bilgisi olan varsa yazsın lütfen;

Sözleşmeli personelin yanına atanacaksınız,rahat olun

rahat olun demişsiniz, emsal bildiğiniz durum var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.