Şimdi Ara

ES File Explorer ya da ASTRO File Manager ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar android işl. sistemli telefonumda - ES File Explorer ya da ASTRO File Manager - arasından hangi yazılımı kullanmalıyım.
    Ben her ikisini de aynı anda kurdum ve denedim. Her hangi bir fark göremedim.
    Bir tek fark olarak şunu belirtebilirim, astro file manager telefon hafızasına kuruluyor ve sd'ye taşıma imkanı vermiyor, oysa es file explorer sd kart kuruluyor ve dahili hafızadan yer kaplamıyor.

Siz hangisini tavsiye edersiniz ?

• ben es file kullanıyorum daha güzel vede iyi bence
  • es file explorer ile çok kolay bir şekilde ağdaki paylaşılan hdd lerinden veya klasörlerinden dosya çekip dosya yükleyebilirsin. bende ikiside yüklüydü fakat astroyu sildim. es file explorer la yola devam.
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Luigi

es file explorer ile çok kolay bir şekilde ağdaki paylaşılan hdd lerinden veya klasörlerinden dosya çekip dosya yükleyebilirsin. bende ikiside yüklüydü fakat astroyu sildim. es file explorer la yola devam.

Bu dosya paylaşma işlemi nasıl yapılır. Lan ağdaki masaüstü ve dizüstü bilgisayardan dosyaları nasıl çekecez ve htc'den bilgisayarlara dosyaları nasıl yükleyecez ? Detaylı bir şekilde anlatabilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

quote:

es file explorer ile çok kolay bir şekilde ağdaki paylaşılan hdd lerinden veya klasörlerinden dosya çekip dosya yükleyebilirsin. bende ikiside yüklüydü fakat astroyu sildim. es file explorer la yola devam.

Bu dosya paylaşma işlemi nasıl yapılır. Lan ağdaki masaüstü ve dizüstü bilgisayardan dosyaları nasıl çekecez ve htc'den bilgisayarlara dosyaları nasıl yükleyecez ? Detaylı bir şekilde anlatabilirmisin.

Es File Manager'ı indirdim ve kurdum HTC cihazıma. Fakat bu konuda tecrübesizim ilk defa android kullanıyorum bu es file'ı kullanarak telefondaki application'ları SD karta nasıl aktarıcaz yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• es explorerı açtığınızda üstte lan sekmesi vardır. oraya bastığınız an paylaşılan klasörleriniz çıkar (windowstaki ağ bağlantılarm gibi)

başka birşey yapmanıza gerek yok.

sadece aynı ağ üzerinde olacaksınız ve paylaşılan klasörünüz olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismlunal

quote:

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

quote:

Es File Manager'ı indirdim ve kurdum HTC cihazıma. Fakat bu konuda tecrübesizim ilk defa android kullanıyorum bu es file'ı kullanarak telefondaki application'ları SD karta nasıl aktarıcaz yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

bunu söylediğin şekilde yapamazsın. programın uninstall menusunde sd karta taşı yazar ancak oradan yapabilirsin. yada app 2 sd gibi programlardan biri ile yapabilirsin. es file explorer bildiğimiz dosya yöneticisidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

es explorerı açtığınızda üstte lan sekmesi vardır. oraya bastığınız an paylaşılan klasörleriniz çıkar (windowstaki ağ bağlantılarm gibi)

Onu zaten yapıyordum ama hata veriyordu. Değişik bir yolu mu vardır diye merak ediyordum. Karşıma çıkan uyarı şu:

Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?

• Bende de aynı sorun var. Win7 ultimate kullanıyorum
  • ya telefonu sdcard modunda pc ye kablo ile bagllayacaksiniz yada wireless ile evdeki internete baglanip dosyalara eriseceksiniz.
  • Daha neler. Baglanti yolu olarak paylasilan klasorun yolunu server adresine yazınca bağlandı. Stream mümkün oluyor.
  • quote:

quote:

es explorerı açtığınızda üstte lan sekmesi vardır. oraya bastığınız an paylaşılan klasörleriniz çıkar (windowstaki ağ bağlantılarm gibi)

Onu zaten yapıyordum ama hata veriyordu. Değişik bir yolu mu vardır diye merak ediyordum. Karşıma çıkan uyarı şu:

Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?

Bu problem bendede var bazı paylaşımları görüyor bazılarını görmüyor
    veya daha önce gördü paylaşımları şimdi bu hata ile veriyor..

• bende de var aynı sorun bilgisayardaki paylaşılan dosyalara diğer bilgisayarlardan erişiyorum ama telefondan erişemiyorum 1 yıl geçmiş aynı tas ayn hamam
  • bende de aynı hatayı veriyor bir kişide cevap vermmemiş hayır sever birini bekliyoruz :)
  • Sorunu çözen var mı
  • quote:

Hocam es file nasıl kullanılır detaylı olarak anlatırmısın benimde ihtiyacım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.