< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Esad'ı israil devirdi! Suriye geleceği konferansında Türkiye'ye yer verilmedi! İsrail dalga geçti!!! (3. sayfa)
-
-
Oyle gorunuyorki Suriye yeni Misir olma yolunda ilerliyor. Esad kacmadan arka planda Suriye uzerinde operasyon yuruten ulkeler aralarinda anlasmislar, buna Iran ve Rusya dahil. Esad sonrasi Suriyede nasil bir rejim kurulacak belirsiz. Irak gibi olursa daha uzun yillar catismalar yasanir. Bilinen Suriyenin 4 Bolgeye ayrilacagi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olaylar genelinde:
En başından sadece 50 ukraynalı drone operatörü katılmış savaşın ilk gününde. askeri eğitim de yine bu ülkeye ait birlikler üzerinden sağlanmış.
ilk 3 gününde amerika toplamda 75 adetten fazla saldırı gerçekleştiriyor. A10 warthdog bile kullanılmış. özellikle güney'de isyan bu şekilde güçlenmiş.
bazı komutanların rüşvet aldıkları idda ediliyor. yani esad tarafında komutanlar birliklerini savaştırmıyor dağıtıyorlar. hatta savaşın ilk günü yüzlerce esad askerinin garip şekilde silah bırakıp ırak sınırına yürüdükleri görülüyor (rus haberci kamerasında).
sonrasında yalan haberlerle diğer birlikler de savaşmadan silah bırakıyorlar.
özetle: Wagner birlikleri olmadan araplar savaşı organize edemiyor.
terörist tarafında ise binlerce türkistanlı, çeçen ve taliban savaşçı var. zaten htş lideri diye paklanan adam aslında talibancı. ilk sayfada önceki ve amerika sonrası remini de koydum.
ne iran ne de rusya bu savaştan kaçan araplarla yapabileceği pek birşey yoktu. unutmadan savaşın ilk günü 150 adet drone saldırısı da gerçekleştirilmiş ukraynalı birlikler tarafından.
putin, prigojin'in ahını aldı. slavcılık oynayacağım diye suriye'den oldu. prigojin'i dinleyecek ve ukraynalılara tölerans göstermeyecekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 11 Aralık 2024; 19:49:19 >
-
israil birlikleri artık Suriye'de umm batna şehrinde görülmeye başlanmış.
x (formerly twitter)S p r i n t e r (@SprinterFamily) on Xhttps://x.com/i/status/1867587444725391634
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kurmay akıl resmi görüyor gibiyim burada sanki. Ne dersin?
Daha dün bizim olan kadim vilayetlerimizdeyiz.
Sanırım beklenen Türk yine geldi.
Mekanlarda çok fazla Türk bayrağı açıdığını görüyoruz
Sen bakma "Ne işimiz var bizim Suriye'de, Libya'da, Kafkaslarda" diyene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aç tavuk misali :))
urfa, kilis, antep, hatay, adana yı gördünmü?
keşke görsen de, durumun vahametini anlasan...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz 60 yıllık devletmiyiz? geçmiş sadece 900-1000 yıllık tarihimizin kadim toprakları. Anadolu'dan bir önce ki anavatanımız olduğunu biliyoruz.
hatayın %35i resmi KAYITLI suriyeli!
git gör, sonra konuşalım!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 13 Aralık 2024; 20:0:13 >
Suriye mıntıkasında ne kadar Türk nüfusu vardır?
Güneyden İsrail'in işgal amaçlı yürüyüşü, Şam yakınlarına kadar gelmesi, İsrail Lübnan sınırında da bazı bölgelerde işgale başlayabilecek olması biz Türkleri rahatsız ediyor.
Kaç yıldır?
Bizim adımıza söylenmiş
"Türk beklenendir, geleceğinizi biliyorduk"
sözü çok hoşuma gidiyor.
Bu sözün büyük altyapısı olmalı.
Esad'ı deviren Recep Tayyip Erdoğan'dır, İsrail'in ancak çoluk çocuğa bebeklere gücü yeter.
bakanlığa soracaksın, cevabı buradan paylaşacaksın!
ben sana göç idaresinin RESMİ 2023 rakamını paylaştım!
urfanınki %25! bunlar kayıtlıların rakamları!
aynı idare diyorki, toplam 3 milyon suriyeli var!
%35 ve %25 e, gerçeklik payını sen eklersin artık!
Sebebi nedendir bu oluşumun?
Komşu da kötü birşeyler mi oldu da halkı paramparça sağa sola sığınmak durumunda kaldı.
önce yazdığın mesajdaki bilgi için bakanlıkla konuş, önce kaç türk var onu öğren
sonra gel soru sor!
Bölge hakkında ki bilgilerinin sağlam olduğunu sanıyordum.
Şimdi Cimere yaz. Cimerden haber bekle...
Son Türk birlikleri çekilirken canlı canlı imza atmışlar.
Sanırım hiçbir eylem temelsiz değil.
sosyal medya üzerinde ilginç bilgiler var. herkes suriye ordusu neden savaşmıyor diyordu. amerika hava saldırıları düzenliyor, ukrayna birlikleri katılıyor vs vs. bugün nete düşen habere göre İsrailli kaynaklar suriye ordusuna para akışı saptamışlar. yani bazı komutanlar UAE tarafından satın alınıyorlar.
arap için devlet budur işte. arapın dini imanı paradır.
-
"suriyedeki türk sayısı"'nı argüman olarak yazan
sensin, ben değil!
cimer miş!
madem bilmiyorsun neden yazıyorsun!
Kadim Türk diyarı olduğunu bilmene rağmen tekrar hatırlatmak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X