https://x.com/ConflictTR/status/1867962769074700745 HTŞ Lideri Colani: Uluslararası toplum acilen İsrail'e müdahale etmeli. Suriye'nin egemenliğine saygı gösterilmesi gerekiyor. ---- Adam ne demiş. HTŞ'nn şu anda, İsrail yada başka bir ülke ile savaşacak zamanı da gücü de yok. Adamlar yıkık bir ülkeyi devraldılar. Zaman tanımak lazım. Zaman gösterecek hem de 1-2 hafta içinde netleşir bence. O zamana kadar yazmıyorum bu konuda, o vakit gelince bu yazınıza tekrar cevap vereceğim. ----- Daha önceki yazılarıma bakın lütfen, Pkk tost olacak dediğimde dalga geçenler olmuştu, onlara o yazılarını alıntılayarak cevap verdim geçen. Bunları belli bir düşünce sistemine göre yazıyorum. kendi temennilerim falan değil yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 14 Aralık 2024; 19:12:44 > |
Esad'ı israil devirdi! Suriye geleceği konferansında Türkiye'ye yer verilmedi! İsrail dalga geçti!!! (5. sayfa)
-
-
conflict fetöcü bir sayfa. beni blokladı kendisi. rusya için batı palavralarını paket edince beni bloklamış wartranslate gibi.
keza resmi konuşmalar bundan farklı!
Syria’s New Head of Administration, Abu Mohammad al-Julani-leader of HTS (Former Al-Nusra front): No Conflict with Israel, Seeks Restoration of Western Relations, and Calls for Law-Based Governance
Abu Mohammad al-Julani, the head of the new Syrian administration and the Leader of HTS (Former Al-Nusra front), made several significant statements:
No Conflict with Israel: al-Julani emphasized that Syria has no intention of engaging in a conflict with "Israel," distancing the current administration from any military aggression against the state.
bu adam talibancıydı hani? :)))
bildiğimiz şeyleri neden aptal gibi kabul etmemizi bekliyorsunuz? İşid ve Al qaida bunlar CIA yani israil ürünüdürler.
-
peki.... zamanı gelince tekrar yazarım.
-
neyin vaktini bekleyeceksin?
sadece bu htş denilen teröristler kaç askerini şehit etti? peki bunları koruycan diye bir rus pilot'a karşı hem 6 milyon dolar kan parası hem de kan karşılığı olarak bir bina içinde yedi askerinin canını verdin.
aynı htşli teröristlere amerikan yapımı mpad verdin. görüntüler sızdı. bu sefer 34 askerini kan karşılığı olarak ruslara hedef ettin.
yani dolaylı yoldan bu htş, al kaida falan kaç askerin canını aldın?
neyin zamanı bekleniyor ben anlamıyorum.
-
x (formerly twitter)🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xhttps://x.com/ajans_muhbir/status/1868043078474612867
💥 İsrail jetleri Suriye’yi tekrar vurmaya başladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncel: 15 12 2024
Yahudiler ele geçirdikleri toprakları Rabbelerinin (bizdeki Rabbimizin) adı ile kutsamaya başlamışlar.
-
13.12.2024 öncesine ait haber paylaşımları
Pkk, esad'dan kalan hava savunma sistemlerine garip şekilde çökmüş. hani bunlar işidçi teröristlerin eline geçmişti ?
==============
İsrail ordusu ilerliyor.
(5 yıl sonrasına not. Allah nasip eder de yaşarsam, israil'in 5 yıl içinde güney suriye'yi işgal edip alacağını düşünüyorum)
x (formerly twitter)S p r i n t e r (@SprinterFamily) on Xhttps://x.com/SprinterFamily/status/1866234569101316212
İsrail'in Golan Tepeleri'ne yönelik kara işgalini ayrıntılarıyla gösteren harita:
- Sarı çizgiler Bravo (doğu) ve Alpha (batı) ateşkes hatlarını göstermektedir.
- Tampon bölge sarı çizgiler arasında yer almaktadır.
- IDF hareketleri (dün itibariyle) mavi oklarla gösterilmiştir.
- IDF tarafından işgal edilen alanlar mavi renkle gölgelendirilmiştir.
=========================
x (formerly twitter)SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on Xhttps://x.com/siyahsancakx/status/1865798965226025192
İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi:
▪️“Bu gece savaş cephesi Suriye'ye taşınacak.”
▪️“Bu gece Suriye cephesinde savaşmaya başlayacağız ve kimsenin sınırlarımıza ulaşmasına izin vermeyeceğiz.”
=======================
Golan bölgesinde kendilerine karşı çıkacak birlik kalmayınca Hermon'u da aldı. Çekirden İsrail'i kuruyorlar.İsrail çekirdek olarak o topraklardan büyük israil'i yöntecek. suriye kürdistan'ı da hayırlı olsun . böylece israil bölgede, islamcıları ve kürdleri rahatlıkla yönetebilecek. lakin tek sorun hatay antep ve mersin kısmı. sanırım orada da en kötü parsel parsel toprak satın alarak bunu yapacaklar/yapıyorlar.
islamcı siyaseti = bitik halk, fakir ekonomi.
ek bilgi: batılı solcuların yeni "özgürlük" rom modelleri
-
İsrail Golan ve Güney suriyeye çöktü! ABD ise kuzeyde eski rus üslerine !
-
gözümüz aydın. güney suriyeye yahudiler, kuzeye ise amerika çökmüş. pkkya koruma gelmiş, hemde tüm petrolü amerika almış.
gözümüz aydın!
RTE bütün oyunu bozdu yine!
Mi6 arkadaşları olan Hakan Fidan gün geçmemiş bu suriyeyi düşünmüş olmallı.
-
Neden gülücük (:)) var başlıkta?
Nedir anlamıyorum.
Türkiye başarısız olsa, sevinecen mi?
Açıkça söyleyeyim senin amacın oh çekmek, muhtemelen karşıt görüşlüsün ve partizansın, ülkenin durumu önemli değil senin için. Yeterki oy vermediğin adamlar başarısız olsun, bundan keyif alırsın. ben anlıyorum seni..
Devlete her şartta destek vermek gerek. Bu bir devlet meselesi, hükümet yada parti meselesi değil. Gerçi muhalefeti takip ediyorum ben onlar olayı anlayamadılar halen. Bu da onların ayıbı..
----
1 ay sonra bakalım ABD mi çökmüş yoksa Suriye o petrolleri kendi mi işletmeye başlamış.
İsrail geri mi çekilmiş göreceğiz.
Suriye olayı çok farklı bir olay. Öyle bir devletin gücünde olan bir şey değil.
Bazı şeyleri yazmam için çok erken.
Sen de çok erken konuşuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 15 Aralık 2024; 16:33:30 > -
İsrail, Suriye'deki muhalifleri bombalamıyor dikkat ederseniz, Esad'dan kalan eski sovyet silahlarını vuruyor, gemileri vuruyor.
İsrail'in bir endişesi var bu belli. Ben tahmin ediyorum bu endişeyi.
Bu olaylara dünya şaşkın, kimse Esad'ın devrileceğini tahmin etmiyordu, İsrail ve İran da dahil buna.
-
rus aşığı forumdaşımız yasta.
ama abd vilayeti almanyada yaşamasıda bir o kadar garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Aralık 2024; 16:42:11 > -
hakkobazlık : başkasına yaranma sanatıdır :D
malum ****ollerinden birisi rusya almanya sallamaya başladıysa : fikirlerimde yanılmıyorumdur.
-
bana ne esad'tan lo!
Türkiye'nin meselesi olan hangi konuda ne yapılmış? Irak işgal ettirilmişti. sonra amerikan abisi taktik değişitirine bu sefer ithal cihadçılar ile bunu yaptılar! :))))
oy vermediğim adamlar başarısız mı olsun? :)))))) bak üstte sana tek satırda özetledim lo. Türkiye meselesi : İsrail'in toprak büyütmesi mi? :))))) Amerika'nın ırak ve suriye petrollerine çökmesi mi?
yahu daha birşeyler yazabilecek birisini tanıyorsan vallahi onu çağır. böyle olmuyor.
israil 7 gündür 100 den fazla filistinliyi öldürdü (buraya ekleme yapayım. bu gülücük filistin algısı kasan akplilerin olayı unutmul gibi yapmalarınadır ':D') gündem assad oldu Dünya'da :D reis olmasaydı nasıl çökecekti güney suriye'ye ? :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 15 Aralık 2024; 17:12:57 > -
Yeni komşumuz İsrail/Amerika hayırlı olsun.
-
x (formerly twitter)3. Dünya Savaşı (@ww3mediaa) on Xhttps://x.com/ww3mediaa/status/1868290583770652883
Hakan Fidan:
Kürtler ve Araplar kendi bölgelerinde yaşamalı ve birbirlerinin bölgelerini işgal etmemeli.
Mi6'dan eski dostları olan sayın Hakan Fidan acaba Türkmenler hakkında bir açıklama yapmayı uygun görmemiş mi? Ben diyorum! bu iha miha hepsi amerikan malı. damata verdiler ki rusya ve çin gibi ülkelere karşı savaşan birliklere proxy olarak silah sağlansın. yoksa gabar orada! cudi orada! madem senin YERLİ MİLLİ (!) malın! çık vur kardeşim gece gündüz. iti köpeği barındırma! Ama işte malesef hala pkkya karşı şehitler veriliyor.
-
Haretz bile anladı ama bizimkiler, onlar anladıktan sonra anlayacaklar, 3 haftaya daha netleşecek.
-
sence hayırlı olur mu :)
-
yani diyorsun ki israil aslında gazze'de teröristlere karşı savaşıyor? orada hiç sivil katliamı da yapmıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X