bunlar doğruyu söylemiyorlar. bu topik konusundaki başlık bile yalan. 3-4 hafta sonra mesajlarını silmek için tekrar foruma gelirler. |
Esad'ı israil devirdi! Suriye geleceği konferansında Türkiye'ye yer verilmedi! İsrail dalga geçti!!! (6. sayfa)
-
-
bekledik,
Htş ile İngiltere resmi temaslarına başladı. Demek ki terör listesinden çıktı. Diğerleri de gelecek, örgüt kendini lağvedecek ve Suriyenin yeni yönetimine geçecekler.
Gelelim şu konuya:)
Halen bu olanların arkasında Türkiye değil de, İsrail-ABD ortaklığını mı düşünüyorsun?
Trump'a rağmen.
----
-
Trump'ta Reisçi - Aktrol olmuş der çıkar işin içinden : )
Çok kati ve kesin konuştukları ve büyük iddia da bulundukları için geri dönüşü zor oluyor. Ya bi bekle 3-5 ay acelen nedir :). Hep İsrail - Abd kazanıyor , var mı öyle bir dünya..
-
Valla haklısın. Nedeni "eziklik" ve İsrail'i falan gözlerinde çok büyütmüşlerdi.
Dünya bundan 10 yıl önceki halinde değil, bunlar bunu anlayamıyorlar işte. Göremiyorlar da.
Türkiye'ye içerden bakınca farklı, dışarıdan bakınca çok farklı görünüyor. İnanıyorum bu dışarıdaki akıl, kısa zaman sonra içeriye dönecek.
İçeride çok daha harika işler olacak.
Ancak bu muhalefetle olacak işler değil. Muhalefet, herkesden kör, sağır kalmış durumda.
Dünyada olup bitenden gerçekten haberi yok.
Dün Trump bizdeki o eziklere gereken cevabı kendisi verdi:) Ne komik bir durum gerçekten.
----
Geçen haftalarda Pkk buralarda tost olacak yazdığımda benimle bi kaç kişi dalga geçmişti. N'oldu şimdi? kaçacak delik arıyorlar.
Tüm bunların nedeni şurda yatıyor:
Dünyada global bir akıl var bu aklı göremeyenler eskide kalıyor. Bu yeni düzende Pkk'ya ve zalimlik ve aymazlık yapan İsrail'e yer yok.
Yakında İsrail'in de sınırları çizilecek ve Filistin devleti dünyaca tanınacak.
İsrail de Suriye'den çekilmek zorunda kalacaklar ve kendi kabuğunda sıkışacaklar.
Bu coğrafyada, böyle giderse Türkiye ile dost olmayan hiç bir devlet rahat yüzü göremez.
Ama bizim de içeride ve dışarıda daha sıkı ve akıllı ve daha çalışkan olmamış şart.
-
Trump'ı cahil sanan solculara yaz bunları :)))))) sonuçta eş değer ölçüde tartışma mantığınız var.
Adam üstü kapalı işidçileri Türkiye'ye kitlemiş. peki Trump'ın demiş mi ? "erdoğan göçlü liidağ o yözden tüm izraili göney zuriyeden çekıcağam und Filistin'de izraık zoy gırımına zon verezem" ?
nein!
üstü kapalı kitlemiş işte :D
insan kendine denk IQ arıyor bazen.
130 IQ bebeğim...
-
oo yüksek IQ, Trump anlayamamış bir sen bir de Özgür Özel anlamış gerçeği sizleri kutlarım.
seni blokluyorum, beni alaya alanları sevmem. cevap yazmana gerek yok artık, görünmez oldun benim için:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 17 Aralık 2024; 15:56:28 > -
ahaha ulan eğleniyorduk :))))
trump aptal değil diyorum beni alaya alma yazıyor.
-
Güncel: 17 12 2024
Netanyahu, Suriye'de israil askerlerini ziyaret etti
x (formerly twitter)SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on Xhttps://x.com/siyahsancakx/status/1869050393684316212
Trump boşuna dememiş! Erdoğan zeki adam.
Filistin unutturuldu böylece. Bizim yerli self müslim tayfa mutlu mesut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
htş birliklerinde, israil'in kendine göre geliştirdiği ve filistinlileri vurmak için kullandığı humvee modifiyesi jip görülmüş bulunmakta :) Hiç batının desteği olur mu? hepsi bir aklın zekası ile alakalı yeğenim!
-
İsrail tankları ve buldozerleri Suriye'de yeni bir cephe açtı ve Deraa vilayetinin güney kesimindeki Yarmuk Havzası bölgesine doğru ilerliyor.
-
x (formerly twitter)SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on Xhttps://x.com/siyahsancakx/status/1869121494070223009
ABD Dışişleri Bakanlığı:
“Suriye'ye askeri personel göndermeyi düşünüyoruz.”
Reis büyük adam! Irak'tan sonra şimdi de Suriye'yi işgal ettirdi!
-
18 12 2024
İsrail bugün, Lübnan sınırında yakın suriye'ye ait yerleşkeye çöktü
-
Erdoğan övgüleri boşuna değil, saolsun suriyeyi israil ve abd'ye peşkeş çekti.
-
Yarısını alsa belki iyi olabilir. Komşumuz olmaları bizim hayrımıza bile olur. Gericiler yerine komşu olarak tercih edilebilir.
Azerbaycan ile ilişkileri de çok iyi. Orta doğuyu Tr-Az-İs 3 lüsü yönetiriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esad ı nasıl İsrail deviriyormuş biri açıklayabilir mi? Hatta esed denen herif gitmeden İsrail e askeri lokasyonların adresini vermiş, bombalasın diye. La bu adamlar beraber çalışıyorlar. İsrail Esed i istese kendi deviremez miydi de Türkiye ye ihtiyaç duyuyormuş yani? esed i resmen Türkiye devirtti işte. Barış Pınarının devamı bu operasyon.
-
İs değil hocam İl. İs İzlanda'nın kodu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 19 Aralık 2024; 12:4:58 > -
putin durum hakkında açıklamada bulunmuş:
Alıntı
metni:Putin, ABD'li gazeteciden bir soru üzerine, Rusya'ya sığınan eski Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la Moskova'ya geldiğinden beri görüşmediğini belirtti. Putin ayrıca Esad ile görüşebileceğini de söyledi. "Rusya, 10 yıl önce Suriye'ye terörist bir yerleşimin orada oluşmaması için geldi, hedeflerine ulaştı" ifadelerini kullanan Putin, ayrıca Suriye'de yaşananların Rusya için bir yenilgi olmadığını söyledi. Putin, Rusya'nın Suriye'den Tahran'a 4 bin İranlı savaşçıyı geri gönderdiğini belirtti. Rusya Devlet Başkanı, Halep'te 350 militanın yakalandığını, 30 bin hükümet askerinin ve İran yanlısı birliklerin ise savaşmadan geri çekildiğini söyledi. Adam ülkesine 200 milyar dolara yakın döviz altın sokmuş. 13 yıl orayı 5000 wagner ile elde tutarken geçen yaz tüm paralar taşınınca wagnerleri çekmiş. çünkü libya'da kendi bölgesini kurmuş ve orduyu oraya taşımaya başlamıştı bile :)
amerikalı gazeteciye aslında sağlam cevap verilirdi de... adam yine alttan almış. ben olsam çatır çatır yiycez bu meblayı derdim. saddamın altınlarına çöktünüz ama esad'ın altınlarına biz çöktük derdim.
-
Amerika, Suriye'ye 2000 asker konuşlandırdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep söyleriz ABD'nin dış politikaları uzun vadeli olur, başkan değişimi falan dış siyaset adına sembolik olur.
Trump'ta ABD askerini Suriye'den çekecek güç yok.
Ee ben Türkiye olsam, Suriye ile yakınlaşırım. Alsın ABD 3-5 tane heval yüzünden Türkiye gibi ülkeyi mavi bloktan kırmızı bloğa kaydirsin. Bunlara yapılacak en iyi şey o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X