Şimdi Ara

Esad'ın Kellesine 25 milyon dolar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde Amerikanın yazıp çizdiği bir senaryo ile esadı hemen karaladınız.
    suriyedeki çapulcu teröristlerde hemen özgür halk oldu.
    Sen nerde gördün halkın ak47-u keleş,kanas ve rpg ile gezdiğini azcık aklınızı çalıştırın...
    erdoğan 1-2 yıl önce esad ile can ciğer kuzu sarması idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

25 milyon u bırak 1 milyonları bile yoktur

Para kimin cebinden çıkacak sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

esad liderimiz, yıkılmayacak, avucunuzu yalarsınız.

hahahaha diktatör sizi iyi kandırmış sırf mezhebin aynı diye bi diktatörü destekliyosun ayıptır be

Türkçe olimpiyatlarında başarı elde etmişsindir bence
  • Esadı öldürürüm ama kellesini teslim edebilir miyim zor Ekimin 17 sine kadar Esad ölmüş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commodore63 -- 18 Eylül 2012; 12:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

PKK destekçisi Esad gebersinde İsterlerse Bank of America çeki ile öderler yada American Express banka kartı versinler.
  • Ne Amerikaymış arkadaş

Önce libyayı kışkırttı şimdide esad..

Sıra kimde acaba? Yalnız araplar ve kürtler çok saf bir halk köklerini kurutmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo
    Bu saatte üşenmedim, tüm yazdıklarınızı baştan aşağı okudum ve sırf sizi tebrik etmek için foruma girdim.
    Gerçekten sizin tebrik ediyorum. Sizin gibi aydın insanlar keşke her yerde olsa.

Şu Karlito Yalaréz de, hayatımda gördüğüm en cahil insanlardan biri; beyni din ile baştan aşağı boyanmış, dünyaya salt bu açıdan bakan, klasik ve çarpık dindarlık örneği. Müslüman olmayan biri onun yazdıklarını okusa Müslümanlardan nefret eder. Daha onunla ilgili sayfalarca yazı yazmak isterdim ama yazsam da anlamaz yani, gerek yok.
    Ayrıca ben bir deist olarak, İslam'daki cihat anlayışının, İslam'a ve diğer dinlere bakış açımla çok paralel olduğunu belirtmek istiyorum.

Herkese iyi sabahlar...

saol dostum teşekkür ederim, sende öyle...

http://forum.donanimhaber.com/m_65959916/tm.htm

şu konuyuda oku, baştan sonra, nasıl bir kafa yapısı var rezil karlitonun gör:D

ULAN ESAD AİLESİ YILLARDIR PKK YI DESTEKLİYO APO YILLARCA SURİYEDE SAKLANDI HATTA BİR DÇNEM TÜRKİYE SURİYE İLE SAVAŞICAKTI BU YÜZDEN APO YU SAKLAYANLAR ESAD AİLESİYDİ BEŞAR IN BABASIYDI HALA TÜRK DÜŞMANI BUNLAR ONLARI DESTEKLEMEK PKK YI DESTEKLEMEKTİR

Şu anda "devlet dağdakilerle uzlaşsın" diyen CHP ne kadar PKK ile aynı safta oluyorsa, "Esad baştan insin, müslüman kardeşler kazansın" diyen insan da o kadar ABD ile aynı safta oluyor. Esad iyi diyen yok burada, ama ABD orta doğuya girmek için bir bahane daha bulacağına Esad kalsın daha iyi. Daha ABD gelmeden kuzey suriye "PKK" devleti ilan edildi. İleriyi göremeyecek kadar kör müsün?

Dur hemen cevap vereyim. "Müslüman kanı akıyor, %5 azınlık çoğunluğa hükmediyor." değil mi? Peki, indirelim esadı, suriyeye girelim. Ama 5 sene sonra Türk - İsrail - PKK askerleri omuz omuza İran - Rusya ile savaşa girince biz diyeceğiz ki "Bak ne oldu şimdi?". Ama sen muhtemelen yine aynı kafada "İran'da şeriatı yanlış uyguluyorlar. Şiiler hak mezhep değil, katli vaciptir." diyeceksin. Gümüş tepside sunacağız Orta Doğu'yu Amerika'nın eline. Sonra? Yine bize kalacak anasını satayım, milis savaşlar, sokak arası çatışmalar. Sen de evinde oturur dua edersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 18 Eylül 2012; 12:41:04 >

• teklifi değiştirmişler
    esadın kelleyi getirene,holosko+bir miktar para vereceklermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stevie G.

Suriye halkının çoğunluğu Esad'ı destekliyor, yalan atmaya gerek yok.Sömürgeci devletler vasıtasıyla yapılan dezenformasyon içerikli haberleri trt haberde, stvde izleyip oturduğu yerden ahkam kesenler bi bitmediniz.Az araştırın sabah akşam tek taraflı kanalları izleyip birşey biliyormuş gibi mesaj atıyorsunuz.ÖSO denen terörist oluşum halkın hiçbir isteğini karşılamamakla birlikte Amerika'nın ortadoğuda emellerini gerçekleştirmek amacıyla ortaya çıkardığı bir örgüttür.Bu örgütün ne özgürlükle ne Suriye ile bir alakası yok.

Bitiyorum böyle karşı tarafı cahillikle suçlayıp cahil cahil konuşanlara

Evet kardeşim esed oyların %90'nını alarak diktatör oldu Babadan oğula nesil bunlar zaten hep seçiliyorlar

• Valla Suriye'deki duzeni tam bilememekle birlikte , oradaki (sözde) muhaliflerin terorist olduklarini inaniyorum. Yandas medya bu gercekleri gizliyor.Ayni ayaklanma,isyan Türkiye'de olsa Hükumet rejimini savunmak icin aynen esad ve diger liderler gibi kan dokmeyecek sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 18 Eylül 2012; 12:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

PKK destekçisi Esad gebersinde İsterlerse Bank of America çeki ile öderler yada American Express banka kartı versinler.

Tamamda Türkiye'de,Suriyedeki teröristleri ülkesinde besleyip silahlandırıp geri yolluyor sen olsan Esad'ın yerinde ne yapardın ?
    Daha anlayamadınız herhalde,isterse esad katliamlar soykırımlar yapsın ABD'nin bir çıkarı olmadığı sürece umrunda olmaz.
    Suriyenin tek suçu İran-Rusya ve Çin'in müttefiği olması.

• bu odulun konmasinin en buyuk sebeplerinden birisi de, esadi koruyan askerlerin kafasini bu buyuk odulle karistirmaktir. esadin suyu daha da isindi

• ilk önce 25 milyon doları versin kendime ekip kurayım teçhizatlanayım gerisi kolay
    planım bir tane jip alıyoruz içini komple söküyoruz söktüğümüz yere uçaksavar monteliyoruz.kaputa delik açıyoruz gtadaki taramalı silahı koyuyoruz oraya jipin üstüne 4 tane roketatar koyuyorum ön ızgaradan normal g3 silahı ile ateş ediyoruz.tabi jip zırhlı olcak ve baya ağırlaşacak bunun için otobüs motoru koyuyoruz.lastikler patlamaz cinsinden camlar kurşun geçirmez.araba radara yakalanmıyor bor ile kaplıyorum mayın dedektörü var ve kendi mayını imha edebiliyor.ondan sonra suriyeye giriyorum ve önüme çıkan tüm esadın askerlerini gta daki silahla tarıyorum planım bu şekilde tutarmı acaba

dememizimi bekliyorlar

• Erdogan ile esad 1 yila kadar kardes degillermiydi ? Ne ara dusman oluverdiler yada hangi sebeple ? Amerika istedigini cok guzel yaptiriyor erdogana. Suriyedeki tetorist ler muhalefet grubudur ve elleriyle tetoristlere ulkeyi emanet edecekler.

Kim bilir yarin bir gun hedef biz oluruz o zaman cevremizde dostumuz olacakmi bakalim.

Suriyeden sozde esad icin kacan tipler hatayda kadinlari kizlari taciz edip halka huzursuzluk veriyor ustune birde bitmek bilmeyen istekleri var. Haberiniz yok terorist dusmani bir adama saldirip tetoristleri coktan ulkemize aldik.

• Araplar ve İran'a karşı her zaman ABD ve İsrail'i desteklerim. Safları 100 yıldır belli iki yüzlü değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Suriye halkının çoğunluğu Esad'ı destekliyor, yalan atmaya gerek yok.Sömürgeci devletler vasıtasıyla yapılan dezenformasyon içerikli haberleri trt haberde, stvde izleyip oturduğu yerden ahkam kesenler bi bitmediniz.Az araştırın sabah akşam tek taraflı kanalları izleyip birşey biliyormuş gibi mesaj atıyorsunuz.ÖSO denen terörist oluşum halkın hiçbir isteğini karşılamamakla birlikte Amerika'nın ortadoğuda emellerini gerçekleştirmek amacıyla ortaya çıkardığı bir örgüttür.Bu örgütün ne özgürlükle ne Suriye ile bir alakası yok.

Evet kardeşim esed oyların %90'nını alarak diktatör oldu Babadan oğula nesil bunlar zaten hep seçiliyorlar

İtirazın varsa pişmiş kelle gibi boş boş sırıtmaktan fırsat bulabilirsen belgeleri ortaya koyup açıklamanı yaparsın.Yapamayacaksan aklının yetmeyeceği tartışmalara girip rezil olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stevie G. -- 18 Eylül 2012; 13:14:32 >

• özgür suriye ordusu önce faturalı hatta geçsin.
  • Ergenler arasında yeni moda olan İran-Rusya-Çin ittifakı hayal ürünüdür. Birbirlerine olan destekleri sadece BM konseyinden ibarettir. ABD, İran'a ambargo koyduktan bu yana Rusya en ufak silah sistemi bile satmamıştır İrana. Uçaklar için yedek parça göndermemiştir. Bugün Rusya İsrail'den insansız uçak satın alıp ortak helikopter geliştiriyor. Kimin kiminle ittifak olduğu belli aslında. Koskoca Çin,Rusya, ne olduğu belirsiz saçma sapan ülkeler yüzünden ekonomilerinin %90'ında pay sahibi olan Batı ülkelerine sırt çeviremezler. Danışıklı dövüş sadece.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

İtirazın varsa pişmiş kelle gibi boş boş sırıtmaktan fırsat bulabilirsen belgeleri ortaya koyup açıklamanı yaparsın.Yapamayacaksan aklının yetmeyeceği tartışmalara girip rezil olma.

Beyimiz noktayı koydu ;) ;) ;)

-

Arkadaşım الدولي للعلوم الشرعية والعربية 'de okuyordu olaylar başlayınca kaçtı geldi Türkiye'ye.Okuldaki arkadaşlarının içinden öldürülenler var.Ve bu arkadaşım SELEFİ.Hani sunniler olay çıkarıyor mezhep kavgası vs. deniyor ya

Çok araştırıyordun madem şebbihaların kafasını kestiği küçücük kız çocuğunu nasıl görmedin? Daha önce forumda çok yazıp çizdim artık yoruldum.İsteyen istediğine inansın ama tutup ta karşı düşüncede olana cahil dersen,araştırmamış dersen orada dur derim.

• konu böyle büyük çaplı olunca 25 milyon oyuncak gibi kalır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.