Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
44
Favori
89.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yıl içerisinde gelir herhalde..
  • meku kullanıcısına yanıt
    İlk soru: Belli Değil
    İkinci Soru: Evet şu an oynanabiliyor.
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Eğer Steam'de paranız olduğu için falan bekliyorsanız mantıklı ama bunun dışında beklemek için sebep yok aslında.

Alın oynayın keyfini çıkartın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siannis

Eğer Steam'de paranız olduğu için falan bekliyorsanız mantıklı ama bunun dışında beklemek için sebep yok aslında.

Alın oynayın keyfini çıkartın :)

Steam dışı oyun almayı sevmiyorum hocam

oyun steame erken erişim olarak gelseydi çoktan alıp denerdim çünkü Tarkov denemeyi çok istediğim bir oyun

steamin iade sisteminin verdiği güven hissi bambaşka bi hissiyat bu sistem oyuncuya gerçekten parasının karşılığını sunan oyuna para ödemesini sağlıyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    %100 katılıyorum geri ödeme ve iade desteği konusunda.
  • Herkese Merhaba ;

Fact MultiGaming Olarak Üstlendiğimiz Escape From Tarkov TÜRKİYE Temsilciliğini oyun ilk çıktıgı zamanlar üstlenmiştik.Gün Geçtikte İlerlettiğimiz projelerden her zaman olumlu yönde artan bir destek söz konusuydu.

Bizde bu destek ve güveninin verdiği heyecan ile en önemli projelerden biri olan Escape From Tarkov Türkiye Sitesini açarak gerçekleştirdik.

Rehberler olsun Sitenin yapımı olsun kısa sürede büyük bir iş başarılarak açmış bulunuyoruz.. Oyunu ilk defa duyan merak eden ve ya takip eden Sizleri de site ve sosyal medya hesaplarımıza bekliyoruz.

https://www.escapefromtarkovturkiye.com/
    https://www.facebook.com/EscapeFromTarkovTURKIYE/
    Discord
    Join the Escape from Tarkov Türkiye Discord Server!
    https://discord.gg/fyWmVvd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 28 Ocak 2018; 18:11:4 >

• Engworkel kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş. Oyunun ana forumuna yönlendirme olayı falan hoşuma gitti. Hem oyunun community'sini bir arada tutar hem de umarım zaten oyuncu sayısı hızla artarken, henüz oyunu tanımayan oyunculara da biraz reklam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 25 Ocak 2018; 14:31:59 >
  • Tarkov 18 ocakta 0.6 versiyona ulaşmış

çıkış yılın 3.yada 4. çeyreğini bulacaktır sanırım
  • Siannis kullanıcısına yanıt
    Sitemizde daha düzenlemeler olacak sonuçta bir statüye sahip bir site bu yüzden yönlendirme olması lazım. Amacımız zaten Community olayını tam manası ile gerçekleştirme ise Discord adresimizdeki oluşan oluşum ile gitgide tam manasına tüm hızıyla ulaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 28 Ocak 2018; 18:11:43 >
    Evet 0,6 versiyonuna geçti. Şu anda 0.6.7.883 versiyonunda yavaştan açık beta ya yaklaşıyoruz.
  • Bu oyun cikmaz daha dogrusu cikarttirmazlar

• ddsmurat kullanıcısına yanıt
    O niye, kim çıkarttırmaz :) ?
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Oyun 2018 senesi içerisinde çıkışını gerçekleştirecek :)
  • Standart Edition hesabımı satıyorum, karakter USEC 18Lv olup, 2 NPC 2Lv seviyesindedir. Iventory de 1 milyon+ ruble bulunmaktadır. Onun haricinde Beta Case + Ekipman mevcuttur. 100₺ olarak fiyat belirledim, buradan yazabilir veya PM atabilirsiniz.
  • merhaba,oyuna türkçe dil desteği gelicekmi bir bilginiz varmıdır.
  • akibeel kullanıcısına yanıt
    gelmeyecek.
  • akibeel kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil desteği gelecek şu anda zaten güncelleme geldikce eklenen metinler ile sürekli %100 de tutuyoruz ...Discord adresimizden takip edebilirsiniz...

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Hocam Sanırım yanlış bilgi almışsınız.Türkçe Dil Desteği Gelecek ...:)

• Engworkel kullanıcısına yanıt
    Resmi destek gelecekmi açıklanan dillerde türkçeyi göremedim?

• forumlarına biraz göz attım şuan server sayısında sıkıntı varmış

bu sıkıntı tüm oyuncularda olmamakla birlikte dosync denilen bi hataya sebep oluyormuş (adamı vurduğumuzu görüyoruz ama adama hiçbişey olmuyor bir nevi lag gibi sanırım)

yapımcıdan en büyük beklentim server sorununu çözer çözmez biz steam oyuncularınıda yapım sürecine dahil etmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Ocak 2018; 21:37:21 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.