|
Escape from Tarkov [ANA KONU]
-
-
-
Arkadaş koy şu oyuna pripyatı çernobili limanskı varya işte o zaman efsane birşey olur.
Sistem gereksinimleri makul seviyelerde umarım optimizasyonu başarılı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 6 Şubat 2016; 4:43:00 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O konuda sorun olacağını hiç düşünmüyorum
steame gelis tarihiyle ilgili bilgi varmi dostlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yıl içinde ama belli değil çıkış tarihi.
tesekkurler hocam
-
TL Fiyatı gayet uygun, konu sahibinin de dediği gibi, DayZ gibi çöplerden sonra adam akıllı online RPG geliyor diyebiliriz. -
Beta kayıtları başladı arkadaşlar.
-
-
Boyle kaliteli Bir oyunun steam da yer almamasi ilginc.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun steam'e gelecek + workshop destekli olacak.
Peki ne zamaj steame gelcegi ve cikia tarihi belli mi hocam?
Sanki yeni bir efsane geliyor -
Bu sene içinde çıkışı planlanıyor, çıkış tarihi belli olduğunda steam'de görürüz. Şimdilik steam'e düşürmüyorlar, valve ile komisyonlu satışlar dışında ne kadar satarlarsa o kadar ekstra kar yaratacak bana göre.. Açıklanınca burada ayrıca belirteceğim.
Yıllardır oyun oynarım böyle mekaniklere sahip bir oyunu ilk kez görüyorum. Silah kullanımı müthiş gözüküyor. VR ile bu oyunu oynamak dehşet verici bir haz verir sanırım :)
Fiyati da fahis olmazsa baya satar bu oyun steamde.
standart versiyonu 100 lira olur gibime geliyor
Steam fiyatı da sitedeki satış fiyatına benzer şekilde 70-80 TL civarı olacaktır. Bu arada Alpha testi mart ayına ertelendi.
Ben fiyat konusunda dediklerinize katılmıyorum, EFT, AAA bir oyun mu önce bu konuyu bir masaya yatıralım..
Bu oyun benim mantığıma göre indie bir oyundur..Indie bir oyunu bu şekilde fiyatlandırmak, bu oyunu sadece oynamak isteyen cuzdanı kabarık oyuncular alsın demektir..Oyunun benzersiz bir yapısı var, dolayısı ile bu fiyatlandırmayı yapıyor olabilirler..Steamde Squad diye bir oyun var, bu oyun da bazı yonleri ile benzersiz bir indie oyundur, bu yönü ile escape from tarkov denilen oyuna benzer ama fiyatlandırması steam platformunda olduğundan gayet uygundur..59 TL ye bu oyunu alırsınız.. Ben bu yönüyle EFT geliştiricilerinin önce sağmal inek diyebileceğimiz kesimden geliştirme aşamasında toplayabileceği kadar parayı toplama derdinde olduklarını çok rahat görebiliyorum..Amaçları oyunu ucuz fiyattan yaygınlaştırmak değil şu anda bu açık açık goruluyor, ben bu kafada olan bu rusların bu oyunu hele de ilk çıkıştan sonrada hype ve reklam ile ruzgarı arkalarına alıp satmaya devam ederlerse , steam 'e 2019 sonuna doğru çıkaracaklarını yada çıkarsalarda fiyatı düşürmeyeceklerini de dusunmuyor değilim..Steam konusunda adamlardan resmi bir açıklama var mıdır? bence yok.. buradaki arkadaşların tahminleri sadece..Dolayısı ile bu kafada olan adamların oyunlarını steam'e çıkıp iyi bir indirim alana kadar almayınız..Benim size tavsiyemdir.. Kalın sağlıcak ile.. |
Mithrainde tarkova başladıysa toxic kitle yakında çoğalır.
|
Oyunu aldım. Bu oyuna öven herkesin artık zekasını sorguluyorum. Bu kadar berbat bir geliştirici, bu kadar berbat serverlar, bu kadar bozuk bir oyunu övmek ancak zevksizlik abidesi olmayı gerektirir. 50mbps fiber internet ile serverda can çekişiyorum. Oyunda toplasan 5 kişi yok, kafaya attığım mermilerin hiç biri adama değmezken, odaya girip 2 m içeri koştuktan sonra adam tarafından vuruluyorum... Aklı başında olan hiç kimse bu oyuna bulaşmasın. Bu oyun bitmezde, düzelmez de, 2 yıl sonra bozuk oyunu çıkarıp biraz reklamla bir daha vurgun yapıp kaçar bu adamlar. Bu kadar rezilliği bir araya getirmek tam da bir rus işi gerçekten. En kibar tabiri ile bir cacık olmaz bu oyundan. Birde şunu eklemek lazım. Oyun şuan hileciler tarafından istila edilmiş durumda. Oyun geliştiricileri bile çözüm bulamıyoruz diye forumlarda itiraf etmişler. Uzak durum. |
Oyun tam bir cop
|
Arkadaş 110 euro verip en üst sürümü almış herhalde.
|
bu tarz boostlanan yayıncıları izlemenizi önermem. buradan oyunu alıp yeni başlayanlar hiç böyle bir ortam beklemesin bu sebep ile tam anlamı ile gerçekleri yansıtmıyor bu tarz yayıncılar ve videoları.. oynamayı bilmeyen 10 level adama item ve para yardımı verip oyun tanıtımı yaptırıyorlar. baştan söylüyorum elemanın da dediği gibi herkese göre bir oyun değil başlarken çok zorlanacak, hatta tabanca almaya bile paranız olmayacak. bakmayın burada elemana yaranmak için loot yaptırıyorlar yakın samimi arkadaşınız değilse ister türk olsun ister yabancı olsun adam kendi aldığı playerin/scavin lootunu size yaptırmaz. genel kabul gören kural gibi bir şeydir bu lootu ilk vuran adam yapar sonrasında izin verirse takım arkadaşları yamulur. genelde ortam böyledir aksi halde oynayacak adam zor bulursunuz.
gördüğü her loota yatan adamla ölünce ağlayan adamın oyunu değil bu. elmaymış, armutmuş, disrespectmiş shrouldmuş alayı oyun bilgisi zayıf olup boostlanan yayıncılar. tarkov da eğlenmek için eroktic, atmosferi görüp bilgi edinmek için veritas, pestily, smoke, kotton, tweak, deadlyslob izlersiniz. yeni başlayacak birisi oyunu nasıl oynayacağını görmek istiyorsa şu videoya göz atabilir. |
tarkov da wipe kalkmaz boşuna beklemeyin. oyunun görevler olmadan steamdeki survival çöplerden farkı kalmaz. + olarak wipe bir dengeleme aracıdır. yeni başlayana oyunu öğrenmesi keşfetmesi için şans verir. diğer türlü yeni başlayanın max level player karşısında pek bir şansı yok. her ne kadar battlestate 2018 de gold da wipe kalkacak dese de ben kalkacağını düşünmüyorum, her major update de wipe olacaktır yine. |
bu kafayla ömrün boyunca oyun oynayamazsın. Sek sek falan oyna sen bence. |
Benzer içerikler
- metro last light redux türkçe yama
- marvel rivals türkiye discord
- steam pubg hile
- mafia definitive edition açılmıyor
- mafia 2 kaç bölüm
- resident evil 9
- cs2 fps gösterme
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 indir
- valorant hesap açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X