Şimdi Ara

Escape From Tarkov: Edge of Darkness (AÇIKLAMA OKU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Hayır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Escape From Tarkov: Edge of Darkness (AÇIKLAMA OKU)

Hesap Türü: Edge of Darkness. EU Regional (Dünya'nın her yerinden oynanabilir.)

Hesap Yaşı: 3 yıl (26.01.2019'da satın alındı.)

Stash Toplam Ederi: 21.300.000

Karakter Üstü Nakit: 8.000.000 Ruble, 3.300 $, 1.800 Euros

Level: 22

Trader Levelleri: Prapor (L3), Therapist (L3), Peacekeeper (L2), Ragman (L2), Mechanic (L2), Skier-Fence-Jaeger (L1)

Hideout Kurulu Binalar ve Seviyeleri: Shooting Range, Workbench (L2), Lavatory (L2), Stash (L4), Vents (L3), Security (L3), Generator (L2), Illumination (L3), Intelligence Center (L1), Water Collector (L1), Nutrition Unit (L2), Medstation (L2), Rest Space (L2), Heating (L2)

Neden Satıyorsunuz?: Oyunu 3 senedir aktif olarak oynadım, oyunda hedef olarak koyduğum her şeyi bir çok kez elde ettim, yakın zamanda gelen bir patch ile beraber 150 Ping üzeri olan sunucularda oynama erişimi kesildi ve bu sebepten dolayı oyunu yıllardır beraber oynadığım yabancı arkadaşlarımla oynayamamaya başladım, tek oynamak keyif vermemeye başladı.

Fiyat: 800 TL. 

Takas olur mu?: Hayır, takas teklifi edeceğiniz oyuna muhtemelen sahibim, şu an ilgilendiğim bir oyun hesabı yok.

İndirim olur mu?: Belki ufak bir indirim olur. Oyunun sitesinden satın almaya çalıştığınız da 110 Euro ve üstüne fiyata oranlı olarak bir vergi ödeyerek satın alıyorsunuz. Playerauctions'a girip global olarak satılan hesapların fiyat karşılığına bakabilirsiniz, benim koyduğum fiyat ile kıyaslama yapabilirsiniz.

Satış Yöntemi: Özel bilgiler paylaşılıp güven kurulduktan sonra EFT sonrası Discord üzerinden canlı şekilde satış yapılır. Hesap alıcının istediği e-mail üzerine devredilir ve The Current Method of Account Protection Backup E-mail olarak canlı olarak değiştirilir. Google Authenticator kurarak telefondan tek kullanımlık kodla girişte hesaba eklenebilir. 

Neden satın aldığınız e-mail'i devretmiyorsunuz, dolandırıcı mısınız?

Hayır, değilim. Satın aldığım e-mail bana ait ve PC platformunda 20'den fazla hesabın bağlı olduğu bir mail. Sırf bir oyun hesabını elden çıkartmak adına 15 senelik mail üstüne kurulu her hesap için tek tek değişim yapmam mümkün değil. Değiştirmeye çalışmadım mı? Support'a 2 kere farklı zamanlarda ulaşıp mail'imin çalındığını dahi söyledim fakat değişimin geçici olarak kapalı olduğunu ve değiştiremeyecekleri söylendi. Current Method of Protection kimin elindeyse hesap ona aittir, profile bağlı her değişiklikte seçili metod devreye girer, keza mail çalındı dediğimde dahi değişim yapmamalarının sebebi bu. Gelecekte değişim tekrar aktive edildiğinde alıcı kişi değişim yapabilir, şifre değişimi/login ismi değişimi/giriş sırasında istenen kod, seçilen metod yoluyla iletilir. Girişte ID yerine benim mail'i, kendi seçtiğiniz şifrenizi yazarak, kendi tarafınıza iletilen kod ile doğrulamayla beraber giriş yapabilecekseniz, hem siteye hem launcher'a. 

Hesabın bana ait olacağına dair size mi güvenmeliyim?

Hayır, değilsiniz. Discord'dan canlı yayın açarak, hesabın tamamen size ait olacağını canlı olarak kanıtlayabilirim. Profil yada hesap üzerinde değişimler olsun, hesaba login olma olsun, A'dan Z'ye her şeyde Current Method of Protection'ın istendiğini canlı olarak gösterebilirim. Support'a ulaştığım, mail değiştirme adına yazdığım mesajlar ve aldığım cevapları da gösterebilirim.

Satın almak istiyorum/sorularım var, nereden ulaşmalıyım?

Discord: ANTRAUM#3196 (Gün boyu aktif, hesabı canlı yayın açarak gösterebilirim, sesli olarak görüşebiliriz.) Arkadaş olarak eklerseniz kabul ederim, evden çalıştığım için gün boyu aktifim. Oyunu araştırmadıysanız, ciddi olarak oynamayı düşünmüyorsanız ulaşmamanızı öneririm. Mutlaka ilk önce hakkında çeşitli bilgilere ve belirli bir saat yayın/video izlemiş olun. Elimden geldiğince sorularınızı cevaplarım, telefondan görüşmek istiyorsanız yine discord üzerinden belirtin, numarayı o şekilde paylaşırım, özel mesajdan yada öncesinde konuşmadan numaramı paylaşmayı düşünmüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satıştan çekilmiştir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Escape from Tarkov [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.