Şimdi Ara

Escape Plan (2013) | Sylvester Stallone - Arnold Schwarzenegger (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıkılmadan izlenir. Yeminle küçüklüğüm geldi aklıma bu ikisini izlerken.
  • yine klişe senaryo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsaneler bir arada. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Film güzeldi ama bu adama zeki roller gitmiyor daha çok cehennem meleklerindeki hali iyi gidiyor.Zeki adam rolü en iyi Wentworth Miller,Robert Downey jr ve Russell Crowe'a yakışıyor

Gerçek hayatta hepsinden zeki. 160 IQ'su var.
  • Uzun zamandır bu kadar keyif alarak izlediğim bir film yoktu.
    Kesinlikle bir gram bile sıkılmadan sonunu getirdiğim nadir filmlerden.
    Adamlar 70'ine geldi hala giderleri var. Helal olsun..
  • Konu basit fakat kurgu güzeldi.İzlenilebilir bir film 10/7
  • Ortalama bir film,sıkılmadan izlenir.Kurgu güzel ama bazı sahnelere dikkatimi tam veremedim o yüzden kopukluk oldu.

6/10
  • Fena değildi, çok iyi bir aksiyon diyemem ama izlerken sıkılmazsınız.

Hapishanede müslümanları görünce kötü gösterirler mi diye düşündüm ama Allah'tan beklentim boşa çıktı. Ayrıca sonu da hafif sürprizli olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 27 Nisan 2014; 2:21:14 >
  • efsaneler
  • Değişik bir filmdi.Boş zamanda sıkılmadan izleyebilirsiniz.
  • tam çerezlik film, öyle tek başına otur cips+kolayla dalgasına izle ama sıkmadı. 2 saat hızlı bile geçmiş
  • iki efsane isim adeta alırım maaşımı gerisine bakmam tarzında piyasa filmi yapmışlar. beğenmedim.
    3/10
  • Bunun dual sürümünü var mi? Hic bi yerde bulamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dublajı çıktımı acaba
  • 80 lerde çekilseydi efsane bir film olurdu ama artık 2014 yılındayız. Güzel güzel seyrediliyor. Yanımdaki 40 yaşındaki arkadaşım arnold ve stallone yi görünce işi gücü bıraktı benimle filmi seyretmeye başladı Konu bakımından kötü değil, aman amanda değil. Orta halli. Stallone nin yaşlılığına alışmışım. Hiç seyir zevkini bozmadı. Arnold da gözüme batmadı. Bütün oyuncular görevlerini layığı ile yerine getirmeyi başarmış. Müslüman amcamın sonlardaki kahramanlığı çok hoşuma gitti. Sonuda az biraz şaşırtıcıydı. Zevkle seyrettirdi, hatta 2. kere bile gideri var. Hiçbir şekilde kötü bir yapım değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

Türkçe dublajı çıktımı acaba

Çıktı, 1 hafta oluyor...

²³                               Ayrıntılı Medya Bilgileri                              ³±   
    ²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³³±
    General : Escape.Plan.2013.1080p.BluRay.DUAL.DTS.x264-HDA.mkv
    Format : Matroska at 13.6 Mbps
    Length : 11.0 GiB for 1s 55dk 35s 904ms

Video #0 : AVC at 11.9 Mbps
    Aspect : 1920 x 800 (2.400) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 192 Kbps
    Infos : 2 kanal, 48.0 KHz
    Language : tr

Audio #1 : DTS at 1 510 Kbps
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
    Language : en

• Az önce izledim de öyle pek beğenmedim. Hapishane film/dizilerini severim ama başrolden midir ne tam ısınamadım. Jim Caviezel'i görmek inanılmaz mutlu ettim beni ama.

Dizinin konusu hoşuma gitmedi öncelikle. Tamam güzel meslek olabilir senin için. Aksiyon dolu günler geçiriyorsun,kaçılması imkansız denilen yerlerden kaçıyorsun ama yazık değil mi onca insana? Hapishanenin kaçılabilirliğini test etmek için karşına biri çıkınca öldürüyorsun. Onların ailesi,yakınları yok mu? Ne hesap vereceksin onlara? ''Ay pardon ben test ediyordum. Sizin çocuk arada kaynamış'' böyle mi diyeceksin. Jim Caviezel'e nasıl kıydın allahsız!!! Hoşuma gitmeyen bir diğer nokta ise kurşunların kafalarına göre takılması. Ulan seni o hapishaneye iyisin diye alıyorlar sen adamın arkasından ateş ediyorsun ama gidip direği vuruyorsun.100 kişi ateş ediyor biri isabet etmiyor ama esas abimiz ateş edince tam 12 den vuruyor. Şükredin Jim Caviezel'in kurşunu bitti. Yoksa hepinizi yakardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 27 Aralık 2014; 21:17:05 >

• Yapımı yıllardır bilmeme rağmen önyargım yüzünden izlememiştim. Filmsizlikten ve bir de malum bu filmin 2.sinin gelip malum ortamlara düşmesinden dolayı merak edip şans verdik. Şu film kıtlığından Escape Plan filmi çok iyi geldi. Keşke daha önce izleşeymişiz dedirtti.

Klişeler de olsa, üstatlar yaşlanmış da olsa film kendini izletmeyi ve ekrana kilitlemeyi başarıyor. Filmle de ilgili pek bir beklentim yoktu özellikle de aksşyon yönünden ancak beklediğimden biraz daha fazlasını buldum diyebilirim. Tabi senaryodaki bazı noktalar fazla abartı ve fazla zorlama ama o kadarını da görmeyiverelim değil mi? Son zamanlarda film kıtlığı yaşayanlar ve aile içinde de izleyebilir miyiz acaba diye düşünenler bu filmi izleme listelerine ekleyebilir.

• Film 4 seri olcak diye biliyordum. Nitekim ikincisi çıktı. 4. Ye Stallone yaşar mi bilmem.

Stollene ilk filmde Arnold oynasın yardımcı rolü.

İkincisinde jet le

Üçüncüsünde Mel gibson veya John trovalta

Dordumcusunde de Bruce Willis le anlaşırız demiş yapımcılara ama

ne olduysa daha ikincisinde ünsüz biriyle oynuyor. Para mı yetmedi napti. Yada o oynacagina onun parasını bana verin ben tek oynarım . Ünsüz oynatin mi dedi acaba.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.