Şimdi Ara

Eşcinsellik Hakkında (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
4
Favori
28.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: -MaximuS.

Bence zevk için bu yolu seçiyorlar.Kadınlardan tatmin olmuyorlar bunun başka mantıklı cevabı olamaz

Doğuştanda olamaz bu önceki senelerde kazanılmış bir duygu piskolojik baskılar sonucunda oluşmuştur ve bunu değiştirmek işlerine gelmiyor

doğuştan diyerek kendilerini avutuyorlar.

troll müsün evladım sen? kendi yazdığı mesajlarla bile çelişiyor! bir diyor doğuştan gelen ondan vazgeçiyor psikolojik diyor herşeyi dedin bir yerde dur da o tezi savun. cinsin ne la senin? sen bu gitgellerle nasıl heteroseksüel kaldın yavrum biseksüel olman lazım senin hayret..

Escinsel arkadaşım canım benim.Nerdeymiş benim doğuştan dediğim yazdığım şey ?

yukarda yazdığım yoksa doğuştan gelen bu şeyi kabul etme msjımımı söylüyosun(Hmm) orda nedemişim <<<DİYELİM Kİ<<<

ben daha fazla yazmıyım bana sulanan falan olursa tövbe estafurullah kaçıyorum burdan.
  • quote:

quote:

quote:

Bence zevk için bu yolu seçiyorlar.Kadınlardan tatmin olmuyorlar bunun başka mantıklı cevabı olamaz

Doğuştanda olamaz bu önceki senelerde kazanılmış bir duygu piskolojik baskılar sonucunda oluşmuştur ve bunu değiştirmek işlerine gelmiyor

troll müsün evladım sen? kendi yazdığı mesajlarla bile çelişiyor! bir diyor doğuştan gelen ondan vazgeçiyor psikolojik diyor herşeyi dedin bir yerde dur da o tezi savun. cinsin ne la senin? sen bu gitgellerle nasıl heteroseksüel kaldın yavrum biseksüel olman lazım senin hayret..

yukarda yazdığım yoksa doğuştan gelen bu şeyi kabul etme msjımımı söylüyosun(Hmm) orda nedemişim <<<DİYELİM Kİ<<<

ben daha fazla yazmıyım bana sulanan falan olursa tövbe estafurullah kaçıyorum burdan.

Beyin yaşını bize direkt olarak belli ettiğin için teşekkürler, zaten önceki mesajlarında da hafiften belli ediyordun şimdi tescillenmiş oldu.
  • bir siteden alıntıdır dini açıdan bakma diyen kardeşler dini açıdan bakmayacaksam yaratılışımın bir anlamı yok...
    Eşcinsellik Kur'an da nasıl anlatılıyor? Cinsiyet değiştirmek günah mı?

“Cinsellik konusundaki sınırsız tahrik ve teşhirler bazı kimselerde duygu sapması meydana getiriyor.

Bu yüzden kadına değil de kendi cinsi olan erkeğe ilgi duymaya başlayan erkekler olduğu gibi, erkeğe değil de kendi cinsi olan kadına ilgi duyan kadınlar da görülüyor ortalıkta. Bu insanlardaki duygu sapmasına nasıl bakılabilir, ne denebilir? Bunlar yaratılışlarına bakmadan sonradan meydana gelen bu duygularının gereği ne ise onu mu yapmalılar? Yoksa yaratışlarının gereği olan duygu ne ise ona mı bağlı kalmalı, ona kuvvet verip onu mu beslemeliler? Yani kadınsa kadın duygusunda, erkekse erkek duygusunda kalmayı mı esas almalı, bu duygularını mı geliştirmeliler?”

Efendim, bu konuda farklı yaklaşımlar olabilir. Ancak bizim tespitlerimize göre, insanlar yaratılışlarının gereği olan duygu ne ise onda sabit kalmalı, sonradan meydana gelen yaratılışları zıddına bir duygu sapmasına yönelmeyi makul ve meşru saymamalılar. Yani yaratılışında erkek olan, giyimi, kuşamı ve her türlü davranışlarıyla yine erkek olarak kalmayı esas almalı; kadın olan da her haliyle yine kadın olarak kalmayı vazgeçilmezi olarak bilmeli, sonradan meydana gelebilen bir duygu sapmasının peşine düşüp de cinsiyet değiştirmek gibi bir eğilime girmemeliler...

Bilindiği üzere şahsın kimliğini yaratılıştaki cinsel organı ispat eder. İşte bu organın gereği ne ise onda kalmalı, sonradan bunun aksi duygu duymayı bir gerekçe olarak görüp de zıt duyguya yönelmemeliler. Şayet gerçekten de bir duygu sapması oluyor da erkek olduğu halde kadınsı duygu duyuyor; kadın olduğu halde erkeksi duygu taşıyorsa bunun çaresi, bu duyguya uymak değil, bunu geriye atıp yaratılışının gereği olan duyguya kuvvet kazandırmak, o duyguyu öne almak, onun için gerekli olan ortamı sağlayıp gerekiyorsa tedaviye yönelmektir. Şu ya da bu telkinle sonuçsuz cinsiyet değiştirme eğilimine girmemektir.

Bundan dolayı da çocukluk günlerinden itibaren tedbir alınır, erkeğe erkek giyim kuşamında, kızlara da kız giyim kuşamında ısrarlı olunur ki; duygu sapmasına zemin hazırlayacak bir ortam oluşmasın. Bu sebeple kadın kadın gibi giyinir, kuşanır, kadın gibi davranır; erkek de erkek gibi giyinir, kuşanır erkekçe davranır, kadına benzeyecek davranışlardan uzak durur. Yani erkekler erkeklik duygusunu besleyip korumalı, kadınlar da kadınlık duygusunu besleyip korumalıdırlar. Ameliyat olarak kadının erkek olması, yahut da erkeğin kadın olması olayı bir çare olmamıştır. Sonunda ilk yaratılışı ne ise ona dönmek söz konusu olmuştur... Her cinsin kendi özelliğini korumada ısrarlı olması tespitimizi arz ettikten sonra gelelim yaratılışta var olabilecek her iki organ sahiplerinin durumlarını nasıl tespit edecekleri konusuna.

Bir insanda hem erkeklik hem de kadınlık organı birlikte bulunsa, yani yaratılışında iki cinsin de işareti mevcut olsa bunlar durumlarını işaretlere bakarak tespit ederler? Göğsü büyümüyor, sakalı uzuyorsa, erkeklik organından idrar yapıyorsa; bunlar erkeklik yönünün geliştirilmesine işaret olur. Aksi ise aksine işaretlemiş sayılır. Kestirilemiyorsa etkili olan duygusunun gereği geçerli olur.

Sözün özü: Yaratılış esastır. Sapan duygular tedavi ile yaratılışa uygun hale getirilir, sapmalara normaldir diyerek teşvikte bulunulmaz.
  • lepigor onların bu yazını takacaklarını sanmıyorum.baksana şu konuşmalara yukardaki

öbür dünyada artık heralde ama amerika piskoloji derneği öyle diyor derler heralde.bence en yakın zamanda herkes doğru yolu bulmalı.bizde dört dörtlük değiliz ama şimdi bu mesajımada ya beyin yaşı ya da amerika diye cevap yazarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

quote:

quote:

Beyin yaşını bize direkt olarak belli ettiğin için teşekkürler, zaten önceki mesajlarında da hafiften belli ediyordun şimdi tescillenmiş oldu.

eşcinsel olduğumu bilmiyordum sağol. şaka gibi biri kişiliği oturmamış çocuk. birde pm ile aynı cevabı atmış. başlıkta "shamele" yazıyordu ilkokul terk
  • tizar git ve amerikan piskoloji derneğinde çalış.
  • quote:

lepigor onların bu yazını takacaklarını sanmıyorum.baksana şu konuşmalara yukardaki

öbür dünyada artık heralde ama amerika piskoloji derneği öyle diyor derler heralde.bence en yakın zamanda herkes doğru yolu bulmalı.bizde dört dörtlük değiliz ama şimdi bu mesajımada ya beyin yaşı ya da amerika diye cevap yazarlar

hepsini okudum teker teker içten içe üzüldüm ve bu konuyla alakalı beğendiğim bir yazıyı paylastım alan alır almayan keyfi bilir
    Bence dünyada her olaya dini perspektiften bakılmalı
    örneğin endülüs müslümanlarının gibi o konuda bilgisi olan beni anlar ..
  • terbiyesizliğin luzumu yok kardeş bu forumun seviyesi düşmemeli
  • İki dakika gelmedim seviye yerlerde sürünüyor Gece gece birbirinize hakaret etmek için mi uyumadınız arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

bende senin kalçanı hayal ettim.1 tane kıl yoktur ve bunun üstüne sakal tırajı olunmuş bir topsundur

dini mesajlara cvp vermiyor topcuğum benim.adam sakso takılıyo hala amerika diyor

Gülmekten yerlerdeyim, çok içine oturmuş yazık kin kusuyor

O degilde bu gay diye kızdıgı adamın kalcasını kıllarına kadar dusunmesi tek bana mı iceride gizli istek ve tercihlerin olabilecegini dusundurdu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

Eşcinsellik genetik bir şey değildir. Psikiyatr bir akrabam var ona sormuştum ve o şöyle bir cevap vermişti: Çocuk 5-6 yaşındayken kimliği gelişmeye başlar. Bu kimlik gelişimine "Ben kimle sevişeceğim?" olayı da dahildir. Bu kimlere dürtülerinin gideceği konusu anne-baba ilişkisine göre değişir. Mesela normal bir erkek çocuğu, baba anneye göre daha güçlü olduğu için dürtüleri erkeklere değil kadınlara kayar(Babadan korktuğu için dürtülerini ona kayırmıyor). Ama annenin evde sözü geçseydi, baba olaylara hiç müdahele etmeseydi erkeklere kayma olasılığı daha yüksek olurdu. Tabi insan psikolojisindeki olayları sadece 1 nedene bağlamak olanaksızdır ama eşcinselliğe etki eden en önemli olay anne-babanın ilişkisidir.

bildiğim kadarıyla genetiktir izlediğim belgeselde bahsediyordu çünkü hayvanlarda da eşcinsellik vardır
  • Eğer eşcinsellik doğal değil ve kişiye zarar vermekteyse , türban ve başörtüsü eşcinselliktende fazla doğal olmayip , gene kişinin doğasına zarar vermektedir.

Birinin toplumsal kabul görmesi ve diğerinin toplumsal kabul görmemesi birini haklı , diğerini haksız yapmaz. Eğer kişinin kendine ve doğasına zarar vermemesi gerektiğini savunuyorsaniz tutarli davranarak başörtüsü ve türban konusunda da ayni tutumu sergilemeniz gerekmektedir. Sergilemiyorsanız kendi içinizde çelişki içerisindesinizdir.

Eğer sergilemiyorsaniz ve çelişkiye düşmek istemiyorsaniz o zaman doğal değil ve zarar vermekte önermenizden vazgeçmeniz gerekmektedir ve başka bir önerme bulmaniz , kendinizi sorgulamaniz gerekmektedir.

Not:
    Konunun herhangibir noktasinda bir taraf değilim ve konunun kendiside ilgimi çekmemekte , sadece dışardan bir gözlemci olarak tartışmanın geneline ve önermelere bakarak yorum yapmaktayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 9 Kasım 2011; 13:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

Eğer eşcinsellik doğal değil ve kişiye zarar vermekteyse , türban ve başörtüsü eşcinselliktende fazla doğal olmayip , gene kişinin doğasına zarar vermektedir.

Birinin toplumsal kabul görmesi ve diğerinin toplumsal kabul görmemesi birini haklı , diğerini haksız yapmaz. Eğer kişinin kendine ve doğasına zarar vermemesi gerektiğini savunuyorsaniz tutarli davranarak başörtüsü ve türban konusunda da ayni tutumu sergilemeniz gerekmektedir. Sergilemiyorsanız kendi içinizde çelişki içerisindesinizdir.

Eğer sergilemiyorsaniz ve çelişkiye düşmek istemiyorsaniz o zaman doğal değil ve zarar vermekte önermenizden vazgeçmeniz gerekmektedir ve başka bir önerme bulmaniz , kendinizi sorgulamaniz gerekmektedir.

Not:
    Konunun herhangibir noktasinda bir taraf değilim ve konunun kendiside ilgimi çekmemekte , sadece dışardan bir gözlemci olarak tartışmanın geneline ve önermelere bakarak yorum yapmaktayim.

Türban mevzuu bir tek bu konuyla kıyaslanmamıştı oda oldu ... eğer escinsellik kişinin inandığı prensiplerin emriyse bu konuda zerre kadar yorum yapılamaz
    türban yada örtünme islamiyette kadına farz kılınmıştır isteyen uyar isteyen uymaz bizim inancımıza göre farza uymamak günahtır cezalandırılır
    bir mecusi bir zerdüşt bir deist inandığı prensipler gereği toplum genel ahlakına uygun olarak vecibelerini yerine getirebilir
    kısaca baş örtüsü inançlar kategorisinin konusu bana göre tartısılması Allah(cc) kelamını yargılamak şirktir
    escinsellik mevzuu ise insanın yaratılıs gereği gibi davranmayım sapkın dusunceleri barındırmasıdır .
    bir empati yapalım ve çocugumuzun escinsel oldugunu dusunelim ... ne yapardık ?
  • quote:

Eğer eşcinsellik doğal değil ve kişiye zarar vermekteyse , türban ve başörtüsü eşcinselliktende fazla doğal olmayip , gene kişinin doğasına zarar vermektedir.

Not:

Yazılarınızın bazıları gerçekten güzel ama bu yazı olmamış Baş ortüsü insana sağlık açısından nasıl bir zarar verebilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablon

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Not:

Yazılarınızın bazıları gerçekten güzel ama bu yazı olmamış Baş ortüsü insana sağlık açısından nasıl bir zarar verebilir ki?

Haklısın turban yararlı beyini zararlı ultraviyole ısıklarından koruyor...

Katılıyorum Özellikle bu güneşli havalarda kadın erkek herkes kullanmalı....
  • quote:

quote:

Not:

Teşekkür ederim,

Doğal olmadiği konusunda sanırım hem fikiriz , doğasına verdiği zararsa, çekiciliğini öldürmesinden dolayi cinsel seçilimine zarar vermesidir.

Ben saçsız kadını çekici buluyorum diyen erkeğinde , bu konuda fikir belirtmesi gene bir çelişkinin sonucudur. Eğer hastalık olarak görmekteyse , kendisi de hastadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 9 Kasım 2011; 15:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lepigor

quote:

Not:

Türban mevzuu bir tek bu konuyla kıyaslanmamıştı oda oldu ... eğer escinsellik kişinin inandığı prensiplerin emriyse bu konuda zerre kadar yorum yapılamaz
    türban yada örtünme islamiyette kadına farz kılınmıştır isteyen uyar isteyen uymaz bizim inancımıza göre farza uymamak günahtır cezalandırılır
    bir mecusi bir zerdüşt bir deist inandığı prensipler gereği toplum genel ahlakına uygun olarak vecibelerini yerine getirebilir
    kısaca baş örtüsü inançlar kategorisinin konusu bana göre tartısılması Allah(cc) kelamını yargılamak şirktir
    escinsellik mevzuu ise insanın yaratılıs gereği gibi davranmayım sapkın dusunceleri barındırmasıdır .

Türban bilinçli olarak takılan bir şeydir, eşcinsellik ise kişinin elinde olmayan bir şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lepigor

quote:

Not:

Ben kıyaslama yapmıyorum ,

Ortaya doğaya aykırı , vucuda zararlı gibi bir önerme sunanlara eğer böyle düşünüyorsaniz böylede düşünmeniz tutartli olucaktir , yok eğer düşünmüyorsaniz niye öyle düşünüyorsunuz diyorum. Karşı olunacaksa ikisinede karşı olunmasi gerekir , desteklenecekse ikisininde desteklenmesi , özünde ikiside doğasına aykırı ve vucudlarina zararli.

Bir eşcinselin penceresinden bakıldığında nasılki kendi eylemi sizin belirttiğiniz gibi gelmemekteyse , sizin pencerenizden de benim belirttiklerim öyle gelmemekte. Bense dışardan bakıp yargımı belirtiyorum. Bana doğaya aykırı olmadığını ve cinsel seçilimine zarar vermediğini kanıtlayabilirseniz ne ala , yok kanıtlayamazsaniz çelişkiye düşmeyin bare diyorum.

quote:

Empati bir eyleme geçmek için yapılmaz , anlamak için yapılır. Cevap olarak eğer empati yeteneğiniz gelişmisse öncelikle çocuğunuzla empati kurardiniz, onu anlamaya çalışırdınız.Bu ona hak verceğiniz anlamina gelmez. Farklı bir pencereden sizin sorunuza yaklaşacam :

bir empati yapalım ve çocugumuzun türban taktığını dusunelim ... ne yapardık ?

Zaten empati yapabilseydiniz , bu konulara giripte mesaj atmakla uğraşmazdiniz. Sizin kıyaslama olarak gördüğünüz şey benim aslında size empati kurdurmaya çalışmamdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 9 Kasım 2011; 15:54:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

@Trojka
    Fazla alıntı oldu, buradan devam edelim.

Normal görüyor olabilirsiniz, ona bir lafım yok. Ama neden? Ben kadınlardan neden hoşlanırımı anlattım, aynısını sizden de bekliyorum.

Hala daha ısrarla yanlış anlıyorsunuz. Ben çok basit farklılıklardan bahsetmiyorum ama siz ısrarla ve isteyerek yanlış anlıyorsunuz. Tekrar ediyorum, insanın bir şekilde kendi kendine elde edebileceği şeylere ilgi duyması farklı, sadece gördüğü şeyin sahibini elde ederek o şeylere sahip olması farklı. Ve bu şeyler sadece fiziksel değil, "her başarılı adamın arkasında bir kadın vardır" sözü boş yerden uydurulmuş bir söz değil. Kim ne derse desin kadınlar biz erkeklere göre daha vefalıdır, daha sadakatlidir.

Bunlar yine çok yüzeysel istekler ve tanımlamalar. Asyalı bir erkek ne kadar uğraşırsa uğraşsın Amerikalı bir siyahi gibi olamaz. Vefa veyahut sadakat bunlarsa çok sığ istekler ve sebep oluşturacal durumlar değiller.

Eğer siyahi olmaya ok ilgi duyuyorsa boyar kendini alır zevkini. Ya da ne bileyim yatar güneşin altına bronzlaşır uzun bir süre yine tatmin eder kendini. Kaslı vücuduna ilgi duyuyorsa gider spor salonuna, saçlarına ilgli duyuyorsa gider kuaföre.. Sizin bahsettiğiniz fiziksel özellikler çok uç örnekler. Bir erkekte olan diğerinde de vardır, umarım anlatabilmişimdir.

Sebep olacak durumlardır bunlar. Aklı 1 karış havada olmayan çoğu erkek karşısındakinde bunları arar. Bunlar da kadınlarda erkeklerden daha fazladır. Size daha çok özellik sayarım ama uygun olmaz(cinsel değil).

Peki bir erkek diğer erkekten neden hoşlanır?

Ekleme: Ben zaten vefa ve sadakat tek başına sebep oluşturur demedim, sebep oluştaracak şeylerin arasında gösterdim.

Bir kaç kişiyle muhabbet ettik, konuştuk ve tartıştık. Kişilerin birbirlerinden hoşlanması için elle tutulur ve kesin diyebileceğimiz herhangi bir sebep bulamadık. Sizin sebebinizi de ben karşıt görüşük olarak sundum ve farklılığın seçim sebebi olacağını sundum. Bir arkadaşım söz konusu aranan şey farklılıksa zaten kendimizde görmek değil karşımızdakinde görmek istediğimizi ve bu yüzden hoşlandığımızı söyledi. Bu sebeplerden diyorum ki bir asyalı erkek farklılıklar sebebiyle bir afrika kökenli amerikalıdan hoşlanabilir. Bunlara sahip olabilecek olması hoşlanmamayı gerektirmez eğer ki farklılıklar hoşlanmada etkense çünkü yine benzer yollarla biz de kadınlardaki özelliklere sahip olabilir ama, biz bunlara sahip olmayı değil karşımızdakinde olmasını istiyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Trojka
    Fazla alıntı oldu, buradan devam edelim.

Normal görüyor olabilirsiniz, ona bir lafım yok. Ama neden? Ben kadınlardan neden hoşlanırımı anlattım, aynısını sizden de bekliyorum.

Hala daha ısrarla yanlış anlıyorsunuz. Ben çok basit farklılıklardan bahsetmiyorum ama siz ısrarla ve isteyerek yanlış anlıyorsunuz. Tekrar ediyorum, insanın bir şekilde kendi kendine elde edebileceği şeylere ilgi duyması farklı, sadece gördüğü şeyin sahibini elde ederek o şeylere sahip olması farklı. Ve bu şeyler sadece fiziksel değil, "her başarılı adamın arkasında bir kadın vardır" sözü boş yerden uydurulmuş bir söz değil. Kim ne derse desin kadınlar biz erkeklere göre daha vefalıdır, daha sadakatlidir.

Bunlar yine çok yüzeysel istekler ve tanımlamalar. Asyalı bir erkek ne kadar uğraşırsa uğraşsın Amerikalı bir siyahi gibi olamaz. Vefa veyahut sadakat bunlarsa çok sığ istekler ve sebep oluşturacal durumlar değiller.

Eğer siyahi olmaya ok ilgi duyuyorsa boyar kendini alır zevkini. Ya da ne bileyim yatar güneşin altına bronzlaşır uzun bir süre yine tatmin eder kendini. Kaslı vücuduna ilgi duyuyorsa gider spor salonuna, saçlarına ilgli duyuyorsa gider kuaföre.. Sizin bahsettiğiniz fiziksel özellikler çok uç örnekler. Bir erkekte olan diğerinde de vardır, umarım anlatabilmişimdir.

Sebep olacak durumlardır bunlar. Aklı 1 karış havada olmayan çoğu erkek karşısındakinde bunları arar. Bunlar da kadınlarda erkeklerden daha fazladır. Size daha çok özellik sayarım ama uygun olmaz(cinsel değil).

Peki bir erkek diğer erkekten neden hoşlanır?

Ekleme: Ben zaten vefa ve sadakat tek başına sebep oluşturur demedim, sebep oluştaracak şeylerin arasında gösterdim.

Bir kaç kişiyle muhabbet ettik, konuştuk ve tartıştık. Kişilerin birbirlerinden hoşlanması için elle tutulur ve kesin diyebileceğimiz herhangi bir sebep bulamadık. Sizin sebebinizi de ben karşıt görüşük olarak sundum ve farklılığın seçim sebebi olacağını sundum. Bir arkadaşım söz konusu aranan şey farklılıksa zaten kendimizde görmek değil karşımızdakinde görmek istediğimizi ve bu yüzden hoşlandığımızı söyledi. Bu sebeplerden diyorum ki bir asyalı erkek farklılıklar sebebiyle bir afrika kökenli amerikalıdan hoşlanabilir. Bunlara sahip olabilecek olması hoşlanmamayı gerektirmez eğer ki farklılıklar hoşlanmada etkense çünkü yine benzer yollarla biz de kadınlardaki özelliklere sahip olabilir ama, biz bunlara sahip olmayı değil karşımızdakinde olmasını istiyoruz.

Kaldığımız yerden devam edersek ikimizde sadece "edebiyat" yapmış olacağız. Bu yüzden soyuttan değil somuttan devam edelim..

Kadınlardan neden hoşlanırız?
    Fiziksel olarak narindir kadınlar, hassastır. Bir erkeğin ilgi duyduğu, sahip olamayacağı şeylere sahiptirler. Erkeğinin kolları arasında küçücük kalırlar, erkeklerin de en çok hoşuna gittiği ve hayal ettiği durum budur.

Bir kadın en zor durumda bile erkeğinin yanında olmasını bilir. Yukarıda da örnekledim, "her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır" sözü birilerinin kafadan uydurduğu bir söz değildir.

Davranışları erkeklere göre çok farklıdır; daha nazik daha kibardırlar. Hayatında hiç bir kadın olmayan erkek mağara adamına dönebilir. Hatta bir kadın bir erkekte yılların eskitemeyip değiştiremediği şeyleri de değiştirebilir, ama bunu bir erkek kadına yapamaz. Neden mi? Çünkü önüne hazır gelmesini bekler dediğiniz gibi, istediği şeylere göre kadınını seçer. Ancak bir kadın hoşlandığı erkek tipinin önüne hazır olarak gelmesini beklemez, hoşlandığı erkeği değiştirebilir.

Daha da uzatılır bu yazı ama şimdilik bu kadarı yeter, zaten bu kadarını bile yazmayacaktım.

Şimdi aynı cevabı sizden de bekliyorum, bir erkek diğer erkekten neden hoşlanır?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.