Şimdi Ara

Eşcinsellik Hakkında (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
4
Favori
28.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -MaximuS.

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Bu bir hastalıktır ve tedavisi vardır psikologlar ozaman kurtulursunuz inş

Peki niye her psikolog aksini söylüyor? Geçin bunları.Bu bir hastalık değildir,hastalık falan olmadığı için tedavisi de yoktur, doğuştan gelen bir şeydir.İşini iyi yapan her psikolog da sana bunları söyler.

diyelim ki öyle.yinede doğuştan gelen bu şeyi kabul etmek zorunda değiller

Anlamadım, kimler kabul etmek zorunda değil?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Bu bir hastalıktır ve tedavisi vardır psikologlar ozaman kurtulursunuz inş

Peki niye her psikolog aksini söylüyor? Geçin bunları.Bu bir hastalık değildir,hastalık falan olmadığı için tedavisi de yoktur, doğuştan gelen bir şeydir.İşini iyi yapan her psikolog da sana bunları söyler.

diyelim ki öyle.yinede doğuştan gelen bu şeyi kabul etmek zorunda değiller

tamam o zaman sende kabul etmek zorunda değilsin kadın olmayı dene birşey kaybetmessin
  • eşcinsellik doğuştan olmasada sonradan kazanılmış bir psikolojik hastalıktır yani sonuçta hastalıktır.bu işten vazgeçip bidaha yapmassanız herşeye 0dan başlayabilirsiniz istiyosanız piskolojik bir yardımda alın
  • quote:

eşcinsellik doğuştan olmasada sonradan kazanılmış bir psikolojik hastalıktır yani sonuçta hastalıktır.bu işten vazgeçip bidaha yapmassanız herşeye 0dan başlayabilirsiniz istiyosanız piskolojik bir yardımda alın

Yahu koskoca kuruluşlar bunu hastalık statüsünden çıkarmış sen neye göre hastalık diyebiliyorsun? Dayanağın ne? "Bu işten vazgeçmek" derken ne demek istiyorsun, ne işi? Sen istediğin zaman heteroseksüellikten homoseksüelliğe geçebiliyor musun? Eğer öyleyse üzgünüm ama o senin anormalliğin, normalde öyle bir şey yok. Üstte bir arkadaş çok güzel bir cevap vermiş kapak niteliğinde olmuş.Doğuştan geliyor diyorum, adam "öyle olsa bile kabul etmek zorunda değilsin" diyor.Ya doğuştan ne demek sence? Tutturmuşsun psikolojik yardım diye.Ben bir psikiyatriste gidiyorum ve açıklamasını şu şekilde yapmıştı "bu senin cinsel yönelimin ve bunu değiştiremezsin" evet aynen buna benzer bir açıklama yapmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 8 Kasım 2011; 3:05:44 >
  • bunu değiştiremessin kanısına nasıl varmışlar acaba ? doğuştan escinsel doğulurmu bi mantık yürüt ? bu kişilik oturtmayla alakalı.piskolojik bir rahatsızlık yani hastalıktan kastım bu.evet piskolojik bir hastalık ama doğuştan geldiğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MaximuS. -- 8 Kasım 2011; 3:01:32 >
  • quote:

bunu değiştiremessin kanısına nasıl varmışlar acaba ? doğuştan escinsel doğulurmu bi mantık yürüt ? bu kişilik oturtmayla alakalı.piskolojik bir rahatsızlık yani hastalıktan kastım bu.evet piskolojik bir hastalık ama doğuştan geldiğini sanmıyorum

Pekala bilime kafa tutmaya devam et ama komiksin bunu da bil.
  • quote:

bunu değiştiremessin kanısına nasıl varmışlar acaba ? doğuştan escinsel doğulurmu bi mantık yürüt ? bu kişilik oturtmayla alakalı.piskolojik bir rahatsızlık yani hastalıktan kastım bu.evet piskolojik bir hastalık ama doğuştan geldiğini sanmıyorum

Yani sen de haklısın sonuçta Amerikan Psikoloji Derneği bu psikolojik veyahut sonradan kazanılan bir durum değildir derken onlarca inceleme yapmış ve hasta incelemiş seni dinlemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 8 Kasım 2011; 3:13:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Freud okuyan psikolog olmuşa benziyor. Oturup genel çaplı bir araştırma yapmışlar, uzun vadeli incelemerde bulunmuşlar ve eşcinselliğin psikolojik bir rahatsızlık olduğu kasına varmışlar. Ya da homofobik oldukları için kendi ruhsal rahatsızlıklarının dürtüsüyle homoseksüel kişilerin hasta olduklarını iddia ediyorlar. Bu iki ihtimalden hangisiyle karşı karşıya olunduğunu aşikar ama, hiç biri kabul etmeyecektir kendi hastalığını.

Bu arada olayın psikolojik olduğunu, küçük yaşlardaki travmalar sonucu oluştuğunu iddia eden arkadaşlar; Cinsiyet seçiminiz tamamen bu travmalara mı bağlı? Şu an bir erkek olarak kadınlardan ya da kadın olarak erkeklerden hoşlanıyor olmanızın sebebi yaşadığınız travmalar mı? Veyahutta yaşayacağınız herhangi bir olayın sizi hemcinslerinizle ilgilenmeye iteceğini düşünüyor musunuz?

Hayır cinsiyet seçimi travmalara bağlu değil, çünkü seçilen şey cinsiyet değil. İnsan cinsiyet seçemez, doğduğunda neyse odur(ameliyat olup değiştirmek konu dışında).

Eşcinsellik, eşcinsel ilişkden siz bir hasta olarak homofobik misiniz?

Eşcinsellik denince aklınıza sadece ilişkiye girmenin gelmesi çok garip, yazımda ilgi duymak tabirini kullandım çünkü. Bu arada ufak bir bilgi katırlar hasta değildir. Sadece öyleler. Aynı eşcinseller gibi.

Katırlara hasta demedim zaten, katırlar üreyemez dedim. Lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyun

Tıp dünyası

Başlangıçta her şey normal, ama sona doğru ilerledikçe anormalleşiyor. Demek ki arada normal olmayan bir şeyler oluyor ki bu sonucu doğuruyor.

Anüsten ilişki üzerine bu kadar yoğunlaşmanızdaki kasıt nedir? Katırlar da üreyemiyor ve hasta olmadıklarını kabul ediyorsunuz o halde üreyememeyi anormalliğe bunu da hastalığa bağlamaktan vazgeçersiniz.

Bir erkek olarak kadınlara ilgil duymanızı açıklayabileceğiniz elle tutulur bir sebebiniz var mı? Doğanın kanunu v.s gibi değil tam olarak bir sebep sunmanızı bekliyorum.

Normal olduğunu savunduğunuz bir olayın, normal olmayan iç yüzüdür anüs ilişkisinde yoğunlaşmam. Bu durumun normal olduğunu savunuyorsunuz ama anüsten ilişkinin normal olduğunu savumamıyorsunuz, çünkü normal değil.

Ben eşcinselliğin doğuştan gel
    Bende olmayanlara sahip olduğu için. Onun için de bu geçerli.(Sadece cinsel manada değil)
    uğunu söylüyorlar.

Bir kadından hoşlanma sebebiniz sizde olmayanlara sahip olmasıysa zayıf ve çelimsiz bir erkek kaslı ve iri bir erkekten hoşlanabilir o halde, sonuçta kendisinde olmayanlar karşısındakinde var. Haksız mıyım?

Ben örnekleme yaptıkça karşıma bir derneğin, bir adamın yaptığı araştırmalar geliyor. Her halde ben bu örneklemeleri uydurmuyorum ya. Neye istiyorsanız ona inanın. Ama şunu belirtmeden edemeyeceğim, eşcinsel kadınların ilişki yöntemleri var ama burada açıklamam doğru olmaz.

Tam da tahmin ettiğim gibi fiziksel olarak bakmışsınız olaya, sadece cinsel olarak algılamayın diye parantez açmama rağmen. Ama yine de haksızlığınızı ispatlayacağım:

quote:

sonuçta kendisinde olmayanlar karşısındakinde var. Haksız mıyım?

Karşısındakinin sahip olduklarını kendi de elde edebilir, bu çok zor bir şey değil. Vücut geliştirme diye bir spor var. Ancak bir kadında olanları bir erkeğin çalışarak elde etmesi mümkün değildir.

Cinsellik ile fizikselliği bir tutmadım zaten ben. Örneklerinize getirdiğiniz yorumun yanlışlığından bahsediyorum. Siz bu durumu doğuştan geliyorsa hastalık, gelmiyorsa psikolojik bir durum olarak niteliyorsunuz. Ben de size APA'nın yazısını gösteriyorum Amerikan Psikoloji Derneği homoseksüelliğin heteroseksüellik gibi bir varyasyon olduğunu söylüyor. Eşcinsel kadınların ilişki yöntemleri de mi zararlı yoksa?

Doğuştan gelip de insan sağlığına zararı olan şeylere hastalık deniyor benim bildiğim.Dediğim gibi, ben doğuştan değil sonradan geldiği kanısındaıym. Yukarıda da basit bir örneklemeyle durumuı anlattım:

quote:

Anne çocuğu genetik olarak sağlam doğuruyor, çocuk psikolojik olarak normal büyüyor buraya kadar her şey normal. Ama çocuk eşcinsel oluyor(ya da öyle), normal olmayan bir ilişkisi oluyor, normal olmayan cinsel hayatı oluyor(anüsten ilişki), normal olmayan bir ailesi(bu AB için geçerli, ama tartıştığımız şey evrensel) oluyor.Başlangıçta her şey normal, ama sona doğru ilerledikçe anormalleşiyor. Demek ki arada normal olmayan bir şeyler oluyor ki bu sonucu doğuruyor.

Bir insanın karşı cinsten hoşlanması için gerekli sebepleri de saydık, sıra şimdi kadınların eşcinselliğine geldi. Kadınlaırn eşcinselliği %100 aykırı bir olay. 250-300 yıl öncesine kadar kadınlar eşcinsel ilişkiye giremezdi bile belki.

Sürekli ilişki üzerine konuşuyoruz. Ya olayı bilerek bu boyuta çekiyorsunuz ya da ben altında başka psikolojik problemler arayacağım. Konumuz eşcinsel ilişkilerin ne kadar sağlıklı olduğu değil kişilerin hemcinslerinden hoşlanmaları durumudur.
  • Sen amerikalılara çok mu güveniyorsun.Her türlü enjest ilişki onlarda , sen onları dinlemeye devam et

ayrıca bunda gocunacak birşey yok.bir hastalık olduğu için tedaviside var ve bu durumda olanlar gayret edip bundan kurtulabilir
  • quote:

Sen amerikalılara çok mu güveniyorsun.Her türlü enjest ilişki onlarda , sen onları dinlemeye devam et

ayrıca bunda gocunacak birşey yok.bir hastalık olduğu için tedaviside var ve bu durumda olanlar gayret edip bundan kurtulabilir

Kahkaha attım ya yok böyle bir cevap.Ama nedense her türlü tecavüz, şiddet, cinayet vb. senin ülkende, neden acaba? Adamlar onca araştırma yapmış ve hastalık olmadığına kanaat getirmiş.Sen ne yaptın? Rüyanda falan mı gördün, hocaya falan mı sordun ne yaptın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Réplika

Bazıları eşcinsellik kalıtsal demiş. İyi de nasıl üreyecekler ki, nesilden nesile aktarılsın?

Yoksa, nüfus artsın diye burun kıvırdıkları hatunları emellerine alet mi ediyorlar?

Genetik olarak aktarılmadığında kesin olarak yok mu oluyor yani? Çok yenilikçi bir bilgi bu. Peki hiç evlenemeyen erkekler ne oluyor onlar da erkekliği aktaramadığından erkekliğin yok olmasını bekliyor musunuz?

Kesinlikle evet. Bazı bilimsel yollarla kadın erkeğe ihtiyaç duymadan kız çocuk doğurabilir belki ama kesinlikle erkek çocuk doğuramaz. Erkeklik geni sadece erklerden aktarılır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Freud okuyan psikolog olmuşa benziyor. Oturup genel çaplı bir araştırma yapmışlar, uzun vadeli incelemerde bulunmuşlar ve eşcinselliğin psikolojik bir rahatsızlık olduğu kasına varmışlar. Ya da homofobik oldukları için kendi ruhsal rahatsızlıklarının dürtüsüyle homoseksüel kişilerin hasta olduklarını iddia ediyorlar. Bu iki ihtimalden hangisiyle karşı karşıya olunduğunu aşikar ama, hiç biri kabul etmeyecektir kendi hastalığını.

Bu arada olayın psikolojik olduğunu, küçük yaşlardaki travmalar sonucu oluştuğunu iddia eden arkadaşlar; Cinsiyet seçiminiz tamamen bu travmalara mı bağlı? Şu an bir erkek olarak kadınlardan ya da kadın olarak erkeklerden hoşlanıyor olmanızın sebebi yaşadığınız travmalar mı? Veyahutta yaşayacağınız herhangi bir olayın sizi hemcinslerinizle ilgilenmeye iteceğini düşünüyor musunuz?

Hayır cinsiyet seçimi travmalara bağlu değil, çünkü seçilen şey cinsiyet değil. İnsan cinsiyet seçemez, doğduğunda neyse odur(ameliyat olup değiştirmek konu dışında).

Eşcinsellik denince aklınıza sadece ilişkiye girmenin gelmesi çok garip, yazımda ilgi duymak tabirini kullandım çünkü. Bu arada ufak bir bilgi katırlar hasta değildir. Sadece öyleler. Aynı eşcinseller gibi.

Katırlara hasta demedim zaten, katırlar üreyemez dedim. Lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyun

Tıp dünyası

Başlangıçta her şey normal, ama sona doğru ilerledikçe anormalleşiyor. Demek ki arada normal olmayan bir şeyler oluyor ki bu sonucu doğuruyor.

Anüsten ilişki üzerine bu kadar yoğunlaşmanızdaki kasıt nedir? Katırlar da üreyemiyor ve hasta olmadıklarını kabul ediyorsunuz o halde üreyememeyi anormalliğe bunu da hastalığa bağlamaktan vazgeçersiniz.

Bir erkek olarak kadınlara ilgil duymanızı açıklayabileceğiniz elle tutulur bir sebebiniz var mı? Doğanın kanunu v.s gibi değil tam olarak bir sebep sunmanızı bekliyorum.

Normal olduğunu savunduğunuz bir olayın, normal olmayan iç yüzüdür anüs ilişkisinde yoğunlaşmam. Bu durumun normal olduğunu savunuyorsunuz ama anüsten ilişkinin normal olduğunu savumamıyorsunuz, çünkü normal değil.

Bende olmayanlara sahip olduğu için. Onun için de bu geçerli.(Sadece cinsel manada değil)
    uğunu söylüyorlar.

Bir kadından hoşlanma sebebiniz sizde olmayanlara sahip olmasıysa zayıf ve çelimsiz bir erkek kaslı ve iri bir erkekten hoşlanabilir o halde, sonuçta kendisinde olmayanlar karşısındakinde var. Haksız mıyım?

Ben örnekleme yaptıkça karşıma bir derneğin, bir adamın yaptığı araştırmalar geliyor. Her halde ben bu örneklemeleri uydurmuyorum ya. Neye istiyorsanız ona inanın. Ama şunu belirtmeden edemeyeceğim, eşcinsel kadınların ilişki yöntemleri var ama burada açıklamam doğru olmaz.

Tam da tahmin ettiğim gibi fiziksel olarak bakmışsınız olaya, sadece cinsel olarak algılamayın diye parantez açmama rağmen. Ama yine de haksızlığınızı ispatlayacağım:

quote:

Karşısındakinin sahip olduklarını kendi de elde edebilir, bu çok zor bir şey değil. Vücut geliştirme diye bir spor var. Ancak bir kadında olanları bir erkeğin çalışarak elde etmesi mümkün değildir.

Cinsellik ile fizikselliği bir tutmadım zaten ben. Örneklerinize getirdiğiniz yorumun yanlışlığından bahsediyorum. Siz bu durumu doğuştan geliyorsa hastalık, gelmiyorsa psikolojik bir durum olarak niteliyorsunuz. Ben de size APA'nın yazısını gösteriyorum Amerikan Psikoloji Derneği homoseksüelliğin heteroseksüellik gibi bir varyasyon olduğunu söylüyor. Eşcinsel kadınların ilişki yöntemleri de mi zararlı yoksa?

Doğuştan gelip de insan sağlığına zararı olan şeylere hastalık deniyor benim bildiğim.Dediğim gibi, ben doğuştan değil sonradan geldiği kanısındaıym. Yukarıda da basit bir örneklemeyle durumuı anlattım:

quote:

Anne çocuğu genetik olarak sağlam doğuruyor, çocuk psikolojik olarak normal büyüyor buraya kadar her şey normal. Ama çocuk eşcinsel oluyor(ya da öyle), normal olmayan bir ilişkisi oluyor, normal olmayan cinsel hayatı oluyor(anüsten ilişki), normal olmayan bir ailesi(bu AB için geçerli, ama tartıştığımız şey evrensel) oluyor.Başlangıçta her şey normal, ama sona doğru ilerledikçe anormalleşiyor. Demek ki arada normal olmayan bir şeyler oluyor ki bu sonucu doğuruyor.

Bir insanın karşı cinsten hoşlanması için gerekli sebepleri de saydık, sıra şimdi kadınların eşcinselliğine geldi. Kadınlaırn eşcinselliği %100 aykırı bir olay. 250-300 yıl öncesine kadar kadınlar eşcinsel ilişkiye giremezdi bile belki.

Sürekli ilişki üzerine konuşuyoruz. Ya olayı bilerek bu boyuta çekiyorsunuz ya da ben altında başka psikolojik problemler arayacağım. Konumuz eşcinsel ilişkilerin ne kadar sağlıklı olduğu değil kişilerin hemcinslerinden hoşlanmaları durumudur.

Ben eşcinselliğin aykırı bir durum olduğunu söylüyorum, bunu dacinsellik üzerinden ispatlamaya çalışıyorum. Cinselliğin üzerinde çok durma nedenim bu. He ama diyorsunuz ki başka şeyler tartışalım, açın konuyu tartışırız Ya da ben açayım:

Siz bana kadınlardan neden hoşlanıyorsunuz diye sordunuz, ben de cevapladım. Aynı soruyu ben yöneltiyorum şimdi..? Bir erkek bir erkekten neden hoşlanır?
  • quote:

Sen amerikalılara çok mu güveniyorsun.Her türlü enjest ilişki onlarda , sen onları dinlemeye devam et

Homofobinizi de tedavi ettirebilirsiniz. Eşcinsellik tedavisi denen şey yine aynı homofobik yapıdaki kişilerin çabalarıdır ve herhangi bir bilimsel sonucu yoktur. Tedavi denen şey psikolojik şartlanmalarla hem cinsten uzaklaştırmak üzerine kurulu oluyor zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tıp dünyası

uğunu söylüyorlar.

quote:

quote:

Ben eşcinselliğin aykırı bir durum olduğunu söylüyorum, bunu dacinsellik üzerinden ispatlamaya çalışıyorum. Cinselliğin üzerinde çok durma nedenim bu. He ama diyorsunuz ki başka şeyler tartışalım, açın konuyu tartışırız Ya da ben açayım:

Siz bana kadınlardan neden hoşlanıyorsunuz diye sordunuz, ben de cevapladım. Aynı soruyu ben yöneltiyorum şimdi..? Bir erkek bir erkekten neden hoşlanır?

Konumuz ne kadar başarılı bir cinsellik yaşadıkları değil nasıl birbirlerine ilgi duydukları ve neden ilgi duydukları. Ben bunu benim ve sizin bir kadına ilgi duymanız kadar normal görüyorum siz de bunun ya psikolojik ya da genetik bir hastalık olduğunu iddia ediyorsunuz.

İnsanlarından birbirinden hoşlanmaları farklılıkla açıklamak ne yazık ki inanılmaz basit bir tanım olarak kalıyor. Asyalı bir erkek, amerikalı bir siyahiden sizin sebeplerinizle hoşlanabiliyor zaten bu durumda.
  • @Trojka
    Fazla alıntı oldu, buradan devam edelim.

Normal görüyor olabilirsiniz, ona bir lafım yok. Ama neden? Ben kadınlardan neden hoşlanırımı anlattım, aynısını sizden de bekliyorum.

Hala daha ısrarla yanlış anlıyorsunuz. Ben çok basit farklılıklardan bahsetmiyorum ama siz ısrarla ve isteyerek yanlış anlıyorsunuz. Tekrar ediyorum, insanın bir şekilde kendi kendine elde edebileceği şeylere ilgi duyması farklı, sadece gördüğü şeyin sahibini elde ederek o şeylere sahip olması farklı. Ve bu şeyler sadece fiziksel değil, "her başarılı adamın arkasında bir kadın vardır" sözü boş yerden uydurulmuş bir söz değil. Kim ne derse desin kadınlar biz erkeklere göre daha vefalıdır, daha sadakatlidir.
  • quote:

@Trojka

Normal görüyor olabilirsiniz, ona bir lafım yok. Ama neden? Ben kadınlardan neden hoşlanırımı anlattım, aynısını sizden de bekliyorum.

Hala daha ısrarla yanlış anlıyorsunuz. Ben çok basit farklılıklardan bahsetmiyorum ama siz ısrarla ve isteyerek yanlış anlıyorsunuz. Tekrar ediyorum, insanın bir şekilde kendi kendine elde edebileceği şeylere ilgi duyması farklı, sadece gördüğü şeyin sahibini elde ederek o şeylere sahip olması farklı. Ve bu şeyler sadece fiziksel değil, "her başarılı adamın arkasında bir kadın vardır" sözü boş yerden uydurulmuş bir söz değil. Kim ne derse desin kadınlar biz erkeklere göre daha vefalıdır, daha sadakatlidir.

Bunlar yine çok yüzeysel istekler ve tanımlamalar. Asyalı bir erkek ne kadar uğraşırsa uğraşsın Amerikalı bir siyahi gibi olamaz. Vefa veyahut sadakat bunlarsa çok sığ istekler ve sebep oluşturacal durumlar değiller.
  • quote:

quote:

@Trojka

Bunlar yine çok yüzeysel istekler ve tanımlamalar. Asyalı bir erkek ne kadar uğraşırsa uğraşsın Amerikalı bir siyahi gibi olamaz. Vefa veyahut sadakat bunlarsa çok sığ istekler ve sebep oluşturacal durumlar değiller.

Eğer siyahi olmaya ok ilgi duyuyorsa boyar kendini alır zevkini. Ya da ne bileyim yatar güneşin altına bronzlaşır uzun bir süre yine tatmin eder kendini. Kaslı vücuduna ilgi duyuyorsa gider spor salonuna, saçlarına ilgli duyuyorsa gider kuaföre.. Sizin bahsettiğiniz fiziksel özellikler çok uç örnekler. Bir erkekte olan diğerinde de vardır, umarım anlatabilmişimdir.

Sebep olacak durumlardır bunlar. Aklı 1 karış havada olmayan çoğu erkek karşısındakinde bunları arar. Bunlar da kadınlarda erkeklerden daha fazladır. Size daha çok özellik sayarım ama uygun olmaz(cinsel değil).

Peki bir erkek diğer erkekten neden hoşlanır?

Ekleme: Ben zaten vefa ve sadakat tek başına sebep oluşturur demedim, sebep oluştaracak şeylerin arasında gösterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 8 Kasım 2011; 12:22:04 >
  • Bence zevk için bu yolu seçiyorlar.Kadınlardan tatmin olmuyorlar bunun başka mantıklı cevabı olamaz

Doğuştanda olamaz bu önceki senelerde kazanılmış bir duygu piskolojik baskılar sonucunda oluşmuştur ve bunu değiştirmek işlerine gelmiyor

doğuştan diyerek kendilerini avutuyorlar.
  • quote:

Bence zevk için bu yolu seçiyorlar.Kadınlardan tatmin olmuyorlar bunun başka mantıklı cevabı olamaz

Doğuştanda olamaz bu önceki senelerde kazanılmış bir duygu piskolojik baskılar sonucunda oluşmuştur ve bunu değiştirmek işlerine gelmiyor

Yazık sana ya
  • quote:

Bence zevk için bu yolu seçiyorlar.Kadınlardan tatmin olmuyorlar bunun başka mantıklı cevabı olamaz

troll müsün evladım sen? kendi yazdığı mesajlarla bile çelişiyor! bir diyor doğuştan gelen ondan vazgeçiyor psikolojik diyor herşeyi dedin bir yerde dur da o tezi savun. cinsin ne la senin? sen bu gitgellerle nasıl heteroseksüel kaldın yavrum biseksüel olman lazım senin hayret..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.