Şimdi Ara

Eşcinsellikten insanlar neden bu kadar nefret ediyor? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
2
Favori
8.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hulkibey

Eşcinsel insanların topluma kazandırılması için eşcinsellikten arındırılmalarına gerek yok. Onlar eşcinsel halleriyle toplumun bir parçası, özgür, üretken ve eşit haklara sahip bireyler olarak toplumun onları kazanmasıdır esas olan.
    Eşcinseller özel hayatlarında evinde ne yaparlarsa yapsın. Biz eşcinsellerin fiillerini toplum içinde sergilemelerini istemiyoruz.
    Bu konuda da defalarca yazdım ve belgeledim, 300'e yakın kaynak var, bu fiil hastalıklı ve hastalık yayan bir fiildir. Bu hastalıklı fiillerini toplumda gösterilmesi insan haklarına da aykırıdır.
    Evlerinde özellerinde ne yaparlarsa yapsınlar bizi ilgilendirmez ama toplum içinde bu fiil kabul edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Eşcinseller özel hayatlarında evinde ne yaparlarsa yapsın. Biz eşcinsellerin fiillerini toplum içinde sergilemelerini istemiyoruz.
    Bu konuda da defalarca yazdım ve belgeledim, 300'e yakın kaynak var, bu fiil hastalıklı ve hastalık yayan bir fiildir. Bu hastalıklı fiillerini toplumda gösterilmesi insan haklarına da aykırıdır.
    Evlerinde özellerinde ne yaparlarsa yapsınlar bizi ilgilendirmez ama toplum içinde bu fiil kabul edilemez.

Alıntıları Göster
    Toplum senin tapulu malın değil. Heteroseksüeller de eşcinseller de bu toplumun bireyleridir, eşit haklara sahiptir.

Ulan LGBT'lere ayrımcılık yapan sensin, toplumdan ötekileştiren sensin gelmiş burada insan haklarına aykırı diyorsun. Bu nasıl bir oksimoronluktur ya ? Beyin yerine başka birşey mi soktular senin kafana ?

Al bunlar da vajinal ilişki sonucunda erkek ve kadına bulaşabilen hastalıklar. Heteroseksüel ilişki de hastalıklı, hastalık yayıyor o zaman ? Ben de heteroseksüel ilişki görmek istemiyorum, bu hastalıkları bulaştırıyorlar. Hadi buyur ?

Eşcinsellikten insanlar neden bu kadar nefret ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 26 Mayıs 2020; 14:26:11 >

• İstiyorsunuz ki ben burda istediğimi yazayım istediğim şeyi söyleyeyim kimse karşı çıkmasın.
    Karşı çıkan olursa da kudur derim vs engellerim olur biter.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ne yazık ki, ortada bilimsel gerçekler var.

Eşcinsel hastalıklara bilimsel açıklamalarla devam edelim;

Makat kanseri (anal kanser) için kimler risk grubundadır?

Makat siğili: Makat kanseri sıklıkla human papilloma virüsü (HPV) ile ilişkilidir. Bu virüs’ün rahim ağzında, ağız boşluğunda ve makatta siğil (kondilom) oluşturabildiği bilinmektedir. Eşcinsel ilişki yaşayan erkeklerde HPV’ye % 95 oranında rastlandığı bildirilmektedir.
    Makat kanseri gelişen homoseksüel erkeklerde % 50 oranında makat siğili ve erkek ve kadınların genelinde ise % 20 oranında makat siğili izlendiği bildirilmektedir.
    Makat yolu ile (anal) seks yapan kişiler: eşcinsel erkeklerde 10-50 kat daha fazla rastlanır.

HPV enfeksiyonu ile makat kanseri ilişkisi nasıldır?

HPV enfeksiyonlarına, orta ve doğu Avrupa ülkelerinde, Avrupa kıtasının diğer bölümlerine oranla daha sık olarak rastlandığı bildirilmektedir. Bilinen 130’un üzerinde HPV tipi mevcuttur ve bunların % 30’u erkeklerde görülmektedir. Bu virüslerden HPV-16 ve HPV-18’in kanserleşme riski içerdiği (onkojen veya kanserojen virüs) ve makat kanserine neden olduğu bilinmektedir.
    www.taviloglu.com
    Prof. Dr. Korhan Taviloğlu - Taviloğlu Proktoloji Makat Kanseri
    http://www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makat-kanseri.html

Görüldüğü gibi HPV kitlesi eşcinsellerde 10 ile 50 KAT DAHA FAZLA RASTLANIYOR
    Ve b HPV kitlesi de MAKAT KANSERİNE SEBEP OLUYOR

HPV enfeksiyonlarına, orta ve doğu Avrupa ülkelerinde, Avrupa kıtasının diğer bölümlerine oranla daha sık olarak rastlandığı bildirilmektedir. Bilinen 130’un üzerinde HPV tipi mevcuttur ve bunların % 30’u erkeklerde görülmektedir. Bu virüslerden HPV-16 ve HPV-18’in kanserleşme riski içerdiği (onkojen veya kanserojen virüs) ve makat kanserine neden olduğu bilinmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Mayıs 2020; 16:37:44 >

• Anlamamakta ısrar ediyorsun ama yapabilecek bir şey de yok. Düşmanca olan eşcinsellik saplantınla, düşük görünen eğitim düzeyinle hayatta başarılar. Hangi üniversite ve bölümden mezunsun bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Anlamamakta ısrar ediyorsun ama yapabilecek bir şey de yok. Düşmanca olan eşcinsellik saplantınla, düşük görünen eğitim düzeyinle hayatta başarılar. Hangi üniversite ve bölümden mezunsun bu arada?
    İtirazın varsa bu bilimsel açıklamaya yap

Makat kanseri (anal kanser) için kimler risk grubundadır?

Makat siğili: Makat kanseri sıklıkla human papilloma virüsü (HPV) ile ilişkilidir. Bu virüs’ün rahim ağzında, ağız boşluğunda ve makatta siğil (kondilom) oluşturabildiği bilinmektedir. Eşcinsel ilişki yaşayan erkeklerde HPV’ye % 95 oranında rastlandığı bildirilmektedir.
    Makat kanseri gelişen homoseksüel erkeklerde % 50 oranında makat siğili ve erkek ve kadınların genelinde ise % 20 oranında makat siğili izlendiği bildirilmektedir.
    Makat yolu ile (anal) seks yapan kişiler: eşcinsel erkeklerde 10-50 kat daha fazla rastlanır.

www.taviloglu.com
    Prof. Dr. Korhan Taviloğlu - Taviloğlu Proktoloji Makat Kanseri
    http://www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makat-kanseri.html

Görüldüğü gibi HPV kitlesi eşcinsellerde 10 ile 50 KAT DAHA FAZLA RASTLANIYOR
    Ve b HPV kitlesi de MAKAT KANSERİNE SEBEP OLUYOR

• Soruma cevap ver, ben de cevap vereyim. Fazla kişisel bir soruysa özelden de verebilirsin. O zaman burada üstünde durmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Soruma cevap ver, ben de cevap vereyim. Fazla kişisel bir soruysa özelden de verebilirsin. O zaman burada üstünde durmam.
    Konu eşcinsel hastalıklar birader.
    Konu benim hangi bölüm üni. mezunu olduğum değil.
    Ben eşcinsellikle ilgili olan hastalıkları ve kanser riski oranlarının eşcinsellerde 50 KAT daha fazla olmasına dair bilimsel bilgiler alıntılıyorum.
    Sen ise bunlara karşı bana mezun olduğum okulu soruyorsun.

Burası tanışma bölümü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Mayıs 2020; 17:5:29 >
  • Gay, Lezbiyen ve Biseksüellerde HPV İnfeksiyonu

HPV nin rahim ağzı kanserinin ana nedeni olduğu uzun süredir bilinmektedir. Son yıllarda yapılan çalışmalarda HPV nin yüksek riskli tiplerinin anüs ve ağız kanserlerinde de önemli bir neden olduğu gösterildi. Ayrıca bu çalışmalar göstermiştir ki; yaşayış şekilleri ve tarama testlerinden faydalanma alışkanlıkları nedeniyle bu kanserler özellikle LGBT lerde izlenmektedir.
    https://hpv.com.tr/gay-ve-lezbienlerde-hpv-sigil/
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.