Şimdi Ara

ESEA 1V4 Clutch ve ESEA Oyun seviyesini görmek istiyorsan gel !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ESEA'da attığım ve editiyle bir hayli uğraştığım, ortaya güzel birşey çıkarmaya çalıştığım kısacası emek içeren bir video, en azından bir kaç dakikanızı ayırıp bakarsanız beni mutlu etmiş olursunuz. Aynı zamanda şunu demek isterim ki bu oyunu uzun süredir ve ciddi manada birşeyler başarmak için uğraşan, oynayan birisiyim, aim ve isabet oranımı nasıl bu kadar yüksek seviyeye çıkarttığımı merak edenler için demem gerek ki, ne kadar çok oynarsanız o kadar gelişirsiniz, ne kadar çok istekli olursanız o kadar başarı ve ilerleme kaydedersiniz. Herşey sizde bitiyor, eğer bu oyunda birşeyler başarmak ve isminizi duyurma hayaliniz var ise kendinize düzenli, emek ve ciddiyet içeren bir program yaratın. Çok çalışın, azim edin, gelişme göreceksiniz. Saygılarımla ( Yapılan editi amatörce bulanlarınız olucaktır, bu işte profesyonel değilim, mazur görün.)

• sakin reis
  • kardes 1dklik şeyi üç buçuk dkya yaymışsın gereksiz yerler ağır çekimde asıl vuruşların olduğu yerler hızlı çekimde en baştaki saçmalıkları söylemiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukkert kullanıcısına yanıt
    Emeğine saygı duymakla birlikte yorum yapmak istiyorum. Awp ile iyi oynuyorsan üzerine 2-3 kişi topluca hafif makineliyle basmayanları zaten tek tek alabilirsin. Videoda vurduklarından 2si sabitti dürbün açıp kaydıra kaydıra adama gittin vurdun. Son adam da bombayı çözerken fake atmadı karşılık bile vermedi onu da kolayca aldın. Videoyu açarken şahsen mücadele ederek karşılık veren rakipleri vurarak 1vs4 clutch bekliyordum. Ben de zaman zaman 3vs1, 4vs1 alıyorum rankım mg1, eğer denk rakipler gelirse şansın olabiliyor. Karşındaki adamlar nova bile değil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 305132

Emeğine saygı duymakla birlikte yorum yapmak istiyorum. Awp ile iyi oynuyorsan üzerine 2-3 kişi topluca hafif makineliyle basmayanları zaten tek tek alabilirsin. Videoda vurduklarından 2si sabitti dürbün açıp kaydıra kaydıra adama gittin vurdun. Son adam da bombayı çözerken fake atmadı karşılık bile vermedi onu da kolayca aldın. Videoyu açarken şahsen mücadele ederek karşılık veren rakipleri vurarak 1vs4 clutch bekliyordum. Ben de zaman zaman 3vs1, 4vs1 alıyorum rankım mg1, eğer denk rakipler gelirse şansın olabiliyor. Karşındaki adamlar nova bile değil bana göre.

+1

• Ne derseniz odur beyler... Tartışmak istemiyorum artık türk oyuncularla.
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Okey dostcan bombayı aldığım mapi gezdiğim adamı dinlemeye çalıştığım heryeri koysaydım buseferde ''bu ne uzun video ak'' yazardınız. Neyse sağolasın yorumun için
  • hevalçu kullanıcısına yanıt
    Dostum artık ben tüm türk oyunculara ''Haklısın dostum, doğrudur'' yazıp geçiyorum. Çünkü adama ''Haklı değilsin, saçmalıyorsun'' dediğim takdirde herif benim ne annemi ne ebemi ne sülalemi ne de şerefimi koyacak süpürecek geçecek hepsini. :) Artık alıştığımdan dolayı direkt böyle sade ve tek bir cevapla karşı çıkıyorum. Türkiyedeki tüm oyuncular kendisine göre bir PRO, DP, SS Gibi takımları hakediyorlar hepsi, takım kurup EST turnuvalarına katılıp 10 TL steam wallet kazanınca pro olduklarını sanıyorlar. Herne olursa olsun, genede haklılar diyip geçiyorum.
    Haklısın kardeş, 3 mermi attın 3 adam vurdun, sonra 4.yü de spray yeteneğini göstermek için m4a1s ile vurdun. Tebrikler video izleyince aldığım ilhamla ve çalışma azmiyle sanıyorum mg1den kurtulabilirim. Emeğin için seni tebrik ediyorum, bizim gibi amatör oyunculara örnek olmaya devam etmelisin. Globale laf etmek ne haddimize, karşısına çıksak 4-5 kill alır disconnect veririz. Ama o smurf açıp gelir 30-40 kill alır dalga geçebilir. Ne yaparsın bu da böyle bir oyun işte.
  • nerd kavgası var dediler geldik
    video zaten uzun ama sen en gereksiz yerleri uzun uzadıya koymuşsun hocam.
  • Yorumları okumak için geldim mısırımı alıp. Bana aldırmayın devam edin siz
  • Haha :D olum oturdum koltuğuma bende izliyorum delirme seanslarını, insanlar hiç birşeyi çekemez hale gelmiş. Hoşuna gitmediyse bas dislike geç ;) ben burada oyun hakkında polemiğe girecek yaşı geçtim işim gücüm var.
  • hoşuna gitmeyen dislike atsın. ama dislike kapalı ona göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum eksi vermewyi kaldırmasaydı keşke :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esea rank ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.