Şimdi Ara

ESEA.net TR lokasyonlu sunucuları AÇILDI ! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Arkadaşlar merhaba,

3 kod da bende var şu an.
    Akşam Inalough'la (1matt) maç yaptık. Server inanılmaz kaliteli.
    DH'yi unutmuşum buraya yazmak aklıma gelmedi hemen

Bendeki 3 kodu da dağıtalım size bi şekilde.

Premium almak isteyenler de mevcut premiumu olanların referral linkinden alırsa bize faydanız dokunmuş olur. Size bir şey etkilemiyor sonuçta.

Halihazırda oynayanlar ve oynamayı düşünenler de buddy yapabilir beni.

Referral linkim :https://play.esea.net/?r=669472
    Hesabım :https://play.esea.net/users/669472

Ciddi düşünen arkadaşlar TR'de kaliteli bir şekilde oynamanız için büyük nimet bu şu an. Competitive oynamayı ciddiye alanlar lütfen ESEA'ya kaysın. Oyuncu sayısını arttırırsak açılacak server sayısı da artar kaliteli oyuncu sayısı da. Leaguelerde de daha fazla şansımız olur.

Steam :
     ESEA.net TR lokasyonlu sunucuları AÇILDI !

Şimdi totalde kaç tr sw var ?

Ayrıca aylık fiyatı nedir ?

Hedeflenen açılacak sw sayısı kaç adettir ?

Bilgi verirseniz çk svnrm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de kod alabilirim 1 günlüğüne bile olabilir yani denemek istiyorum sadece
  • Faceit bu ay bitiyor direk esea almayı düşünüyorum fakat şüphelerim var eğer elinde 1 haftalık kod olan varsa çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Premium almak isteyenler de mevcut premiumu olanların referral linkinden alırsa bize faydanız dokunmuş olur. Size bir şey etkilemiyor sonuçta.

Ciddi düşünen arkadaşlar TR'de kaliteli bir şekilde oynamanız için büyük nimet bu şu an. Competitive oynamayı ciddiye alanlar lütfen ESEA'ya kaysın. Oyuncu sayısını arttırırsak açılacak server sayısı da artar kaliteli oyuncu sayısı da. Leaguelerde de daha fazla şansımız olur.

Steam :

Totalde kaç server olduğu, açılacak server sayısı vs. bilemeyiz ama aylık fiyatı 20TL gibi bir şey ediyor. $6.95

• bilm-i yorum kullanıcısına yanıt
    Evet TR sunucusunda ilk kez denk geldim. Adana'dan 20 ping ile oynadım. günler sonra ilk maçım olduğu için biraz kötü oynadım ama bilm-i yorum sildi süpürdü 16-2 yendik.
    bilm-i yorum arkadaşımızın geçmiş yıllarda bana bir iyiliği dokunmuştu. Hem onun için hemde bugün keyifle oynadığımız maç için tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 19 Mart 2016; 23:01:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Steam :

Totalde kaç server olduğu, açılacak server sayısı vs. bilemeyiz ama aylık fiyatı 20TL gibi bir şey ediyor. $6.95

Teşekkür ederim

• arkadaslar kod olan varsa çooook makbule geçerr

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonfly23

Sonunda bir cs go platformu Türklerin sesini duydu ya da buradaki pazarı farketti. Düşük pingle cs go oynamak rüya gibi olacak.

http://isaataseven.blogspot.com.tr/2016/02/esea-5-ping-turkey-server-finally.html buradaki arkadaş 11 ping ile oynuyor İstanbul'daki serverda.

Bu arada çekiliş bana çıksa süper olurdu

edit: 5 ping ile oynuyormuş.

Elbette çoğunlukla Türkler gelecek ama ben bunu eksi olarak görmüyorum. Esea neticede paralı bir platform. Veletleri uzak tutacaktır bu durum.

Bence sadece Türkiye için değil, aynı zamanda avrupa içinde iyi bir konum. Steam İstanbul sunucusu açsa onun içinde iyi bir yatırım olur.

• Tek oyun attım karşısı ingiliz espor devi gibiydi 5'li premade bizde 1 kızdan oluşan random ekip geldi adamlar mouse'un varlığından geçen hafta haberdar olmuş 13-13 oynadım o da anca zor bela kill aldım. Bizim takımın toplam ölme süresi roundun ilk 25 saniyesini nadiren geçti. Ping 90'dır karşısı 15 falanken 16-2 yenildik. Maçı bulma süresi de yaklaşık 6 dakikaydı yani ESEA aynı ESEA para vermeye lüzüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Tek oyun attım karşısı ingiliz espor devi gibiydi 5'li premade bizde 1 kızdan oluşan random ekip geldi adamlar mouse'un varlığından geçen hafta haberdar olmuş 13-13 oynadım o da anca zor bela kill aldım. Bizim takımın toplam ölme süresi roundun ilk 25 saniyesini nadiren geçti. Ping 90'dır karşısı 15 falanken 16-2 yenildik. Maçı bulma süresi de yaklaşık 6 dakikaydı yani ESEA aynı ESEA para vermeye lüzüm yok.

1 aylık hediye var aktif edicektim bu mesajdan sonra vazgeçtim :)
  • gündüz steam hesabını bağlayıp deneyeceğim,istanbulda ki sunuculara bağlanırsa eğer tahminim max 50 pingim olur.

akşam valve nin sunucularında 90 da oynadım diye çok sevinmiştim

bu arada kenan da burdaymış,

şu esea olayına alışırsam gireriz birlikte kenan

@bilm-i yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 20 Mart 2016; 1:51:55 >
  • @:Fatih:
    Oo Fatih ne var ne yok ? Alış girelim beraber :)

@The_North_Face
    Zaten burada amacımız da Türk oyuncu sayısını arttırıp senin karşılaştığın gibi bir durumu azaltmak. Türk oyuncu olmazsa pingi 10 olan kaliteli server beklemeye kimin ne hakkı var ki ? Platform ücretli bi yer sonuçta.
  • Açıldımı sunucu veya sunucular, her maç artık türk serverındamı oynuyoruz?
  • 4 arakadaşım 1 haftalık hediyeyi aldılar açıkta kaldım :(

• kod verirseniz talibim teşekkürler.
  • 25 adet 1 haftalık deneme kodu var, bunları ESEA.net platformuna paralı üye olup olmamakta kararsız kalan ve ısrarla denemek isteyen ayrıca forumda yeni olmayan üyelere suistimal edilmemesi açısından vermeyi düşünüyorum
    1 haftalık deneme için kod isteyen arkadaşlar ESEA.net üzerinden steam profillerini bana özel mesaj olarak atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 20 Mart 2016; 23:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

25 adet 1 haftalık deneme kodu var, bunları ESEA.net platformuna paralı üye olup olmamakta kararsız kalan ve ısrarla denemek isteyen ayrıca forumda yeni olmayan üyelere suistimal edilmemesi açısından vermeyi düşünüyorum
    1 haftalık deneme için kod isteyen arkadaşlar ESEA.net üzerinden steam profillerini bana özel mesaj olarak atabilirler.

Hocam varsa bende kodunuzu alabilirim 2013 ten beri forumdayım ve faceit mi esea mı kararsız durumdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: murazorofangmar

quote:

25 adet 1 haftalık deneme kodu var, bunları ESEA.net platformuna paralı üye olup olmamakta kararsız kalan ve ısrarla denemek isteyen ayrıca forumda yeni olmayan üyelere suistimal edilmemesi açısından vermeyi düşünüyorum

Hocam varsa bende kodunuzu alabilirim 2013 ten beri forumdayım ve faceit mi esea mı kararsız durumdayım

Merhaba, steam profilinizi ESEA.net üzerinde üyelik oluşturup gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

• Inalough kullanıcısına yanıt
    ben esea üzerinden size mesaj attım hocam id: zirtapoz
  • quote:

Esea net 'te kullanıcı adınıza mesaj attım . Bakıp cevaplandırabilirseniz çok sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 21 Mart 2016; 11:30:03 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.