Bildirim
Esea premium üyelik...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sucio
merhaba abilerim arkadaşlarım, esea premium üyeliğini paypal üzerinden alıyor bu şekilde yapamıyorum. nasıl üye olacağım? yardımcı olur musunuz?
MM rankınız nedir?. -
-
Master Guardian Elite ( namıdiğer çift keleş :) ) -
:))) -
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
:)))
sizce yeterli mi o rank? :) gerçekten hilecilerden bıktım. belki esea da ezilirim ama en azından daha iyilerle ve daha az hilesiz oynarım diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sucio
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
:)))
sizce yeterli mi o rank? :) gerçekten hilecilerden bıktım. belki esea da ezilirim ama en azından daha iyilerle ve daha az hilesiz oynarım diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum ?
Hiç kasma zaten senin rankında hileci falan olduğunu düşünüyorsan ESEA daki herkes hileci gelecek sana. Gerçi ben 1 aydır faceite geçtim 1900 eloda keyfim yerinde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X