Şimdi Ara

Esenler Otogar - Maslak/ Nasıl giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar salı günü saat 11 de iş görüşmem var. İş görüşmem maslak'ta. Esenler otogarla arası 20 KM civarında google'nın dediği doğruysa. İzmir'den akşam saat 10 gibi otobüse binicem. Sabah 6 gibi İstanbul Esenlerdeyim. Ordanda maslak tarafına geçmem lazım. Taksiye binsem fena kaçar mı bana ? Bir tavsiye verebilir misiniz ?

• { Havalimanı yönü } Metro (Merter'de in) > Metrobüs (Mecidiyeköy'de in) > Mecidiyeköy Metro (Hacıosman Yönüne bin) > İtü Maslak duragında indiğinde ortalama 1:30 saatte orada olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 11 Ekim 2015; 1:23:55 >
  • hangi firma ile geleceksin ona göre servisleri vardır yada başka bir alternatif belirleyebiliriz?
  • Okitov kullanıcısına yanıt
    Anadolu firması olacak hocam bir aksilik olmazsa daha biletimi almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

{ Havalimanı yönü } Metro (Merter'de in) > Metrobüs (Mecidiyeköy'de in) > Mecidiyeköy Metro (Hacıosman Yönüne bin) > İtü Maslak duragında indiğinde ortalama 1:30 saatte orada olursun

teşekkürler cevap için hocam. Eğer 20 km mesafe ise arada ki uzaklık fena uzun 1,5 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

{ Havalimanı yönü } Metro (Merter'de in) > Metrobüs (Mecidiyeköy'de in) > Mecidiyeköy Metro (Hacıosman Yönüne bin) > İtü Maslak duragında indiğinde ortalama 1:30 saatte orada olursun

teşekkürler cevap için hocam. Eğer 20 km mesafe ise arada ki uzaklık fena uzun 1,5 saat

Arkadasin dedigi güzergahi izle de 1.5 saat mümkün degil sürmez en fazla 1 saate itu metro cikisindasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 araca binmek yerine otogardan metroya binip yenikapıda hacıosman metrosuna aktarma yapıp itü maslak durağında inersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

Anadolu firması olacak hocam bir aksilik olmazsa daha biletimi almadım.

Anadolu firmasının sitesine baktım "avrupa yakası alibeyköy" 3.güzergah kısmında Maslak'a servisleri var hocam zahmete girmene gerek yok. Alibeyköy'den servisle maslak en fazla sabah saatinde yarım saat falandır belki sürmez bile.
  • Arkadaşlar değerli cevaplarınız için teşekkürler 3 kişi gitmeye karar verince araba kiralayıp gittim otobüs bileti olmuş 85 TL
  • Otogardan yenikapı yönüne bin, metro ile. Sonrasında yenikapıdan itü ayazağa durağında inersin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.