Şimdi Ara

Esenyurt'a Nasıl Giderim ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
35.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar esenyurt üniversitesinde MBA (master) yapacağım oralardan ev tutmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ? (Ankara'da yaşıyorum oraya taşınacağım)

Nereye taşınmalı ne yapmalı ne dersiniz ? Yada ulaşm olarak oraya sıkıntı çekmeyeceğim nezih bi yer var yakınlarında neresidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenter

arkadaşlar esenyurt üniversitesinde MBA (master) yapacağım oralardan ev tutmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ? (Ankara'da yaşıyorum oraya taşınacağım)

Nereye taşınmalı ne yapmalı ne dersiniz ? Yada ulaşm olarak oraya sıkıntı çekmeyeceğim nezih bi yer var yakınlarında neresidir ?

Okulu bırak daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

quote:

arkadaşlar esenyurt üniversitesinde MBA (master) yapacağım oralardan ev tutmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ? (Ankara'da yaşıyorum oraya taşınacağım)

Okulu bırak daha iyi

o iş yaş dostum bırakamam ama işte o taraflarda nezih bi yer neresi var bilmiyorum ? Esenyurt çok mu kötü ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

quote:

Okulu bırak daha iyi

o iş yaş dostum bırakamam ama işte o taraflarda nezih bi yer neresi var bilmiyorum ? Esenyurt çok mu kötü ?

Esenyurt çok kötü.İmkanın verse üniversiteyi değiştir.Zaten iyide bir üniversite değil.Esenyurt'un çevresinde nezih yer olarak Avcılar ve Beylikdüzü var.Avcılar'ın her mahallesi nezih değildir.Ama bu iki ilçede üniversiteye uzak sayılır.

• esenyurt'ta contayı değiştirirler hocam :D
  • arkadaşlar bırakamam okulu ama civarında nerede yaşanır önemli olan o değiştrme imkanım olsa yaparım zaten hatta ankaradan taa kalkıp oraya gelmem
  • Saçlarını jölele, eline yarım kilo bonzai al, s*çma pozisyonunda fotoğraf çekil... Fiaşlar patladığı an Esenyurt'dasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Saçlarını jölele, eline yarım kilo bonzai al, s*çma pozisyonunda fotoğraf çekil... Fiaşlar patladığı an Esenyurt'dasın.

yok artık :D
  • quote:

oğlum esenyurt üniversitesi ney la bildiğin 4-5 katlı dershane okulu yapmıslar haftada 1 geçerim önünden gülerim. yazık valla keşke başka yerde yapsan
  • Esenyurt'u kötülüyorlar şaka gibi abi. Burası yakında istanbul'un Bostancısı, Levent'i felan olacak bi kaç sene kaldı bekleyin!. İnsanlar zaten kalite, gençleri desen bu kadar insan canlısı adamlar görmedim

yazık valla ipini koparan kötülüyor esenyurt'u. Bonza'i demişler birde ayıptır! her semtte var o işler esenyurt'a çamur atmayın!. Buranın tek denizi eksik oda olsa Bebek'ten farkı yok. insanları nezih bir kere.

Gel kardeşim her türlü yardımcı olurum Esenyurdumuza sahip cıkalım bi kaç seneye tanıyamıyacaklar burayı elit bi yer oldugunda göricem ben bunları

neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

oğlum esenyurt üniversitesi ney la bildiğin 4-5 katlı dershane okulu yapmıslar haftada 1 geçerim önünden gülerim. yazık valla keşke başka yerde yapsan

dostum imkanım yok mecburen orası olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.