Şimdi Ara

esesscikin hayatı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ama güzel bir şey okuyun

1 ile 2 saat imi buna harcadım.Canım Sıkılmıştı Ronarktaki Charımdaki İtemlerim yanmıştı aklıma bir fİkir geldi belki okuyunca size sıkıcı gelebilir ama ben takipteyken fln zevkliydi:)

Olay şu. Moradonda bi kişiyi görüp seçiorum ölesine sohbet edip bilgilerini alıorum. ve onun 30 lvl olana kadar kiyaptıklarını not alıorum ve sizle paylaşıoruM:)
    Bu karakterimizin adı esesmiocansen. Adı Yusuf 14 yaşında istanbulda yaşıor.Wormlarda gördüm onu ilk:) LVL i 12 ken başlırozu takibe. kapının az ilerisinde Zr yaparak lvl kasıor.kendisi archer male siyah saçlı rogue.:)
    manası bitti sanırım Town çekior ve pot cuya gidior.tabi bu takip tamamen gizli deil yane biz onla konuşuyoruz fln ona forumdan bahsediorum.nese ilerde köşedeki köprüde bandicootların yanında partye girior az kasıor orda:) burda yatma tehlikesi geçirdi bi ara maa minorladım:)ardından partyden cıkıo sanırım kızdı
    birdne kayboldu ama çok şükür buluyorum hemen Cıbıldak kahramanı Moradonun ortasındaki suya girio orda bi party buldu:)
    nese orda kastı bir süre werewolflar eses e sağlam çakıo ama ben minor yapıom hep yatmıor:)
    bu arada eses lvl atlıyor ve lvl 13 oluyor ! o mutlu!
    eses pek tembel partyde oturuo diğerleri kesio:))

bir süre sonra LVL 14 Oluyor!
    Ve anlaşılan eses moradondan sıkılıor Emc ye geçior bende takibe devam
    Eses Bir Clana girior Arkadaşı sanırım bu kişi 61 lvl warrior pek sağlam itemi yok ama lvl kasmış:)
    Esesi kapıdaki lycanlarda kasıor 25 lvl e kadar.eses çok mutlu sanırım^^
    Ardından Eses le birlikte Death Knightlara gidiorlar.
    Eses burda 30 Oluyor Ve burda bizde ona veda edioruz:) onu foruma davet ettim baqalım gelir belki:) iyi biri 14 yaşında 8. sınıf öğrencisi yusuf.
    Server Ronark3 te yaşanmıştır bu olaylar.
    Bence saçma bi topic ama napalım can sıkıntısı
    buda bi kaçtane resim.
    http://img520.imageshack.us/my.php?image=200752013829uk6.jpg
    http://img178.imageshack.us/my.php?image=200752013202jr8.jpg

http://img178.imageshack.us/my.php?image=200752013202jr8.jpg

• bir eses in anatomisi
  • he :)
  • İyide bunu Şey1 Kardeşimiz verdi.

Ya dalqamı geçiyosun anlıyamadım ? Ss'deki çarda Şey1 'in Emeğe saygılı olalım.

İyi qeceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 26 Mayıs 2007; 1:04:30 >
  • ama bu esescikimiz farklı

• tamam izo1 di o sey deil

• hem alıntı die yazmıstım iyi oku görürsün görmüyosan gözlük tak
  • Güzel bi calısma bence insanı nedense biraz duygulandırıyor bi noobun hayatı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

İyide bunu Şey1 Kardeşimiz verdi.

Ya dalqamı geçiyosun anlıyamadım ? Ss'deki çarda Şey1 'in Emeğe saygılı olalım.

İyi qeceler.

+1
  • emek hırsızımısın kardeşim gitmiş izo1 demiş bi de
  • Emeğe Saygı ..!
  • Bide izo1 demiş Allahım Dünyada Böyle İnsanlarda Mı war...
  • güzel
    birde emege saygı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.