Şimdi Ara

ESET 1 Fiyatına 3 Kullanıcıyı Koruyan Kampanyalı İnternet Güvenliği Fırsatını Kaçırma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hız, algılama ve kullanılabilirliğin kusursuz dengesi ile günlük çevrimiçi etkinlikleriniz için kapsamlı koruma sağlayan ESET, şimdi 1 fiyatına 3 kullanıcıyı koruyor.

Siz de bu kapsamlı internet güvenliğine sahip olmak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz...

https://www.eset.com/tr/home/internet-security/

ESET 1 Fiyatına 3 Kullanıcıyı Koruyan Kampanyalı İnternet Güvenliği Fırsatını Kaçırma!

İyi Alışverişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melike Çalışkan -- 14 Eylül 2018; 14:0:9 >

• Hayırlı satışlar. Teknolojik hayatımda hiç antivirüs programı kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk melike hanım cracklı kullanıyoruz
  • Bilgisayar hayatım boyunca fifa dan başka birşeye para verip kullanmadım.

• 3 kişi kullandığında senelik 100 lira, hiçbir şey değil. Denenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

3 kişi kullandığında senelik 100 lira, hiçbir şey değil. Denenebilir.
    çok pahalı, yıllardır kaspersky 3 kişilik 1 yıllığı 25-35 TL ye satıyor, 300 TL nedir...
  • Eset bilgisayarini cok kasiyor guzel ama. Cpu full cekiyordu bende. Kaspere gecdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 360 Total Security kullanıyordum torrent indirirken kasma yapmaya başladı.

Bitdefender yükledim o daha beter kasma yaptı nette gezmek işkence oldu.

Eset yükledim banka kampanyasıyla. Varlığı yokluğu belli değil. Eskiden de hafifliğiyle meşhurdu.

Bilgisayar da lisanssız yazılım yok zaten pek virüs riski yok ama ne olur ne olmaz. İnsan kendini güvende hissediyor.
  • forevır kırek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

360 Total Security kullanıyordum torrent indirirken kasma yapmaya başladı.

Bitdefender yükledim o daha beter kasma yaptı nette gezmek işkence oldu.

Eset yükledim banka kampanyasıyla. Varlığı yokluğu belli değil. Eskiden de hafifliğiyle meşhurdu.

Bilgisayar da lisanssız yazılım yok zaten pek virüs riski yok ama ne olur ne olmaz. İnsan kendini güvende hissediyor.
    bitdefender en hafif anti virüs programıdır :) donanım kötü olsa gerek. interneti kasmasının sebebide ayarlardan ethernet adaptorünü home/office yapacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

bitdefender en hafif anti virüs programıdır :) donanım kötü olsa gerek. interneti kasmasının sebebide ayarlardan ethernet adaptorünü home/office yapacaksın.

Alıntıları Göster
    Xeon E5440 işlemci. Adaptörle alakası yok websayfasını tararken firefox kitleniyor resmen.

Tek bir donanım yok tabi herkesin bilgisayarı ve kullandığı programlarla uyumlu yazılımı yüklemesi en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

Xeon E5440 işlemci. Adaptörle alakası yok websayfasını tararken firefox kitleniyor resmen.

Tek bir donanım yok tabi herkesin bilgisayarı ve kullandığı programlarla uyumlu yazılımı yüklemesi en iyisi.

Alıntıları Göster
    Anladım. Ben chrome kullanıyorum. Bunun dışında bilgisayarımda bir çok program kurulu. Benim tek sorunum internetin biraz da olsa yavaş olmasıydı, daha sonra home/office + adaptörü devre dışı bırakınca sorunum kalmamıştı. Online oyun cs go'da bayağı bir takılma oluyordu. Şu an hiçbir sorunum yok.

• 35 liradan satıyorum 1 pc 1 yıl arkadaşlar varsa alacak pm
  • g2a'dan alın kullanın. ama ben ilaçlı kullanıyorum diyenler param bankadan çekildi facebook hacklendi diye ağlamayınız
  • Melike hanımın paylaşımları genellikle fırsat değildir.
    Verecen tuvnera ya 15 gün kurs vercek, ondan sonra gör..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 14 Eylül 2018; 23:50:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 295 tl. yazıyor ben acaba yanlış yere mi bakıyorum :)

norton deluxe 5 cihaz için 119 istiyor

bu durumda bunun neresi fırsat ?

bu arada sıcak fırsat konusu açarken fiyatını belirtmek şart değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 15 Eylül 2018; 5:28:55 >
  • Yıl 2018 hala virüs programı kullanan var mı ciddi ciddi?

• Katil esed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 15 Eylül 2018; 7:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuoYuanJi

Yıl 2018 hala virüs programı kullanan var mı ciddi ciddi?
    Sana bir miner virüsü bulaşsın torrentden felanda sonra bak neden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Sana bir miner virüsü bulaşsın torrentden felanda sonra bak neden.

Bu miner virusu pcdeki rastgele uygulamalara atlayıp işlemci kullanımını %100 yapan hiç düşürmeyen virüs heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 15 Eylül 2018; 9:00:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.