Şimdi Ara

eset nod32 antivirüs 5 korumuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün eset nod32 5 ile virüs taraması yaptım baştan aşağı virüs yok dedi.ama şüphelendim yavaşlamaya başlamıştı bilgisayar disk felanda birleştirdm pek değişiklik olmadı.sonra malwarebytes kurdum bi tarama yaptırdım 5 virüs çıktı benim anlamadığım eset nod32 virüslerin çoğunu görmuyor bu acı bi gerçek.

bi dosya indirirken virustotalde bi tarattırıyorum 16 program virüslü diyor esette tık yok.

bilgisayarı kasmayacak ama esetten daha iyi koruyacak bi virus programı yok mu

avira denedim bayağı bi kasdı :D

• aga en iyisi hiç kasmıcaksın 3 ay bir format iyidir bilinçli olalım interneti kullanırken
  • Antivirüs programları virüsü bulduğunda silmez. Onları karantinaya alarak saklar. Sen malwarebytes ile tarama yaptığında o, karantinadaki virüsleri bulmuştur. Yoksa Eset 5 korumuyor diye birşey yok.

Bir daha ki sefere tarama yapmadan karantinadaki tüm dosyaları silmeden malwarebytes ile tarama yapmamaya özen göster. Ondan sonra sonuçları yine bizimle paylaşırsın.
  • bende malwarebytes ile tarama yaptım 973 tane virüs buldu. bulduğu virüsler sistemdeki dosyalar ve setuplar (ccleanerin setuplarını bile virüs görmüş.)sistemdeki dosyaları silsem pc çökücek
  • Malwarebytes yapısı itibariyle antivirüslerden farklıdır.Virüs olmayan bilgisayarda bile malwarebytes bazı dosyaları silebilir ancak bu silinen dosyalar virüs olmadığı gibi malwarebytes o dosyaları silmesi de bir hata değildir.
  • avg2012 pro kur. Yalnız kurarken bütün tatavaları kaldır sadece antivirüs kur kasmaması için.
  • Startup scanner file Operating memory » C:\Users\\AppData\Roaming\Yfnywi\elte.exe a variant of Win32/Spy.Zbot.AAN trojan unable to clean

---------------

bu nedir bilen varmı ?

güvenli moddda açıp temizledim gene geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar 4 gün önce yeni bir pc aldım windows 7 microsoft essential virüs programı vardı dün akşam, az önce geldim virüs programı falan yok, kaybolmuş, pc içinde essential diye aratıyorum bişey çıkmıyor. Eseti kurim diyorum bende ama, windowsun kendi virüs programına ne oldu onu anlayamadım yaw, bi fikri olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Antivirüs programları virüsü bulduğunda silmez. Onları karantinaya alarak saklar. Sen malwarebytes ile tarama yaptığında o, karantinadaki virüsleri bulmuştur. Yoksa Eset 5 korumuyor diye birşey yok.

Bir daha ki sefere tarama yapmadan karantinadaki tüm dosyaları silmeden malwarebytes ile tarama yapmamaya özen göster. Ondan sonra sonuçları yine bizimle paylaşırsın.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

Startup scanner file Operating memory » C:\Users\\AppData\Roaming\Yfnywi\elte.exe a variant of Win32/Spy.Zbot.AAN trojan unable to clean

---------------

bu nedir bilen varmı ?

güvenli moddda açıp temizledim gene geldi.

Operating memory » C:\Users\\AppData\Roaming\Yfnywi\elte.exe a variant of Win32/Spy.Zbot.AAN trojan

nerden bulaştı bu hayret birşey
  • sanmam
  • Avira Rescue cdsi ile tarattın mı sistemi komple
  • Bilgisayarı "güvenli kip"te açıp öyle tarama yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDay

arkadaşlar dün eset nod32 5 ile virüs taraması yaptım baştan aşağı virüs yok dedi.ama şüphelendim yavaşlamaya başlamıştı bilgisayar disk felanda birleştirdm pek değişiklik olmadı.sonra malwarebytes kurdum bi tarama yaptırdım 5 virüs çıktı benim anlamadığım eset nod32 virüslerin çoğunu görmuyor bu acı bi gerçek.

bi dosya indirirken virustotalde bi tarattırıyorum 16 program virüslü diyor esette tık yok.

bilgisayarı kasmayacak ama esetten daha iyi koruyacak bi virus programı yok mu

avira denedim bayağı bi kasdı :D

geçen biyerde istatistik görmüştüm eset virüs veri tabanı en geniç programlardan birisi. birde snn tarama yaptığın program solucanlar için virüs değilki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Antivirüs programları virüsü bulduğunda silmez. Onları karantinaya alarak saklar. Sen malwarebytes ile tarama yaptığında o, karantinadaki virüsleri bulmuştur. Yoksa Eset 5 korumuyor diye birşey yok.

Gerekli ayarlamalari yaparsan zararli buldugunda once silmeye calisir silemezse karantinaya alir.
  • Eset neden kullanılıyor anlamıyorum ? Combo Fix ile tarat.
  • Kardeşim git KAV kur(kasarsa taramadan sonra sil , pc özelliğine bağlı) ondan sonra bir tanecik karantina ya da spam,trojan vs... kalıyormu.(denendi ve onaylandı bu sonuç.)

• Eset son 6 aydır kurulu olan sistemleri virüsle doldurdu, Opel Türkiye 'nin bayilerine dayatarak sattığı antivirüs sayesinden sunucu ve ağdaki tüm pc lerde virüs kaynıyor. Kaldırıp avast kurdum da şimdilik ortalık rahat.
    Virüs yok dediği sistemde avast BİNLERCE dosyada virüs buldu. Bilgisayarda kaç tane klasör varsa o kadar exe dosyası oluşturan Alaman.B varyantı virüse karşı hiiiç umursamaz davranıyor zaten. Bunun yanında daha bir sürü virüs sildim 1 hafta boyunca !
  • katılıyorum sanki eski kalite yok gibi eset te. Şımardılar biraz heralde. Çok sorun yaşayan var virüs geçiriyor diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

katılıyorum sanki eski kalite yok gibi eset te. Şımardılar biraz heralde. Çok sorun yaşayan var virüs geçiriyor diye.

Eset yüzeysel geçiyor. Anti virüs dediğin zaman bence sistemi kasmalı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.