Şimdi Ara

eset nod32 antivirüs 5 korumuyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eset'in karantina kayıtlarına bakıyorum hiçbirşey yok ayrıca yakalandı karantinaya alındı diye bi uyarı da vermiyor. Bırakın yaw korumayın şu dandik programı.
  • Bence her programin son surumunu kullanmak gerekir. Eset NOD32 Antivirus ilk başlarda etkili olmasada son sürümüyle oldukça etkili. Yazı içerisinde antivirusle ilgili ayrintili bilgi ve indirme yapabileceğiniz bağlantı olan sayfanın linkini paylaştım. isteyen ziyaret edebilir.
  • Eset i eskiden çok severdim ama sağlam bir trojan faciasından sonra kullanmıyorum daha da kullanmam
  • Herkes bedava diye eset'in 3. sürümünü kullanır ama 3. sürüm yıllar öncesine ait bir teknoloji. Korumaması çok doğaldır. Eset'in Son sürümünü kullanın farkı görün. Eset şu an 5. sürümde yakında 6. sürüm gelecek o zaman daha da iyi koruyacak. (NOT: 6. sürüm şu an Beta RC aşamasındadır.)
  • Milletin pc ye spy, keylogger,malware,adware vs girer gider suçu antiviruste arar vay efendim bu işe yaramaz bişey bulamıyor
    Antivirusun görevi viruslerden korumaktır pc nizi tüm zararlılardan korumak değil..
    Öyle bir av bulursanız bulursanız bizimde haberimiz olsun ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sterben# S kullanıcısına yanıt
    sa dostum bendede eset nod 32 antivirüs 6 var dedin gibi 2 günde bir uyarı alıyom bilgiseyarınıza zararlı olabilecek bişey var diyor nod 32 yi 3 kez tarattım bi şey yok diyo bende yeni antivirüs bulmak istom lütfen bir tane söyleyin ama güçlü olsun
  • beyler burdan alacagınız kodlarla tam sürüm yapın gayetde iyi koruyor http://bc.vc/WrAZrX
  • Kasperskyn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Antivirüs programları virüsü bulduğunda silmez. Onları karantinaya alarak saklar. Sen malwarebytes ile tarama yaptığında o, karantinadaki virüsleri bulmuştur. Yoksa Eset 5 korumuyor diye birşey yok.

Bir daha ki sefere tarama yapmadan karantinadaki tüm dosyaları silmeden malwarebytes ile tarama yapmamaya özen göster. Ondan sonra sonuçları yine bizimle paylaşırsın.

Aslında bulmama ve temizlememe muhabbeti var yok değil ama sebebine bakmak lazım kırık anti virüs var ise normal hamleler bu yaşananlar eğer gerçek lisanslı ise büyük ihtimallen güncellemeler esnasında dosyaları bozulmuş olabilir uninstall tool ile kaldırılıp yeniden kurulması yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Milletin pc ye spy, keylogger,malware,adware vs girer gider suçu antiviruste arar vay efendim bu işe yaramaz bişey bulamıyor
    Antivirusun görevi viruslerden korumaktır pc nizi tüm zararlılardan korumak değil..

olmadığını kim söyledi sana var ve gayette iyi koruma sağlıyor Kaspersky her bir halta müdahale ediyor ayırt etmeksizin. Panda aynı şekilde her bi halta müdahale etmek ile kalmadığı gibi kripto vb virüslerden sistemin hiç bir şekilde etkilenerek veri kaybı olmasını kesin engelleyecek çözüm üretti sadece kripto ile kalmayıp diğer zararlı türevlerinden koruyor güncellemesi olmasa dahi.

• en iyisi norton rakipsiz bu konuda. Kaspersy kullanmadım hiç o yüzden 2sini kıyaslamıyorum
  • Eset Smart Security deneyin
  • Comodo superdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Milletin pc ye spy, keylogger,malware,adware vs girer gider suçu antiviruste arar vay efendim bu işe yaramaz bişey bulamıyor

olmadığını kim söyledi sana var ve gayette iyi koruma sağlıyor Kaspersky her bir halta müdahale ediyor ayırt etmeksizin. Panda aynı şekilde her bi halta müdahale etmek ile kalmadığı gibi kripto vb virüslerden sistemin hiç bir şekilde etkilenerek veri kaybı olmasını kesin engelleyecek çözüm üretti sadece kripto ile kalmayıp diğer zararlı türevlerinden koruyor güncellemesi olmasa dahi.

3 sene öncesine ait bir mesajımı bu zamanda alıntılayıp cevap yazman komik bir durum..
    madem alıntıladın bişey bildiğini sanıyorsun sana şöyle cevap vereyim.. bahsettiğin her halta müdahale eden kaspersky ürünü antivirüs değil , ona total security denir ve öyle herbir zararlıdan koruduğunuda iddaa etmeden önce arasındaki farkları bi araştır ..
    bunun yanında halen daha pandanın virüslerden koruduğundan bahsediyorsun.. spyware malware vs virüsten ayrı şeylerdir.
    Bir superantispyware, malwarebytes, spybot search and destroy, adaware ,emsisoft anti malware vs antispywarelerin veri tabanı ile yakalayabildiği spy ve malware kodlarının sayısı ile asıl görevi virüsten korumak olan panda ve kaspersky ürünleriyle kıyaslamanda ayrı bir komedi..
    biri antivirüs diğeri antimalware/spyware..
    kaldıki internet/total security yazılımları antispyware/antimalware veri tabanı bile içerse yinede potansiyel bilinen veya heuristic(sezgisel) zararlı spy/malware bulma oranı konusunda bu programlarla aşık atamaz zira bu firmaların uzmanlık alanı syyware/malware/adware gibi casus yazılımlardır .. kasperskynin uzmanlık alanının virüs kodları olduğu gibi..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.