Bildirim
Eset Smart Security Şifremi Unuttum Kaldıramıyorum Bi Yardım!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lütfen bi yardım edin deliricem bu parolayı hatırlayamıyorum bir türlü -
quote:
Orijinalden alıntı: deshpar
Arkadaşlar eset smart security 5.0.93 sürümüne şifre koymuştum şimdi kaldırmam gerekiyor ama şifreyi unuttugum için kaldıramıyorum lütfen bi yardım edin
Merhaba ;
Sistemi güvenli modda açın. Başlata Regedit yazarak kayıt defterini açın. Kayıt defterinde ESET yazarak defalarca ve bütün bölümlerde arama yaparak bulduğunuz bütün sonuçları silin. Son olarak C:\Program Files\ESET klasörünü ve içindekileri silmeye çalışın.
Sistemi normal çalıştırdığınızda ESET olmayacak yada hata verecektir. Tekrar kurup kaldırın..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Arkadaşlar eset smart security 5.0.93 sürümüne şifre koymuştum şimdi kaldırmam gerekiyor ama şifreyi unuttugum için kaldıramıyorum lütfen bi yardım edin
Merhaba ;
Sistemi güvenli modda açın. Başlata Regedit yazarak kayıt defterini açın. Kayıt defterinde ESET yazarak defalarca ve bütün bölümlerde arama yaparak bulduğunuz bütün sonuçları silin. Son olarak C:\Program Files\ESET klasörünü ve içindekileri silmeye çalışın.
Sistemi normal çalıştırdığınızda ESET olmayacak yada hata verecektir. Tekrar kurup kaldırın..
Teşekkürler ancak banahttp://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN333 şurda tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz ? Programı indirdim de geri kalanını tam anlayamadım
-
İD ve Code bulmak için yapılmış bir uygulama gibi gözüküyor. İngilizcem olmadığını için orayı anlamam neredeyse imkansız.
IObit Uninstaller programıyla zorla kaldırmayı denediniz mi ? -
quote:
İD ve Code bulmak için yapılmış bir uygulama gibi gözüküyor. İngilizcem olmadığını için orayı anlamam neredeyse imkansız.
IObit Uninstaller programıyla zorla kaldırmayı denediniz mi ?
evet hatta ilk onla denedim tam sonuna geldi parolayı istedi yine bütün ihtimalleri denedim ama bi türlü hatırlayamadım deliricem sizin dediğiniz yöntemle yapmayı denesem de çok uzun sürücek gibime geliyor :/ -
quote:
quote:
IObit Uninstaller programıyla zorla kaldırmayı denediniz mi ?
evet hatta ilk onla denedim tam sonuna geldi parolayı istedi yine bütün ihtimalleri denedim ama bi türlü hatırlayamadım deliricem sizin dediğiniz yöntemle yapmayı denesem de çok uzun sürücek gibime geliyor :/
Sadece 5 Dk sürer. Denemekte fayda var.
Deneyin bakalım sonuç alacağınızı düşünüyorum. -
İlginiz için teşekkürler esetuninstaller la hallettim tekrardan sağolun -
ESET Antivirüs ayar parolası sıfırlama, parolamı unuttum, Nasıl kaldırabilirim diyenler
http://www.sorbilene.com/eset-antivirus-ayar-parolasi-sifirlama-parolami-unuttum-nasil-kaldirabilirim.html -
Çok teşekkür ederim hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X