Bildirim
Eset Smart Security Şifremi Unuttum Kaldıramıyorum Bi Yardım!!!!
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lütfen bi yardım edin deliricem bu parolayı hatırlayamıyorum bir türlü -
quote:
Orijinalden alıntı: deshpar
Arkadaşlar eset smart security 5.0.93 sürümüne şifre koymuştum şimdi kaldırmam gerekiyor ama şifreyi unuttugum için kaldıramıyorum lütfen bi yardım edin
Merhaba ;
Sistemi güvenli modda açın. Başlata Regedit yazarak kayıt defterini açın. Kayıt defterinde ESET yazarak defalarca ve bütün bölümlerde arama yaparak bulduğunuz bütün sonuçları silin. Son olarak C:\Program Files\ESET klasörünü ve içindekileri silmeye çalışın.
Sistemi normal çalıştırdığınızda ESET olmayacak yada hata verecektir. Tekrar kurup kaldırın..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Arkadaşlar eset smart security 5.0.93 sürümüne şifre koymuştum şimdi kaldırmam gerekiyor ama şifreyi unuttugum için kaldıramıyorum lütfen bi yardım edin
Merhaba ;
Sistemi güvenli modda açın. Başlata Regedit yazarak kayıt defterini açın. Kayıt defterinde ESET yazarak defalarca ve bütün bölümlerde arama yaparak bulduğunuz bütün sonuçları silin. Son olarak C:\Program Files\ESET klasörünü ve içindekileri silmeye çalışın.
Sistemi normal çalıştırdığınızda ESET olmayacak yada hata verecektir. Tekrar kurup kaldırın..
Teşekkürler ancak banahttp://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN333 şurda tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz ? Programı indirdim de geri kalanını tam anlayamadım
-
İD ve Code bulmak için yapılmış bir uygulama gibi gözüküyor. İngilizcem olmadığını için orayı anlamam neredeyse imkansız.
IObit Uninstaller programıyla zorla kaldırmayı denediniz mi ? -
quote:
İD ve Code bulmak için yapılmış bir uygulama gibi gözüküyor. İngilizcem olmadığını için orayı anlamam neredeyse imkansız.
IObit Uninstaller programıyla zorla kaldırmayı denediniz mi ?
evet hatta ilk onla denedim tam sonuna geldi parolayı istedi yine bütün ihtimalleri denedim ama bi türlü hatırlayamadım deliricem sizin dediğiniz yöntemle yapmayı denesem de çok uzun sürücek gibime geliyor :/ -
quote:
quote:
IObit Uninstaller programıyla zorla kaldırmayı denediniz mi ?
evet hatta ilk onla denedim tam sonuna geldi parolayı istedi yine bütün ihtimalleri denedim ama bi türlü hatırlayamadım deliricem sizin dediğiniz yöntemle yapmayı denesem de çok uzun sürücek gibime geliyor :/
Sadece 5 Dk sürer. Denemekte fayda var.
Deneyin bakalım sonuç alacağınızı düşünüyorum. -
İlginiz için teşekkürler esetuninstaller la hallettim tekrardan sağolun -
ESET Antivirüs ayar parolası sıfırlama, parolamı unuttum, Nasıl kaldırabilirim diyenler
http://www.sorbilene.com/eset-antivirus-ayar-parolasi-sifirlama-parolami-unuttum-nasil-kaldirabilirim.html -
Çok teşekkür ederim hocam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- monitör going to sleep ne demek
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- ekran videosu alma
- suya düşen telefon
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X