Şimdi Ara

Eset smartı yükleyemiom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Ess 4 ü daha önce yükledim sonra eset i silip kasperky 2010 u yükledim kullandığım keylerin hepsi kara listeye düştü ve sonunuda expired yazdı bende sildim kaspersky i eset i tekrara yüklemeye çalıştığımda \software\eset\eset security\current version\scheduler\1 anahtarına name değeri yazılamadı.bu anahatara yeterli erişiminizin olduğunu doğrulayın veya destek sorumlunuza basvurun yazıodu biraz araştırdım ve kayıt girdilerinden silmeye çalıştım fakat silinmio ashampoo uninstaller ı tavsiye ettiler yükledim onuda yine bişey değişimio arkadaşlar tavsiyesi olan varmı bilgisayarım korumasız kaldı bir öneri veya çözüm yolu gösterebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighter94 -- 15 Eylül 2009; 23:08:32 >

• Biliyorsun bu Antivirusleride silmek bir dert, Bu sayfada İngilizce anlatiyor, eger ingilizce bilmiyorsan basit olarak cevirebilirim.
    http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN93
  • Saol teşekkür ederim kardeşim
  • bende de aynı problem var.Revouninstaller ile bakıyorum yüklü bir ESET yok.Amayine de aynı mesaj geliyor.Elimde ise lisanslıESET var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.