Şimdi Ara

EŞİ BENZERİ GÖÜRLMEMİŞ KONUŞMA_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özhan Canaydın, Galatasaraylılar Cemiyeti’nde Faruk Süren ve Ali Dürüst gibi isimlerin de dinleyici olarak yer aldığı toplantıda, eşi benzeri görülmemiş bir konuşma yaptı. İlk kez böylesine sivri ifadeler kullanan Canaydın; isim vermeden kulübe haciz getiren üyelere yüklenip, bu kişilerin şimdi aday olduğunu savundu. Faruk Süren’i doğrudan hedef alan Canaydın, eski başkana hakkını helal etmediğini söyledi.

Galatasaray Başkanı’nın çarpıcı açıklamaları şöyle:

"Son Fenerbahçe maçındaki olaylar provokasyondur. Maalesef maç esnasında bazı Galatasaraylılar, 3-2 galipken ses bandından telefonda bana söylemediklerini bırakmadılar."

Şardan’ı işaret etti

"Biz karşılaşmada rakibi sıkıştırıyoruz, öndeyiz, onlar bana seçim sonucuyla birlikte yapılacak konuşmayı dinletiyor! Bugüne kadar 1 liralık işimi Galatasaray’a getirmedim, 1 lira çalmadım, 1 lira manevi güç almadım. ‘Biz ilericiyiz’ diyenlere kapımız sonuna kadar açık. Marjinal bütün uçlar, rüzgar gibi gelip geçmiştir! Kulüp işleri nedeniyle dört senedir başımı kaldıramıyorum. Geri zekalı mıyım da başımı kaldıramıyorum! Birilerine, dört ay görev yapıp, başkanına hakaret edip, pankartlar astırıp bir yere gelemeyeceğini anlatmak mecburiyetindeyim. Niye heveslendiler? Şimdi neden çıkıp aday oldular? Çünkü tünelin ucunda ışık gözüktü."

Arkadaşlarımı kaybettim

"Benim için ‘100 yılın en başarısız başkanı’ diyenler, Allah’la hesaplaşsın. En yakın dostlarımı, 52 yıllık arkadaşlarımı kaybettim bu uğurda. Tekstilciyim ve sportif tekstille uğraşıyorum. Ama bakın bakalım bir gün müessesemden kulübe kesilmiş fatura var mı? 5 bin dolar yani 8 milyar için kulübümüzün masasını, sandalyesini haczettirip yönetim kurulu üyeliği yapıyorlar, aday oluyorlar. Eğer bu kulübü seviyorsan, ceketini satıp borcu ödeyeceksin. Şirketinden haciz getiremezsin. Faruk Süren’e hakkımı helal etmiyorum. Bana sırt vermeleri gerekirken, ‘Senden bir şey olmaz’ diyorlar. Akıllarınca hırslarını alıyorlar.

"Dürüst’ün oyu bana"

"Ergun Gürsoy, Adnan Polat ve Semih Haznedaroğlu’na hakkımı helal ediyorum. Ben böyle Galatasaraylıyım. Galatasaray için herşeyi yaparım. Bir kuruş da çalmam! Bir sürü projemiz var. İyi plan, programların yanında şansa da ihtiyaç var. Düşünün son kupa maçında bile şans yanımızda olmadı. Bu şans artık dönecek. Sportif başarısızlık için özür diliyorum. ‘Seyrantepe Arazisi geri alınacak’ diyorlarmış. Eğer Türkiye’de tapu delinirse, Anayasa delinir. Bari bir teşekkür edin. Biz masraflı maketler yapıp stat projesi üretmedik kusura bakmayın! Ali Dürüst oyunun bana olduğunu söyledi. Kendisine teşekkür ediyorum."

Kaynak: Fanatik

• sEÇİM ÖNCESİ SON OYUNLAR. KAZANMAK İÇİN HER YOL MÜBAH.
  • Bir gazetede okudum.

Yiğit Şardan Canaydın maliyeye ricada bulunmuş 48 Milyon $'lık vergi borcunu affettirmiş diye söylemiş. Faruk Sürende bunu doğrulamış.

Ortalık iyice kızışıyor.

Bu seçim için yalan söylemekse Yiğit Şardan ve Faruk Süren'e

Ama Canaydın gerçekten gidip vergi borcunu affettirdiyse ona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.