Şimdi Ara

Eşim ve kendime bisiklet önerisi[TAMAMLANDI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: diosfer

quote:

Orijinalden alıntı: serhaterd

Bugun Kartal sirin bisiklete gittim. Salcanodan sogudum. Zaten sabah salcanoyu aradim telefon yuzume kapatildi (nasil bir ivr sistemi).
    Sonra bir urun icin salcano satis mudurunu aradik ama oda telefonunu acmiyor. Siparis gelmiyor urunler yok hakkında bilgi yok.
    Bianchi daha iyi duruyor. En azindan kac yildir duydugum gordufum bir marka. Suan bu markabin arastirmasindayim

Bianchi'de Salcono ile eşdeğer bisikletler daha pahalı. Yukarıda ki verilen ng650 modeli de olur. Bu iş için en iyi yer, Sirkeci'dir. Orada tüm bisikletleri inceleye bilirsiniz. Yada Saraçhane.

Bugun fatihteki bisikletcilere gittim o alt gecitteki fiyatlar ucuk... Brosur fiyatindan en fazla % 10 indirim yaptilar. Ama karrtalda % 12-15 yaptirdim.
    1846 tl yi fatih 1700 / sirkeci 1600 / Kartal 1560tl ye indirildi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bugun Kartal sirin bisiklete gittim. Salcanodan sogudum. Zaten sabah salcanoyu aradim telefon yuzume kapatildi (nasil bir ivr sistemi).
    Sonra bir urun icin salcano satis mudurunu aradik ama oda telefonunu acmiyor. Siparis gelmiyor urunler yok hakkında bilgi yok.
    Bianchi daha iyi duruyor. En azindan kac yildir duydugum gordufum bir marka. Suan bu markabin arastirmasindayim

Bianchi'de Salcono ile eşdeğer bisikletler daha pahalı. Yukarıda ki verilen ng650 modeli de olur. Bu iş için en iyi yer, Sirkeci'dir. Orada tüm bisikletleri inceleye bilirsiniz. Yada Saraçhane.

Bugun fatihteki bisikletcilere gittim o alt gecitteki fiyatlar ucuk... Brosur fiyatindan en fazla % 10 indirim yaptilar. Ama karrtalda % 12-15 yaptirdim.

Herhalde City sport modelleri için fiyat almışsınız. Fiyat konusunda pek bir şey diyemeyeceğim size ve satıcıya kalmış bir durum. Ben bisikletimi sirkeciden almıştım bana da %12 gibi bir indirim yapmışlardı. Çeşit bolluğu açısından tavsiye ettim Sirkeci ve Saraçhane'yi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herhalde City sport modelleri için fiyat almışsınız. Fiyat konusunda pek bir şey diyemeyeceğim size ve satıcıya kalmış bir durum. Ben bisikletimi sirkeciden almıştım bana da %12 gibi bir indirim yapmışlardı. Çeşit bolluğu açısından tavsiye ettim Sirkeci ve Saraçhane'yi.

Speed 7000 ve eşim icin 7500 baktim. 1560 tl aldigim en dusuk fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bisikletleri aldım. Speed 7000 ve 7500. Sport model almadığımı bir kez daha sevindim bugun geldiğim yol kesinlikle bisikleti dağıtırdı.
     Eşim ve kendime bisiklet önerisi[TAMAMLANDI]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.