Şimdi Ara

eşime klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene eşim çok sıcak olacak,dedi,haberlerde öyle diyorlarmışbu senede geçen sene gibi bizi oyalayacaksan eve ugrama şimdiden önlemini al dedi,
    bu sene yandım,mutlaka almam lazım,oda 16 metre kare,ara kat,yalıtım iyi,devamlı çalışacak,ne almam lazım fazlada para yok bana 2000 ytl üstü bir şey önermeyin o kadar para veremem,

• ben mitsubishi electric MSZ-GC35VA bakıyordum, 12000 btuluk inverterli seriden. 30m2 yere yetmeyebilir demişlerdi. ama sana yetecektir tahminim.
    birde bazı arkadaşlar inverterli alma demişlerdi bana ama sen sürekli çalıştıracağın için inverterli daha iyi sanırım.
    2000'in biraz altına alabilirsin sanırım.

http://www.klimaplus.com.tr/urun_detay.php?id=8
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontrolsuz_guc

ben mitsubishi electric MSZ-GC35VA bakıyordum, 12000 btuluk inverterli seriden. 30m2 yere yetmeyebilir demişlerdi. ama sana yetecektir tahminim.
    birde bazı arkadaşlar inverterli alma demişlerdi bana ama sen sürekli çalıştıracağın için inverterli daha iyi sanırım.
    2000'in biraz altına alabilirsin sanırım.

http://www.klimaplus.com.tr/urun_detay.php?id=8

araştırayım

• bu arada 2800'e çıkabileceksen fd serisine bak derim. ben gereksiz buldum ama plazması var ve daha az yakıyor elektiriği. ama 800 ytl kadar fark var
    bölgesel soğutma da yapabiliyor, nerede soğutma gerekiyorsa oraya üflüyor, güzel alet ama pahalı biraz.
  • Zibro 1534 12lik. Japon klasik 1500 12 taksit alabilrsin,inverter dersen Zibro 1735 inv. 1900 ytl 12 taksit.Kalite klima bi bak istersen ,5 yıl garanti
  • quote:

bu arada 2800'e çıkabileceksen fd serisine bak derim. ben gereksiz buldum ama plazması var ve daha az yakıyor elektiriği. ama 800 ytl kadar fark var
    bölgesel soğutma da yapabiliyor, nerede soğutma gerekiyorsa oraya üflüyor, güzel alet ama pahalı biraz.

yok beya ben o parayı veremem,klima alacagız ama bu seferde bu parayı verdik diye evden şutlanırız,alimallah

• quote:

Orjinalden alıntı: Kar delen

quote:

bu arada 2800'e çıkabileceksen fd serisine bak derim. ben gereksiz buldum ama plazması var ve daha az yakıyor elektiriği. ama 800 ytl kadar fark var

yok beya ben o parayı veremem,klima alacagız ama bu seferde bu parayı verdik diye evden şutlanırız,alimallah

haklısın, bencede verilmez
    ben de inverterli alacam, karar verdim, alıyorum MSZ-GC35VA'yı.
    inşallah sorun çıkarmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf klima yardım
    17 yıl önce açıldı
    Isıtma için klima
    6 yıl önce açıldı
    Araç için inverter tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kar delen

quote:

haklısın, bencede verilmez
    ben de inverterli alacam, karar verdim, alıyorum MSZ-GC35VA'yı.
    inşallah sorun çıkarmaz.

mbirol beyin önerdigi japon zişbroyuda bu hafta inceleyecegim,bir magazasına giderek,bana iyi gibi geldi,daha önce 24000 btu olan inverter klimalarını görmüştüm baya sessizdi,bakalı artık ama hazirana kadar almak lazım yoksa

• fujitsu inverter sistemli klima al
  • BENCE'' ZİBRO'' AL ÇOK KALİTELİ BİR ÜRÜN ..İNVERTER SİSTEMİDE VAR

SAYGILAR
  • arkadaşım Eşinin seni ne klima almadın diye nede pahalı aldın diye evden şutlamasını istemiyorsan Mıtsubıshı Electric MSH-GA35VB serisini al bence he fiyatı hemde kalitesi bence tartışılmaz. Ben 31/05/2008 tarihinde taktırdım 1250/12 YTL. Performans ise harika İç-Dış ünite sesi ise Tv açıkken veya konuşma ortamında hiç duyulmuyor. Sessiz ortamda ise insanı hiç rahatsız etmeyen bir sese sahip. Bence kaçırma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihs01

arkadaşım Eşinin seni ne klima almadın diye nede pahalı aldın diye evden şutlamasını istemiyorsan Mıtsubıshı Electric MSH-GA35VB serisini al bence he fiyatı hemde kalitesi bence tartışılmaz. Ben 31/05/2008 tarihinde taktırdım 1250/12 YTL. Performans ise harika İç-Dış ünite sesi ise Tv açıkken veya konuşma ortamında hiç duyulmuyor. Sessiz ortamda ise insanı hiç rahatsız etmeyen bir sese sahip. Bence kaçırma derim.

MSH-GA35VB :) arkadaşım benim oda 15 m2 ve ga20vb kullanıyorum hiç bir sorun yok, ga35vb 12000 btu 15m2 için çok fazla.
  • arkadaşım ben sadece örnekleme olması için MSH-GA35VB diye yazdım. Yazdıgım model benim almış oldugum klimaydı.Amacım 12.000 BTU klima alması degildi. Sadece Marka ve Seri olarak belirtmek istedim 12.000 btu tabiki 16 m2 lik bir oda için çok büyük senin kullandıgın 7.000 btu olan model tabikide uygun olur arkadaşıma. Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

quote:

Orjinalden alıntı: fatihs01

arkadaşım Eşinin seni ne klima almadın diye nede pahalı aldın diye evden şutlamasını istemiyorsan Mıtsubıshı Electric MSH-GA35VB serisini al bence he fiyatı hemde kalitesi bence tartışılmaz. Ben 31/05/2008 tarihinde taktırdım 1250/12 YTL. Performans ise harika İç-Dış ünite sesi ise Tv açıkken veya konuşma ortamında hiç duyulmuyor. Sessiz ortamda ise insanı hiç rahatsız etmeyen bir sese sahip. Bence kaçırma derim.

MSH-GA35VB :) arkadaşım benim oda 15 m2 ve ga20vb kullanıyorum hiç bir sorun yok, ga35vb 12000 btu 15m2 için çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihs01 -- 9 Haziran 2008; 13:37:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.