Şimdi Ara

Eşime Otomatik 2. el arıyorum. Önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşime Otomatik 2. el arıyorum. Max bütçe 38.000 TL. Bayan için sorun çıkartmayacak ne önerirsiniz ?
    Baktığım alternatifler Suzuki Splash, Swift, Nissan Micra...
    Teşekkürler...

• nissan note bakabilirsin... oturma pozisyonu yüksek oldugundan kullanması kolaydır. hemde diğerlerine göre daha geniştir iç hacmi

• Hocam yeni kasa aveo HB otomatik tavsiye ederim. 33–35 bandında alınır temizi. Hem çok düşük kilometreli olur,hem lpg ile uyumlu, hem tam otomatik konforu hemde iyi güvenlik donanımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 4 Eylül 2015; 19:49:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerilere bak ya, megane 2 sedan, lancer, civic yer yüzünde bu arabaları park edebilecek kaç kadın var ?

bir kadının kullanabileceği en iyi arabalardan üçünü yazmışsınız zaten, suzuki'leri pek bilmem ama arabası olan kız arkadaşlarımın çoğunluğu otomatik micra kullanıyor. sorunsuzluğunu herkes bilir, ayrıca araba zaten kadınlar için üretilmiş.

hyundai i20'de olabilir, şehir içi kullanımı çok rahat. punto da olabilir ama onun otomatiği sıkıntılı.
  • Aveo satıyorum alan varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    4 ay önce açıldı
    2.el araba tavsiyesi
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bravo,308

• Merhaba.
    Bütçenizde sıfır almaya çok az bir rakam kalmışken neden ikinci el?

• ayni senin durumundayim kardesim fiyat benimde max 35 esime alacagim fiestalara bakiyorum bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.