Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...Sizinde Allah yardımcınız olsun hocam.

Hocam bu tarz durumlarda çocuğunuzdan çok fazla saklamayın, olabildiğince erken söyleyip onunda anlamasını sağlayın. Zaman geçtikçe yükünüz artar ve söylememek için direnciniz güçlenir. Allah sabır versin, zor ve karışık bir durum....

Nasıl söyleyeceğiniz konusunda profesyonel bir yardım alabilirsiniz.
  • Böyle bir konuyu trolleyecek vizdansızlar yoktur sanırım. Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Arkadaşlarında dediği gibi bir psikolog yardımı ile çocuğunuz ile görüşün. İlerde sıkıntı yaşamaması için. Tekrardan Allah sabırlar versin..
  • Başınız sağolsun. Ondan bahsedin biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüce allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun inşallah

Kizin icin , Baba olarak metanetli olman gerekli nekadar büyük bir aci olsada olum kaçınılmaz son.

Kızını çok güzel yetiştir . Eminim Annesi bunu ister di

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun ben de ablamı kaybettim daha kendimize gelemedik kalabalık iyi de en zor eve dönmek.
  • Zaman herşeyin ilacıdır, başınız sağolsun
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. En kısa sürede kendinizi iyi hissetmeniz dileğiyle...

• Başınız sağolsun. Eksikliği ve hayatında edindiği yer hep hissedilecek çok kötü birşey. Ama zamanla hatırlayınca üzülmek yerine mutlu oluyorsun. Çocuğa anlatma konusu ise bence yardım al. Çok kötü birşey bende yakın bir zamanda sevdiğimi kaybettim

• Allah rahmet etsin hocam başınız sağolsun gerçekten çok acı bir durum. Sevdiğini kaybetmek onu bir daha göremeyeceğini bilmek çok üzüyor beni... kızınıza bu süreçte psikolojik destek almasını sağlayın üstelik sizde alın bu destekten sizinde en az onun kadar desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basin sagolsun abi. allah rahmet eylesin

• Ne yazsak boş, tarifsiz bir acı. Burada sadece baş sağlığı mesajı yazabiliyoruz. Mekanı cennet olsun. Sizin için zor bir süreç başlıyor, kızınızla birbirinize sımsıkı bağlanacaksınız.
  • bızımde uzaktan akraba ama ıyı kızdı akcıger kanserınden gıttı,dun ölmüş

kanseri hastalık olarak yayan abd avrupa tedavısıde var zaten ama para ıcın demıyorlar.mıllette abd avrupanın kurdugu duzene oy verıyor.baskı tehdıt santaj

yazık mıllete gerceklerden uzak yasıyor
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Şuan ne desek boş biliyorum, Umarım bundan sonraki hayatınızda evladınız ile çok güzel günler görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 17 Eylül 2018; 11:55:20 >
  • Başiniz sağolsun, acinizi anlamamiza imkan yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.