Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu basligini okurken kalbim sikisti hocam. Allah rahmet eylesin acinizi kimse anlayamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sabırlar versin

• Allah rahmet eylesin başın sağolsun kardeşim acını paylaşıyorum. Aynı beyin tümöründen bende bir yakınımı dün kaybettim. İçindeki acıyı ve çektiklerini çok iyi anlıyorum. Kuzenimin eşi olur 4 yaşlarında kızları var dünden beridir diyor anne babam ne zaman gelecek diye ama hiç bir söz ifade etmeye yetmiyor. Hala umutla babası gelecek diye bekliyor yavrucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Birader ne boş konuştun be. İnanmıyorsan yazma konuya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnumun direği sızladı, başın sağ olsun kardeşim. Herhangi bir şeye ihtiyacın olursa söylemeye çekinme lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Ne istiyorsun ölüm belgesi mi paylaşayım, böyle birşey insan neden yapar bu nasıl bir kafa, ne amaçla yapmış olabilirim sence,inan şuradaki kalbi temiz insanların güzel mesajları bir nebze olsun iyi geldi bana, sen nasıl düşünmek istiyor ise devam et..
    kardeş sen ortalığa teşhir ediyorsun ben de sana tavsiye ediyorum işte bunun nesi yanlış

• instagramda millete bakıp moralim bozulmuştu herkes bu kadar mutlu mu diye sonra konuyu gördüm yanıldığımı anladım ehe
  • Başınız sağolsun hocam . Okurken çok üzüldüm.

Allah rahmet eylesin. Çocuk için psikoljik destek almayı deneyebilirsiniz

• Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Empati yapması bile kötüyken sizin durumunuzu anlamak çok zor :(

Çocuğunuz için bir an önce toparlanıp hayata kaldığı yerden devam etmek lazım. Allah kolaylık versin...
  • Hocam gerçekten çok üzüldüm, başınız sağ olsun. Siz sakın kendinizi bırakmayın, yoksa kızınız çok daha fazla üzülür. Forum olarak eğer yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen yazın. Eşiniz huzur içinde yatsın. Size ve kızınıza sabır diliyorum.

• Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Zor bir hayat başlasa da sizin için bir an önce kendinizi toplayıp kızınızın yanında olmanız gerekir. Eşinizden size kalan ne güzel bir hediye o sizin için. Çok zordur eminim ama toplayın kendinizi.

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Teşekkür ederim az önce anlattım ona sen üzülme diyor bana başka tepki vermedi, mezarlığa götüreceğim bakalım ne yapacak, saolun desteğiniz için...
    Abi ne yaptın ya. Gözlerim doldu. Ne hissettiğini anlıyorum. Babamı kaybettim birkaç yıl önce. Nefes alamaz gibi hissediyor insan. Neden diye soruyor. Ama hocam veren Allah alıyor da. Allah sabır versin. Ölümcül bir hastalıktan vefat edenler şehit sayılır. Şehit öteki dünyada 70 kişiye kadar şefaatçi olur. Sabır gösterin. Dayanın. Asla isyan etmeyin. Zira Allahtan baska sığınacak limanimiz yok.Allah rahmet eylesin.

• ALLAH Rahmet Eylesin Hocam Mekanı Cennet Olsun, Dünyevilik Meselelere O kadar Kaptırıyoruz Kendimizi Asıl Hakikat Olan ÖLÜM'ü Unutuyoruz,
    Tekrardan Allah Sabır versin, Zor Bir Durum ...
  • Allah rahmet eylesin. İnsan düşündükçe bile köyü oluyor. Neler yaşıyorsunuz kim bilir? Mekanı cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin hocam,sabır versin.İnşallah siz ve çocuğunuz için bundan sonrası hep mutluluk ve sağlık dolu geçer.
  • acar85 kullanıcısına yanıt
    Saolasın kardeşim, son kez yüzünü gördüğümde gülüyordu kardeşim yüzü gülüyordu şehitlerde olur demiş böyle bir durum oradaki büyükler ama ben zaten kendimden geçtim onu son görüşüm ile..

• Hocam büyük geçmiş olsun basınız sağolsun kendinizi bırakmayın ayakta olmanız lazım başıma gelmedi ama eminim kolay bişey değildir isterseniz pmden numaramı size vereyim canınız ne zaman isterse arayın mesaj atın konuşalım hatta yakın şehirlerdeysek buluşuruz kendinize dikkat edin hocam ufaklığa selamlar öpün benim yerime

• Allah size güç ve sabır versin. Şu an yaşadığınız bu acıyı anlamanın mümkün olduğuna inanmıyorum. Boğazımda düğümlendi kelimeler, hayat böyle bir şey. Dua edin, çocuğunuza ve kendi gücünüze inanın. Eminim ki bazen algılayamasak da onların bizle olduğunu düşünürüz. Bu doğru ya da yanlış. Ben buna inanıyorum. Onlar bizi asla terk etmiyorlar. Bir beden gider ama geride kalanlar hep bizimledir. Ellerinizden öpüyorum abi. Sizin için yapabileceğimiz bir şey varsa bu forumdaki duyarlı insanlar yanınızda olacaktır.
  • Hocam başınız sağolsun ya allah sabır, dayanma gücü versin. Tek çaresi zaman. Ne desem bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.