Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah sabır versin hocam.. Mekanı cennet olsun.
  • Hocam çoğumuzdan yaşca büyüksünüz. Buraya ne yazarsak yazalım sizin acınızı ve hissettiklerinizi tam anlamıyla ne yazik ki hissedemicez fakat içinizde yanan yangina bir nebzede olsa bir iki damla su serpiştirip azda olsa dinmesine sebep olursak ne mutlu bize.

Allah faktörünü hiç bir zaman unutmayın. Canı veren Allah alanda Allah. Kederden emin olan kaderdende emin olur. Bizim için en hayırlısını bilen yüce rab idir. Olması gerektiği gibi olduranda odur. Sabredin ve dua edin. Dünya hayatı gelip geçici. Umarım şu kısa imtihan dünyasinda hayatinizdan şükrü eksik etmeyerek sevgili eşinize cennet bahçelerinde bir gün kavuşursunuz ve bu kavuşmanın hayali sizin dünya hayatinizi bir nebzede olsa rahatlatır ve güzelleştirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağ olsun.
  • Eşimi kaybetme düşüncesi bile nefesimi darlatıyor. Ne diyeyim sabırlar diliyorum. Kıza söyleme konusunda pedagogdan yardım almalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, cennetinde kavuştursun sizi, Halam vefat ettiğinde çoçuklara anlatmamda aşağıdaki linklerden destek almıştım. Umarım faydalı olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 17 Eylül 2018; 13:59:25 >

• Allah rahmet eylesin hocam acınızı yaşamadan hissedemeyiz anca üzülürüz ama bilinki yanınızdayız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hepimiz ölecegız sadece yenge zamansız gitmis..

zaman herseye care ...

bu saatten sonra kızın ıcın yasıyorsun bırader ..guclu olmaya calıs

içinde fırtına kopuyordur tahmın edıyorum

ama kızın ıcın kımseye bırsey bellı etme..

tekrar basın solsun
  • Basın saolsun allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam, Rabbimiz rahmet eylesin... Tabiki insanın aklından bin türlü düşünce geçer şimdi.. Nasıl olacak.. Nasıl dayaniriz... Zor elbet ancak Allah inşallah sabrını verecek... Ve elbetki bir gün yeniden kavuşacaksınız...Oraya kadar geçecek zamanı Allah kolaylaştırın, size güç versin...

• Allah rahmet eylesin.
  • Büyük acı. Allah sabır versin...

• Bu yaz 2 arkadaşımı kaybettim. 5-10 aylık bir mücadeleden sonra yenik düştüler kansere.
    Biri evli 3 yaşından erkek çocuğu annesiydi.
    Vefat etmeden 3 gün önce doktor vedalaşması için memleketine gönderdi. O kadar hayat dolu çocuğu için hayalleri vardı ki. Havalimanına giderken oğluna kavuşuyor diye çok mutluydu. Çok zor bir olay çok ani gelişiyor hem hastayı hem yakınlarını bitiriyor.

Allah güç kuvvet versin. Başınız sağ olsun.
  • İçim yandı kızın yasını okuyunca . Çok çok üzüldüm basınız sağolsun . Ama diğer arkadaslarla aynı fikirdeyim bir psikolog ile konusup onunla beraber kızınıza anlatın gerçeği bence . Ve mutlaka ondan sonra annesinin mezarına götürüp konusturun onu annesiyle . Size de sabır diliyorum umarım kendinizi bırakmazsınız umarım sizin de sağlığınız bozulmasın .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin hocam , sabır versin çok zor durum 2000 yılında bende babamı kaybettim beyin tümöründen o dertleri sıkıntıyı çeken bilir.
  • Saolun hepiniz çok saolun içinizde o kadar değerli insanlar var ki yanıma gelip destek vermek istiyorlar, kızım birkaç gün önce annesine video çekmiş ben bir kere izleyebildim daha da izleyemem dayanırım derse inanmayan paylaşayım...

• Allah rahmet eylesin dostum... Mekanı cennet olsun... Kızın için güçlü ol...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah eşinizin. çok üzüldüm. Çok zor bir durum. Allah sizlere sabır versin

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
  • Hocam başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin Allah sabır versin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.