Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anne acısı yaş kaç olursa olsun aynıdır allahtan size ve kızınıza sabırlar dilerim allah günahlarını afetsin ölümlü yalan dünya sıraya bakmıyor.
  • Başınız sağolsun.

23 yaşındayım ve annemi toprağa vereli tam 19 sene oluyor. Kızınızda benimle aynı kaderi paylaşıyor. Kimse sevdiği insanın yanından ayrılmasını istemezken hayat bazen araya bir set çekebiliyor. Herşeyin ilacı zaman olup kızınıza ve size sabırlar diliyorum.

Kardeşiniz olarak bir ihtiyacınız olursa çekinmeden yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin hocam başınız sağolsun. Allah sizin ve yavrunuzun yardımcısı olsun, sabretme gücü versin.
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başınız sağolsun . Allah rahmet eylesin.sabırlar diliyorum.Kızınıza iyi bir gelecek sunacağınıza eminim...
  • Başınız sağ olsun hocam, Allah rahmet eylesin

Size ve biricik yavrunuza da Allah sabırlar versin.

Artık hem anne hem babasınız, işiniz zor kolay değil ama kızınız için her zaman en iyisini yapacağınızı düşünüyorum

Allah kolaylık versin..

• Sevgili eşinize Allah rahmet eylesin, sizlere de dayanma gücü versin. Maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor, yaşamadan acıyı anlayamıyoruz. Zamanla acınızın dinmesini temenni ediyorum. Kızınızla bol bol vakit geçirip birbirinizin yaranıza merhem olun. Sevgi ve saygılarımla.

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşAllah. Bende yakın zamanda kuzenimi kaybettim. 4 çocuğu vardı fakat küçük kızı vardı henüz hiçbir şeyi anlayamayacak şekilde köye ninesinin yanına verdiler. Orada her gün annesinin gelmesini bekliyor. İnsan o zaman o kadar çaresiz olduğunu anlıyor ki o çocuk elbet bir gün unutacak hayatına devam edecek sizlerde öyle ama büyüdüğünde annesinin simasını canlı yaşadığı anıları hatırlayamamanın üzüntüsünü her zaman yaşayacak tabi ki kimse bu olayları yaşayamadan halinizden anlayamaz ama sabırlı olun en azından bunu kızınız için yapın ve ona sevginizi öyle verin ki anne sevgisini eksik yaşamasın her ne kadar anne sevgisinin veri dolmasa da ona iyi gelecektir. Allah yardımcınız olsun.
  • Allah sabır versin.

Özellikle "KANSER" ile ilgili başlıkları görünce dayanamıyorum.

Sevdiklerini bu hastalıktan ötürü kaybetmiş insanlar görünce hüzünleniyorum.
    Senin yaşadığın acının bir tarifini yap deseler, inan buna güç yetmez. Çok zor bir durum.

Evet bende sevdiklerimi, canımın bir yarısını ve diğer yarısını bu elim hastalığa kaptırdım.

Önce 2001 yılında henüz 39 yaşında olan annemi aldı benden. Sonrasında ise 2011 yılında da babamı.

Sizin yaşadığınız acıyı, ancak yaşadıklarınızı yaşayanlar anlayabilir ve idrak edebilir.

Alışması çok zor olacak, aklınıza gelmeyen bir gününüz dahi geçmeyecek, lakin alışmak durumundasınız.

Kendinizi salmayacaksınız. Kızınız ile beraber yeni bir yaşam sizi bekliyor.

Babamın yaptığı gibi, belki de tekrar evleneceksiniz. Size tavsiye edebileceğim tek şey, yeni eş adayınızı iyi tanımanız. Zira evladınızı hiç bir şekilde onun tarafından ezilmesine müsaade etmeyin. (Başımıza gelmeye çalıştı, ondan biliyorum.)

Ayrıca bura da kötü yorum yazan, beyni "Homo Erectus" zamanından kalmış mahlukatların canınızı sıkmasına müsaade etmeyin.

Yeni yaşamınızda başarılar dilerim. Başınız sağolsun

• Radyoterapi fayda etmedi mi hocam

• Allah sabır versin kardeşim, insanın hayat arkadaşını kaybetmesi zor...
  • Acınızı tarif edecek ve sizi teselli edecek bir kelime yok malesef. Sevgili eşinize Allahtan rahmet size de sabır diliyorum . Çocuğunuza ve Allah a sığınıp yaşamaya devam edeceksiniz . Zamanla acınız hafifleyecek belki ama unutmayacaksınız . Çok zor dostum. :(
  • Başınız sağolsun. Allah kızınıza ve size sağlıklı bir ömür nasip etsin. Eşiniz huzur içinde uyusun, mekanı cennet olsun.

2 hafta önce annemi aynı lanet hastalık yüzünden kaybettim. 71 yaşında elimizden kayıp gitmesini izlemekten başka birşey gelmedi elimizden. Sizin durumunuz çok daha zor. Okurken bile gözlerim doldu, boğazım düğümlendi ve zor nefes alabildim. Allah size büyük bir sabır, kızınızı yetiştirmek ve annesinin gurur duyacağı bir birey olarak yetiştirmek için güç kuvvet versin inşallah.

Bir baba olarak naçizane önerim kızınızla konuşmadan önce bir pedagogla görüşmeniz. Bu zor günlerde yapmak çok zor gelecektir ama kızınızın sağlıkla büyümesi için şimdi sizin hem anne hem de baba olma gününüz. Tekrar büyük güç diliyorum size.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.