Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin... Bir yazarın hikayesinden dinlemiştim. Küçük yaşta annesini kaybediyor.. Ve öldüğünü toprağa verildiğini görüyor çok acı çekiyor ama bunu kabul ediyor sonra ona bakan ninesi de vefat ediyor, çocuğun babası yıkılır diye nineyi göstermeyip sonradan alıştıra alıştıra söylüyor fakat çocuk bunu hiç bir zaman kabullenemiyor vedalaşamama hissi onu mahvediyor. Psikolog değilim ama çok mantıklı gelmişti bana..
  • Başınız sağolsun sabırlar dilerim. Çocuğunuza en kısa zamanda söylemeniz daha uygun olur, bu gerçekle yüzleşmesi onu daha güçlü yapar. Sizde acınızı çocuğunuzla birlikte paylaşabilirsiniz. Tekrar sabırlar dileri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Selamlar demek isterdim farklı şeyler yazmak isterdim..Ne yazıcağımı inan bilemedim.Tarifi imkansız, yaşayan insanların biliceği birşey belki de... ağlattın be hocam...

Başta Allah, kızınıza ve size sabırlar versin.Elimizden ne gelir bilemiyorum ama olur ya birşeye ihtiyaç vs lütfen çekinmeden mesaj yazabilirsiniz.Dualarım sizinle...
  • Allahın rahmeti üzerinde olsun hocam. Bende annemi kanserden kaybettim
    Mesajımı görenler; kaybettiğimiz sevdiklerimiz için 30 saniyelik fatiha suresini okuyalım.
    Okuduğumuz fatihalar forumdaki sevdiklerini kaybedenlerin ruhuna gitsin. AMİN.
  • İnna ileyhi ve inna lillahi raciun. Yemin ediyorum gözlerim yaşardı. Allah onu sana cennet arkadaşı yapsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Teşekkür ederim az önce anlattım ona sen üzülme diyor bana başka tepki vermedi, mezarlığa götüreceğim bakalım ne yapacak, saolun desteğiniz için...
    Abi boğazım düğümlendi ne guzel bir evlat sahibisin ki sen üzülme baba diyor... Allah sana sabır versin evladınla sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin. İnşallah cennette kavusturur sizi Rabbim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin hocam diğer arkadaşlarında dediği gibi kızınıza bir psikolok eşliğinde durumu açıklarsanız daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Teşekkür ederim az önce anlattım ona sen üzülme diyor bana başka tepki vermedi, mezarlığa götüreceğim bakalım ne yapacak, saolun desteğiniz için...
    Mezarlığa götürmek doğru olmayabilir. Psikologdan bilgi alın derim.
  • Allah sabır ve güç versin.

• Keşke kızınız biraz daha büyük olsaydı öyle bir yaştaki okula başlayınca her anne diyen çocuk dikkatini çekecek.

Her annesinin elini tutup okula gelen çocuk dikkatini çekecek.

ne diyim bilmiyorum :(
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
    Kızına nekadar erken söylersen okadar iyi.

Birlikte saglıklı mutlu uzun yıllar yaşarsınız insallah.

---------------
    Konunun csb oldugunu düşünen arkadaşlar olmuş. bu kadar ciddi bir konuda yalan atabilecek birileri olmaz diyemem ama biz iyi niyetli yaklaşalım. böyle bir konuda sazanlanmış olsakta hiçbirşey kaybetmeyiz.
  • Ben de evliyim, 2 çocuğum var. Anlattıklarınız okurken, aklımda bi canlandırdım.. Bu haliyle bile çok zor geldi, sizin neler hissettiğinizi düşünemiyorum.

Başınız sağolsun, kızınız konusunda bir psikolojik destek almak faydalı olabilir..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.