Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin kardesim guclu olman lazim artik kizinin hem annesi hem babasi olacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınızı okuyorum ve İyi ki buraya paylaştım diyorum kendime saolun.. Bunu troll amaçla yazan insan olamaz böyle birşey olamaz..

• Allah rahmet eylesin
    , mekanı cennet olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başınız sağolsun Allah sabır versin

• 6 ay önce Bende Annemi pankreas kanserinde yenik düşüp hayatını kaybetti.Sizi anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum fakat gidenler için sadece dua etmemiz gerekiyor.

Bizim evimiz kurumuş bir akarsu gibi oldu.Evin ne tadı kaldı ne tuzu kaldı.

Her gece işten gelirken annem inşallah uyumuştur inşallah ağrıları yoktur diye dua ediyordum işten gelirken.

Şimdi ise işten gelirken hep annem aklıma geliyor.

Allah'ım tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin.

Başınız sağolsun efendim.
  • Allah sabır versin mekanı cennet olsun, ben de bu lanet hastalık yüzünden 28 yaşımda babamı kaybetmiştim. Umarım bizim çocuklarımızın zamanına bu işin çözümü bulunur.

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
  • Allah rahmet eylesin.
    Başınız sağolsun.
    Sabırlar dilerim...
  • Ne desem etki etmeyecek çünkü bi insanın en yakınını kaybetmesi çok acı verici. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Artık kızınız için yaşayacaksınız. Onun mutluluğu için hayata tutunacaksınız. Allah sabır versin hocam.

• Başınız sağolsun

• hocam bi pedagok ile beraber bence bunu soyleyin en iyi sekilde nasil soylenecegini cocuk piskolojisi ve diger konularda en iyi onlar yardimci olabilir su an icin kiziniza onem vermeniz gerekiyor bunu zaten siz benden daha iyi farkindasinizdir allah rahmet eylesin
  • Başın sağolsun..Allah yardım etsin zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin..

• Allah rahmet eylesin, Allah sizlere de sabır versin inşallah. Yapabileceğim herhangi bir şeyde olursa bilmek isterim.
  • Başınız sağolsun, eşinizin mekanı cennet olsun
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Allah sizlere sabır versin. Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağ olsun hocam.Mekanı cennet olsun.Allah size sabrını verir inşallah.Kızınıza sarılın zaman inşallah acınızı hafifletir.Çok zor bir durum.
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Allah sabır versin. Başınız sağolsun.
  • Ne yazsak acını hafifletmez her an herkesin başına gelebilecek bir hastalık Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin kardeşim.
  • Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Allah sabır versin çok zor.. Dirayetli ve güçlü olun hocam.
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun eşinizin. Allah sizlere de sabır versin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.