Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin hocam Allah sabır versin sizlere

Benimde 3 yaşında bir kızım var yaşadığınız çok büyük bir imtihan boş laf olacak belki ama güçlü olmaya çalışın bir hayat kaybettiniz evet ama geleceği sizin elinizde olan sizin gözlerinize bakan daha küçücük bir hayat daha var onun için güçlü olmaya çalışın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drima

Geçmiş olsun, tavsiyem oyalamadan bir an önce söylemeniz.
    Yaşı küçük olduğu içinde ölümü aşırı kötü bir şey değilmiş da sanki annesi huzur bulmuş gibi söylerseniz (evet kandırmak oluyor ama çare yok) daha çabuk atlatabilir.
    Çünkü büyük ihtimal ölümün ne olduğunu bilmiyor.
    Çocuk zekası öyle bir saflıkta ki.Bunu dediğinizde kendimi öldürüyim bende huzur bulup annemin yanına gidiyim diye düşünme ihtimalleri çok yüksek..
  • Allah rahmet eylesin sizi gerçekten cok iyi anlıyorum cünkü benim annemde kanser ve 3-4 gündür yürüyemiyor konuşamıyor hiçbirşey yapamıyor cok az bir ömrü kaldı gerçekten cok büyük bir acı duyuyorum ama yapabileceğim bir şey yok hastanede kalıyor gidip yanında 10 saniye dursam gözümden yaşlar akıyor cok kötü oluyorum babamın durumu ise benden daha kötü cünkü 5 ve 6 yaşında kardeşlerim var :( ve haftaya üniversiteye gitmem gerekiyor

• Allah rahmet etsin hocam. Ne yazsak ne söylesek boş, ateş düştüğü yerı yakıyor. Bende 1 yıl arayla dayımı ve teyzemı kaybettım. Teyzem sağken bile onun yanından ayrılırken ağlardım o kadar çok severdım onu.
  • Kardeş Allah merhumeye rahmet, sizlere de sabır ve güç eylesin inşallah. Hem senin hem de kızınız çok zor bir imtihan. Eğer inancın varsa duaya ver kendini. Kendinle başbaşa kalmak en zoru olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Allah merhumeye rahmet, sizlere de sabır ve güç eylesin inşallah. Hem senin hem de kızınız çok zor bir imtihan. Eğer inancın varsa duaya ver kendini. Kendinle başbaşa kalmak en zoru olsa gerek.

• Alllah rahmet etsin. Merhametiyle muamele etsin. Amin.
  • Allah rahmet eylesin. Siz ve kızınız için büyük bir imtihan. Ne kadar zor olsa da bu zamanlarda dirayetli olmanız gerek çünkü eşinizin size bıraktığı en değerli mirasın size artık çok daha fazla ihtiyacı olacak. Eminim çok iyi bir baba olup ona annesinin yokluğunu hissettirmeyeceksiniz.

Mekanı cennet olsun.
  • Yengem ışıklar içinde uyusun.

Güzel kizinizla size mutlu bir ömür dilerim.

Baba-kiz aşkının üstesinden gelemeyeceği hiç bir şey yok.

• Allah rahmet eylesin. Gercekten cok zor bir aci. Ölüm malesef hayatin en buyuk gercegi. Zamansiz olunca darmadagin ediyor insani. Allah yardimciniz olsun.

• SABIR
  • Sevgiliden ayrılınca dünyamız yıkılıyor, sen hayat arkadaşını kaybetmişsin, acını paylaşamayız ama allah sabır versin hocam.
  • Allah rahmet eylesin, kızınız için güçlü ol kardeşim. Sözler acına asla derman olmaz ancak Allah'ım sabırlar versin.
  • Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Rabbim size güç kuvvet versin hem ana hem babasınız bu saatten sonra.

• Çok üzüldüm hocam gerçekten. Başınız sağ olsun. Arkadaşların önerdiği gibi bir pedagoga başvurursanız yardımcı olur bence. Allah rahmet eylesin.
  • Başınız sag olsun.Acınız taze siz kızınız için güçlü kalmalı onu en iyi şekilde yetiştirmelisiniz.Bir doktor olarak çoçuk psıkıyatrıye basvurup en dogru yaklasımla en az hasarla atlatmanıza yardımcı olacaktır öneririm ,pek tabi kendınız ıcınde psıkolog destegı alabılırsınız
  • Öncelikle başınız sağolsun. Kızınıza bu durumu bir psikiyatri uzmanı ile söyleyebileceğinizi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim size sabır versin.

Kızınızı sakın kabire götürmeyin, çocukta büyük travma olur, Kız çocukları hassastır.

10-12 yaşından büyük olsaydı sorun olmazdı ama yaşı çok küçükmüş.

Bir süre evde kızınızla yalnızda kalmayın, anneanne, babaanne çevrenizde sürekli birileri olsun,

çünkü insan yalnız kalınca birşeyleri sorgulamaya düşünmeye başlar, acı daha derinleşir.
  • Toprağı bol olsun. Allah sabır versin.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.